20 Kasım 2012, Salı 08:44:08

GELİŞİM İÇİN ŞART!

Karabük İktisadi Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Hüseyin Erer, Karabük’ün havaalanı istediğini söyledi.
  • Caycuma/Zonguldak havalimani ne olacak??? 23/11/2012 Zonguldak - Istanbul-Trapzon ucuslari basliyor. Artik burayi birazda olsun gelistirelim arkadaslar. Ve ic hatlar kapasiteyi bulsun. Haydi Karabukluler. Karabukspor bu hati kulansa deplasman maclari icin super olur 14 gun de bir ucak dolar. Deplasman gitmek borajetle haydi koclarim.
  • Hatırı sayılır bir şekilde yerli ve yabancı turist çeken Safranbolu ile gerçekten büyük bir hızla ilerleyen Karabük Üniversitesinin yanında Süper Ligde takımı olan Karabük şehri için havaalanı istemek aslında pek saçma gözükmüyor.
  • Her yere alan yapın uçan bulunursa karabük otobüsle istanbula 5-6 saat ve sık otobus kalkıyor. bu nedenle uçak tercih edeceklerini sanmıyorum 2 saat önce alana git uçağa bin sonra uç bunu yapana kadar ilçesinden servisleri olan otobüse biner o kadar. sadece karabük için iyi bir tren hattı olabilir ucuz ve konforlu taşımacıkla bu iş yapılabilir
  • Kardemir'in değil erdemir'in 1000m. pisti vardı.Şimdi üzerinde fabrika var.
  • Memleketimize havaalanı yapılırsa her bakımdan çok güzel olur.En kısa zamanda yapılmasını canı gönülden istiyorum.
  • Kardemir'in kullanilmayan hava pisti var, onu kullansinlar.

Karabük İktisadi Kalkınma ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Hüseyin Erer, kentlerin gelişiminde ulaşımın son derece önemli olduğunu belirterek, Karabük’ün sahil kenti olmadığından ancak, karayolu, demiryolu ve havayolu ile ulaşımı sağlayabileceğini kaydetti.

Erer, “Kentlerin gelişiminde ulaşım son derece önemlidir. Karabük’ümüz sahil kenti olmadığından dolayı ancak karayolu, demiryolu ve havayolu ile ulaşım sağlanabilir. Karayolları ve demiryolları ile ulaşım halen mevcut olup standartların iyileştirilmesi ile sorunsuz ve çağdaş bir hale gelebilecektir. Ancak kentimizde hava ulaşımı hususunda herhangi bir imkân bulunmamaktadır. Çağımızda zamanın objektif kullanımı çok önemlidir. İş adamları, sanatçılar, bilim adamları ve fikir adamları adeta zamanla yarışmaktadırlar. Kentimizde KARDEMİR gibi dev bir sanayi şirketi ve çok sayıda özel sanayi şirketleri bulunmaktadır. Yine Safranbolu ilçemizde turizm çok önemli bir sektördür. Üniversitemiz ise hızla büyümektedir. Kentimizin çevre illerinde havaalanları bulunmaktadır. Ancak en yakın olan Zonguldak Gökçebey’deki havaalanından kentimize ulaşım neredeyse 1.5-2 saat zaman almaktadır. Bu sürenin İstanbul-Trabzon arasının hava yolu ile yaklaşık 1.5 saat olduğu düşünülürse ne kadar uzun olduğu anlaşılmaktadır. Ayrıca yakın gelecekte hava taksileri, hava dolmuşları gündeme gelecektir. Halen bazı iş adamları ve bazı sanatçılar birçok yere birkaç kişilik özel uçaklarıyla gidip gelmektedirler. Hal böyleyken Karabük’ümüzün gelişe bilmesi gelecekte başta sanayi, turizm ve üniversite sektörleri olmak üzere diğer sektörlerde kendisine yakışır bir konumda olabilmesi ve rekabette avantajlı duruma gelebilmesi için mutlak surette bu ihtiyaçlara cevap verebilecek orta ölçekte bir havaalanına ihtiyaç bulunmaktadır” dedi.

GELİŞİM İÇİN ŞART!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ozen ~ 11 yıl önce
Caycuma/Zonguldak havalimani ne olacak??? 23/11/2012 Zonguldak - Istanbul-Trapzon ucuslari basliyor. Artik burayi birazda olsun gelistirelim arkadaslar. Ve ic hatlar kapasiteyi bulsun. Haydi Karabukluler. Karabukspor bu hati kulansa deplasman maclari icin super olur 14 gun de bir ucak dolar. Deplasman gitmek borajetle haydi koclarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karabük ~ 11 yıl önce
Hatırı sayılır bir şekilde yerli ve yabancı turist çeken Safranbolu ile gerçekten büyük bir hızla ilerleyen Karabük Üniversitesinin yanında Süper Ligde takımı olan Karabük şehri için havaalanı istemek aslında pek saçma gözükmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx ~ 11 yıl önce
Her yere alan yapın uçan bulunursa karabük otobüsle istanbula 5-6 saat ve sık otobus kalkıyor. bu nedenle uçak tercih edeceklerini sanmıyorum 2 saat önce alana git uçağa bin sonra uç bunu yapana kadar ilçesinden servisleri olan otobüse biner o kadar. sadece karabük için iyi bir tren hattı olabilir ucuz ve konforlu taşımacıkla bu iş yapılabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Kardemir'in değil erdemir'in 1000m. pisti vardı.Şimdi üzerinde fabrika var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memleketim ~ 11 yıl önce
Memleketimize havaalanı yapılırsa her bakımdan çok güzel olur.En kısa zamanda yapılmasını canı gönülden istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Kardemir'in kullanilmayan hava pisti var, onu kullansinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ben Kardemir ile Erdemiri karistirdim yaaa...Pardon abiler!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000