17 Şubat 2017, Cuma 10:18:49

Genç pilot tacizden tutuklandı

36 yaşındaki pilot Onur A., annesinin bakıcısını taciz suçundan tutuklandı
  • Onur Arikan efendi çekirge bile 1 sıçrar 2 sıçrar, umarım suçluysan cezanı agır şekilde çekersin.
  • Hicde vay halinedegill. Gerekceler. Kanitlar bulunmadigi takdirde. Adam serbest birakilir iyi be bir kisini iftirasiyle Insanlar hapisemi atilacak, allahin kanunuda bu yok, Sevinme basina gelirse o zaman dunyanin kacbucak oldugunu, anlarsin. Fazla ileri gidersen. Gelirim oraya ,
  • PLOT O KADINA KOLAY KOLAY SALDIRMAZ.
  • O böyle bir şey yapacak bir adam değil bu haberi isim vererek hangi canı yanan hostes kızımız paylaşmanızı istedi acaba ? Yorumumu muhtemelen yayınlamazsınız ama şu habere inanan hiçkimsenin bu adam kadar güzel bi kalbi yoktur. İnşallah aklanır ve işinden olmaz. Bu iğrenç bir oyundan başka bir şey değil.
  • Mumkun deyil taciz 30 yaşında bayan istemez ise hiç bir şey olmaz. Bu nasıl hukuk kız taciz etti beni desin adam hapıste yuhhh diyorum.
  • Tek başına kadının beyanı tutuklanmasına yetmemeli. Muhakkak başka deliller olmalı eğer sadece kadının beyanıyla tutuklandıysa vay halimize
  • Insallah cok uzun yillar Hapishanede kalir
  • Sivil kokenli mi?
  • ya ben inanmıyorum böyle haberlere nedense.param var havam var. hostesler yeterli
  • "Pilot olduğu icin kapak atmaya calisan vampir cok '' lafindan sonrasini okumadim,kesin zirvadir.Vampirler kapak atmaz ayrica.Hatatinda hic mi Angel,Blade,Buffy the Vampire Slayer falan izlemedin ahahaha. Rumuz: Ucuran !

Özel bir havayolu firmasında pilot olarak çalışan 36 yaşındaki Onur A., 30 Ocak'ta İstanbul Etiler'de yaşayan annesini ziyaret etti. Yolcu uçağı pilotu olan Onur A., iddiaya göre evde annesinin bakımıyla ilgilenen 30 yaşındaki Nuray Ş.'yi taciz etti. Mutfakta gerçekleştiğini iddia ettiği cinsel saldırıdan kaçarak Etiler Polis Merkezi'ne başvuran kadın, Onur A.'dan şikâyetçi oldu. Nuray Ş., Onur A.'nın cinsel saldırısına maruz kaldığını, evde kalp hastası olduğu için çığlık atıp yardım isteyemediğini, yaşlı kadına bir şey olur diye korktuğunu anlattı.

'MAAŞINA ZAM İSTEDİ'

Şikâyet üzerine gözaltına alınan Onur A. ise genç kadın mutfaktan çıkarken kendisine çarptığını anlatarak özel bir şirkette pilot olarak görev yaptığını söyledi. Onur A., saygın bir mesleği olduğunu, asla genç kadının iddia ettiği gibi cinsel saldırı ve tacizde bulunmadığını, zam isteğini reddettiği için kadının iftira attığını kaydetti. Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından sevk edildiği Sulh Ceza Hâkimliği'nde Onur A.'nın genç kadını taciz ettiğine dair yeteri kadar beyan bulunduğu belirtildi. "Basit cinsel saldırı" suçundan tutuklanmasına karar verilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Onur A. hakkındaki soruşturma devam ediyor. (Sabah)

Genç pilot tacizden tutuklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (123)

Prsr ~ 7 yıl önce
Onur Arikan efendi çekirge bile 1 sıçrar 2 sıçrar, umarım suçluysan cezanı agır şekilde çekersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 7 yıl önce
Sana da sıçramış galiba bu kadar sevindiğine göre ? Soy ismini verdiğin yorumu hemen sil.
Tuğba ~ 7 yıl önce
Reddedilmeyi sindiremeyen hangi yaratık yazdı bilmiyorum ama keşke herkes Onur' un taşıdığı yüreğin binde birini tasisaydı. İşte ozaman bu dünya bambaşka bi dünya olurdu. Ayrıca bırakın iftira atmayı başkasının hayatı hakkında yorum bile yapmıcak kadar kendini bilen bi insana atılan bu iftiraya söylenecek tek şey Allah !
Rio dejaneiro ~ 7 yıl önce
Hicde vay halinedegill. Gerekceler. Kanitlar bulunmadigi takdirde. Adam serbest birakilir iyi be bir kisini iftirasiyle Insanlar hapisemi atilacak, allahin kanunuda bu yok, Sevinme basina gelirse o zaman dunyanin kacbucak oldugunu, anlarsin. Fazla ileri gidersen. Gelirim oraya ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZOR ~ 7 yıl önce
PLOT O KADINA KOLAY KOLAY SALDIRMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 7 yıl önce
O böyle bir şey yapacak bir adam değil bu haberi isim vererek hangi canı yanan hostes kızımız paylaşmanızı istedi acaba ? Yorumumu muhtemelen yayınlamazsınız ama şu habere inanan hiçkimsenin bu adam kadar güzel bi kalbi yoktur. İnşallah aklanır ve işinden olmaz. Bu iğrenç bir oyundan başka bir şey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 7 yıl önce
Mumkun deyil taciz 30 yaşında bayan istemez ise hiç bir şey olmaz. Bu nasıl hukuk kız taciz etti beni desin adam hapıste yuhhh diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan Ç ~ 7 yıl önce
Tek başına kadının beyanı tutuklanmasına yetmemeli. Muhakkak başka deliller olmalı eğer sadece kadının beyanıyla tutuklandıysa vay halimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Insallah cok uzun yillar Hapishanede kalir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oneml ayrinti ~ 7 yıl önce
Sivil kokenli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heee ~ 7 yıl önce
Kökeni yokmuş kardeş torpili varmış
kaptan ~ 7 yıl önce
ya ben inanmıyorum böyle haberlere nedense.param var havam var. hostesler yeterli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptana a cevap ~ 7 yıl önce
Ne demek hostesler yeterli? Utanmadan kader birligi yaptigin insanlar icin boyle ucuz bi yorum yapabiliyorsun. Saygisiz, terbiyesiz; paran var ama adam olamamissin. Havani da bu basitligin sayesinde söndürüyorsun iste. Yazik.
Hostes ~ 7 yıl önce
Ailendeki tüm kadınları hostes olamaya davet ediyorum .
Rumuz'suz Ucucu'ya ~ 7 yıl önce
"Pilot olduğu icin kapak atmaya calisan vampir cok '' lafindan sonrasini okumadim,kesin zirvadir.Vampirler kapak atmaz ayrica.Hatatinda hic mi Angel,Blade,Buffy the Vampire Slayer falan izlemedin ahahaha. Rumuz: Ucuran !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000