11 Temmuz 2014, Cuma 11:22:51

GELECEĞİN HAVACILARI ‘ALTIN KANATLAR’DA YETİŞECEK

Türkiye’de son 10 yılda dünya ortalamasının çok üzerinde bir ivmeyle büyüme kaydeden sivil havacılık sektörüne ara eleman yetiştirmek amacıyla Antalya merkezli yeni bir havacılık okulu kapılarını öğrencilere açıyor.
  • Antalya'nın en havalı okulu olur inşaallah başarılar dilerim hayırlı uğurlu olsun
  • Özel Gökjet Havacılık Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi olarak başarılar diliyorum sektör için güzel bir okul olur inşallah
  • Bu olay suna benzer at cok yok amma meydan yok.
  • GOLD WINGS HAVACILIK'ın faaliyet alanı daha çok uçak helikopter kiralama.okulla alakaları yok.bakınız (antalyahelikoptertur.com)
  • Antalyada ki gold wings havacılık okul değil.onlar havacılığın değişik konularında çalışıyorlar.çoğunlukla helikopter turları transferler özel jet kiralama charter uçuşları falan filan.
  • Bu okulun antalyadaki GOLD WINGS havacılık şirketi ile bir alakası var mı. Sanırım onlarda havacılığın benzer konularında faaliyet gösteriyor.
  • Anlaymaiom bu okullar'da TC vataandaslari Okuyacak ,isilerde calisacak olan'da yabancilar.Ne kadar salak bir ulkeyiz yaaa.Toru topu basuvuaracaginiz yerlerde belli. THY zaten herkes bilio TC vatandasina uyguladiklari cifte standardi,SXS desen oda isi gucu takmis kafaya Hollandalilari,Pegasus ise bas paray otur jumpseat 100 saat sonrada kopek gibi atil disari.Sonra lisanslar TC lisansi nerde gecerli? gecerli olsa kim size vize ve calisma musadesi vericek calismsa musadesi verecek calisma musadesi verse bu defa Turksun diye ismini bile anan olmaz.Cok aptalsiniz coooookkkkkkk.Haaa babasi asker olanlara sozum yok onlar a,b,c desin ise alinirlar zaten yerleri hazir.
  • Sizin amacınız gençlerin havacılığa ilgi duymaması kim bilir bu aptalca yorumları yapanlar o okullarda okuyanlardır.Şöyle bir bakın gelecek yıllarda kaç uçak siparişi kaç code share anlaşmaları olacak.Sizin amacınız farklı havacılıktan haberi olmayıp kendi çıkarları doğrultusunda havlayanlardansınız.
  • gençler son yıllarda birbiri peşine açılan sözüm ona havacılık meslek liselerine lütfen gidip sorun sizleri layığıyla yetiştirecek kadroları varmı?varsa daha önce nerelerde ders vermişler veya çalışmışlar?uçak ve sistemleri hakkında nekadar bilgi sahibiler..aksi taktirde mezun olduğunuzda diplomalı cahil olursunuz ki bu size havacılık piyasasında asgari ücretten başka kazanç getirmez bilesiniz.
  • Bu nedir ya ? Canı sıkılan özel okulda havacılık bölümü açmaya başladı. Liseleri ayrı , myo ları ayrı , fakülteler ayrı. Bu kadar ihtiyac olmadıgını bilmeyen yokki. Bu işi yapabileceğiniz şirket sayısı da belli , ileride büyüme potansiyeli de.. Pompalayın bakalım 5 sene sonra ne olacak bu insanlar diye düşünmeyin.. SHGM nün bu işe biran önce el koyması gerekir. Zaten okuldaki eğitmenlerin uçaktan haberi yok. Çıkıp mezun olan adamların zerre haberi olmayacak dünyadan..

Türk sivil havacılık sektöründeki büyümeye paralel olarak artan nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni bir havacılık okulu daha yeni eğitim öğretim döneminde kapılarını öğrencilerine açmaya hazırlanıyor.

2014-2015 eğitim ve öğretim dönemiyle birlikte kapılarını ilk öğrencilerine açacak havacılık meslek lisesi Antalya’da bulunuyor.

