12 Mayıs 2010, Çarşamba 08:06:52

Geleceğin gökyüzü bekçileri için çalışmalar devam ediyor

Dünyanın uçak ve teknoloji devlerinden Boeing geleceğin jet savaşçılarını tasarlamaya devam ediyor.
  • Sektöre baba parası ile giren ve sağda solda "ben falanca uçuş okulunda pilot öğrencisiyim" diyen amaçsız ve özenti kesime oyalanmak için yine güzel bir haber. Editör kardeş, böyle saçma mübalağalara fırsat verme. Ayrıca bu mesajın bir görüntüsünü de yayınlamama durumuna karşın kaydettim, çeşitli sitelerde bu haberi ve yorumu yayınlayacağım.
  • bende bizim dhminin güvenlikçilerini söylüyorsunuz sandım:)

Havacılık devinin askeri kanadı, Amerikan Hava Kuvvetleri'nin 2025'ten sonra ihtiyaç duyacağı uçaklar için daha şimdiden tasarım çalışmalarına başladı.

Yeni 2 motorlu jet uçağı konseptleri hem pilotlu, hem de pilotsuz uçuş için hazırlanıyor. 1999'da hizmete giren F/A-18E/F'ler daha uzun süre hizmette kalacak ancak Boeing, eninde sonunda yeni bir fırsatın çıkacağını biliyor.

Yeni bir savaş uçağının tasarlanması, geliştirilmesi ve alıcı devlet tarafından onaylanması yıllar alan bir süreç. Bu ilginç konseptler de 15 yıl sonrasına bir ilk bakış niteliği taşıyor.

Geleceğin gökyüzü bekçileri için çalışmalar devam ediyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sektöre baba parası ile giren ve sağda solda "ben falanca uçuş okulunda pilot öğrencisiyim" diyen amaçsız ve özenti kesime oyalanmak için yine güzel bir haber. Editör kardeş, böyle saçma mübalağalara fırsat verme. Ayrıca bu mesajın bir görüntüsünü de yayınlamama durumuna karşın kaydettim, çeşitli sitelerde bu haberi ve yorumu yayınlayacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende bizim dhminin güvenlikçilerini söylüyorsunuz sandım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000