07 Şubat 2017, Salı 09:08:19

Geleceğin pilotları sertifikalarını aldı

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi, Sosyal Dayanışma Merkezi ve Türk Hava Kurumu işbirliğinde düzenlenen Ata Model Uçak kursu tamamlandı.
  • THK Sportif Havacılığı bitirdi. Onca paraşüt ve planör hocası Ankara da yatışta. Esasen bu hocalar çok değerliler ancak cevherleri köreltiyorlar. Masa başı değil onların yeri gökyüzü.
  • Ben sizin 17 yasında bi kardesinizim. Yıllardır pilot olmanın hayaliyle yaşıyorum. Bize hic kimse demedi ki maket yapın pilot olursunuz ileride. Ulan siz bana o nu diyin size tofaşı parçalayıp uçak yapayım.
  • komik çocuk neyini kıskanalım millet ay ı terk etti marsa yerleşiyor sen hala iki dandik maket yaptılar diye seviniyorsun...allah akıl fikir versin başka ne denir ki....
  • maşaallah maşallah
  • Model uçak kursu vs bunlar gençlerimiz için faydalı işler, AMA öyle pıt diye geleceğin pilotları olunmuyor maalesef. THK dostlar alışverişte görsün politikasına devam ediyor.
  • ozmanout tan geriye kalan enkaz dan ancak böyle boş işlerle göz boyama kalır...uykuya devammmm

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi, Sosyal Dayanışma Merkezi ve Türk Hava Kurumu işbirliğinde düzenlenen Ata Model Uçak kursu tamamlandı.

Kurumların ortak çalışması ile SODAM’da 2 hafta süren kurs sonunda eğitimlerini tamamlayan 17 öğrenciye sertifikaları verildi. Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda gerçekleşen sertifika töreninde İlçe Spor Müdür Vekili Cihan Erdem, THK Şube Saymanı Hasan Aktaş ve SODAM yetkilisi tarafından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. 10 yaş ve üzeri çocukların katılım sağladığı Sivil Havacılık Kurumu Model Uçak Yapım kursuna katılan öğrenciler arasında sertifika töreninde bir de yarışma gerçekleştirildi.

Çocukların kurs boyunca yaptıkları ata model uçaklar THK Lüleburgaz Şube Saymadı Hasan Aktaş tarafından uçurulurken, yarışmayı uçağı en uzak mesafeye giden Ferit Korhan kazandı. Törenin ardından konuşan THK Lüleburgaz Şube Saymanı Hasan Aktaş, 3 kurum tek hedef çerçevesinde havacılığı gençlere sevdirmek adına bir kurs düzenlediklerini söyledi.



Geleceğin pilotları sertifikalarını aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Sportif ~ 7 yıl önce
THK Sportif Havacılığı bitirdi. Onca paraşüt ve planör hocası Ankara da yatışta. Esasen bu hocalar çok değerliler ancak cevherleri köreltiyorlar. Masa başı değil onların yeri gökyüzü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bngarbs61 ~ 7 yıl önce
Ben sizin 17 yasında bi kardesinizim. Yıllardır pilot olmanın hayaliyle yaşıyorum. Bize hic kimse demedi ki maket yapın pilot olursunuz ileride. Ulan siz bana o nu diyin size tofaşı parçalayıp uçak yapayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şiiş kıskanç cvp ~ 7 yıl önce
komik çocuk neyini kıskanalım millet ay ı terk etti marsa yerleşiyor sen hala iki dandik maket yaptılar diye seviniyorsun...allah akıl fikir versin başka ne denir ki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işgüç ~ 7 yıl önce
maşaallah maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 7 yıl önce
Model uçak kursu vs bunlar gençlerimiz için faydalı işler, AMA öyle pıt diye geleceğin pilotları olunmuyor maalesef. THK dostlar alışverişte görsün politikasına devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sos ~ 7 yıl önce
ozmanout tan geriye kalan enkaz dan ancak böyle boş işlerle göz boyama kalır...uykuya devammmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şiiiş kıskanç... ~ 7 yıl önce
Kendine gel

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000