11 Ocak 2011, Salı 13:19:41

GEÇEN YIL UÇAK KAZASINDA KURTULMUŞTU AMA...

Dün akşam meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Kr. Pilot Üsteğmen Şükrü Pürlü'nün baba ocağına ateş düştü. İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü'nün de yeğeni olan şehidin, geçen yıl İstanbul'da düşen uçaktan kolu kırılarak kurtulduğu öğrenildi.
  • Yüce Tanrı rahmet eylesin, mekanınız cennet olsun sevgili kardeşim.
  • Uçtunuz düştünüz toprak üstüne. Tarihten altın bir yaprak üstüne. Ruhunuz şad olsun.

Dün akşam Ankara'da düşen helikopterde şehit olan Şükrü Pürlü'nün baba ocağında yas var. Acı haberi alan yakınları şehidin baba ocağına akın ederken, bazıları sinir krizi geçirdi.

Gözyaşlarına boğulan yengesi Gülşen Dal, geçen yıl İstanbul'da düşen uçaktan yaralı kurtulan Pürlü'yü helikopter kazasında kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyledi.

Şehit yeğeninin baba ocağına taziye ziyaretinde bulunan Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ise, "Yeğenimiz Şükrü'yü kaybettik, şehit oldu. Şehitlik, bir faniye nasip olacak en yüce mertebedir. Allah'tan rahmet diliyorum. Acımız büyük fakat vatanımız, milletimiz sağ olsun. Bu kazada şehit olan diğer kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerin acısını paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Bekar olan üsteğmenin cenazesinin bugün memleketi Sivas'a gönderileceği, annesi ile babasının Ankara'ya gittiği öğrenildi.
 

GEÇEN YIL UÇAK KAZASINDA KURTULMUŞTU AMA...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yüce Tanrı rahmet eylesin, mekanınız cennet olsun sevgili kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçtunuz düştünüz toprak üstüne. Tarihten altın bir yaprak üstüne. Ruhunuz şad olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000