Altın Kanatlar Anadolu Havacılık Meslek Lisesi, Türkiye’nin gelişen ve büyüyen sektörlerinden biri olan havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu, nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Okul, öğrencilerine eksiksiz bir havacılık kültürü ve mesleki donanımın yanı sıra, uluslararası standartlarda İngilizce eğitimi, yüksek kalitede üniversiteye hazırlanma, zengin bir sosyo-kültürel ortam ve havacılık sektörü ile yakın iletişim imkanı sunmayı vaat ediyor.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde kurulan Altın Kanatlar Anadolu Havacılık Meslek Lisesi’nin toplam 6500 m2 kapalı alanı, kapalı spor salonu, uygulamalı sınıfları ve laboratuvarları bulunuyor.



©AirportHaber.com ÖZEL

GELECEĞİN HAVACILARI ‘ALTIN KANATLAR’DA YETİŞECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

yavuz ~ 10 yıl önce
Antalya'nın en havalı okulu olur inşaallah başarılar dilerim hayırlı uğurlu olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABT ~ 10 yıl önce
Özel Gökjet Havacılık Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi olarak başarılar diliyorum sektör için güzel bir okul olur inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atarabasi ~ 10 yıl önce
Bu olay suna benzer at cok yok amma meydan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
GOLD WINGS HAVACILIK'ın faaliyet alanı daha çok uçak helikopter kiralama.okulla alakaları yok.bakınız (antalyahelikoptertur.com)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Antalyada ki gold wings havacılık okul değil.onlar havacılığın değişik konularında çalışıyorlar.çoğunlukla helikopter turları transferler özel jet kiralama charter uçuşları falan filan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu okulun antalyadaki GOLD WINGS havacılık şirketi ile bir alakası var mı. Sanırım onlarda havacılığın benzer konularında faaliyet gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 10 yıl önce
Anlaymaiom bu okullar'da TC vataandaslari Okuyacak ,isilerde calisacak olan'da yabancilar.Ne kadar salak bir ulkeyiz yaaa.Toru topu basuvuaracaginiz yerlerde belli. THY zaten herkes bilio TC vatandasina uyguladiklari cifte standardi,SXS desen oda isi gucu takmis kafaya Hollandalilari,Pegasus ise bas paray otur jumpseat 100 saat sonrada kopek gibi atil disari.Sonra lisanslar TC lisansi nerde gecerli? gecerli olsa kim size vize ve calisma musadesi vericek calismsa musadesi verecek calisma musadesi verse bu defa Turksun diye ismini bile anan olmaz.Cok aptalsiniz coooookkkkkkk.Haaa babasi asker olanlara sozum yok onlar a,b,c desin ise alinirlar zaten yerleri hazir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBC ~ 10 yıl önce
Sizin amacınız gençlerin havacılığa ilgi duymaması kim bilir bu aptalca yorumları yapanlar o okullarda okuyanlardır.Şöyle bir bakın gelecek yıllarda kaç uçak siparişi kaç code share anlaşmaları olacak.Sizin amacınız farklı havacılıktan haberi olmayıp kendi çıkarları doğrultusunda havlayanlardansınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he yaw hee ~ 10 yıl önce
bir şeyden çaktığın yok zaten yok efendim code share miş falan filan... ben Sivil Hava Ulaştırma İşletme okudum doğru düzgün bir iş bulamadım. Liseden mezun olan nasıl bulsun, tabi torpili varsa o ayrı....
kandırılıyorsunuz ~ 10 yıl önce
gençler son yıllarda birbiri peşine açılan sözüm ona havacılık meslek liselerine lütfen gidip sorun sizleri layığıyla yetiştirecek kadroları varmı?varsa daha önce nerelerde ders vermişler veya çalışmışlar?uçak ve sistemleri hakkında nekadar bilgi sahibiler..aksi taktirde mezun olduğunuzda diplomalı cahil olursunuz ki bu size havacılık piyasasında asgari ücretten başka kazanç getirmez bilesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY1 ~ 10 yıl önce
Bu nedir ya ? Canı sıkılan özel okulda havacılık bölümü açmaya başladı. Liseleri ayrı , myo ları ayrı , fakülteler ayrı. Bu kadar ihtiyac olmadıgını bilmeyen yokki. Bu işi yapabileceğiniz şirket sayısı da belli , ileride büyüme potansiyeli de.. Pompalayın bakalım 5 sene sonra ne olacak bu insanlar diye düşünmeyin.. SHGM nün bu işe biran önce el koyması gerekir. Zaten okuldaki eğitmenlerin uçaktan haberi yok. Çıkıp mezun olan adamların zerre haberi olmayacak dünyadan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000