21 Ocak 2014, Salı 09:40:16

GECAS'TAN 4 MİLYAR DOLARLIK UÇAK SİPARİŞİ

General Electric'in uçak kiralama ve finansman kolu, 4 milyar dolar değerinde 40 Boeing uçağı siparişi verdiğini teyit etti.
  • Güzel arkadaşım, 900 er kuyruk sürtüyorsa tayyare kendi kendine yapmıyor herhalde.Ona bir yön veren,cocpitte JAR gereği de olsa - - oturan birileri vardır.Adam olacak, o güzelim kuyruğa taş değdirmeyecek.
  • yav şu boeing çok zor o yüzden süpercilere hastayım. kardeşim senin amacın ne belli sayıda yolcuyu güvenli olarak a dan b ye taşımak. ve sürekli olarak bunu yapmak. işi zorlaştırmak iyi bir şey değil yani. sonra 900er kuyruk sürttü haberi geliyor haftada bir. çok zorlanmak istiyorsan git orduya gir insan limitlerini zorlayarak uç.
  • Aklı olan Boeing'le uçar.Her zaman derim, Boeing diğer oyuncaktan bozma uçaklarla kıyaslanamaz.Ayrıca tembel adamı da sevmez Boeing.
  • Boeing candır, gerisi yalandır :)

GE'nin siparişi 20 adet 737 MAX 8 tipi yolcu uçağı ve 20 bir sonraki jenerasyon olacak 737-800 jeti kapsıyor.

Sipariş geçtiğimiz yıl verilmiş ancak Boeing tarafından bugüne kadar "tanımlanmamış müşteri" olarak adlandırılmıştı.

GE Capital Aviation Services, yeni uçakların, müşterilerinin artan yakıt tasarruflu uçak taleplerinin karşılanmasına yardımcı olacağını söyledi.

GECAS'ın CEO'su Norman CT Liu, "Havayolu müşterilerimiz için piyasada rekabet edebilmek için yakıt tasarrufu daha yüksek olan uçaklar gerekiyor" dedi. (BloombergHT)

GECAS'TAN 4 MİLYAR DOLARLIK UÇAK SİPARİŞİ

Yorumlar

KUYRUK ~ 10 yıl önce
Güzel arkadaşım, 900 er kuyruk sürtüyorsa tayyare kendi kendine yapmıyor herhalde.Ona bir yön veren,cocpitte JAR gereği de olsa - - oturan birileri vardır.Adam olacak, o güzelim kuyruğa taş değdirmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing !! ~ 10 yıl önce
yav şu boeing çok zor o yüzden süpercilere hastayım. kardeşim senin amacın ne belli sayıda yolcuyu güvenli olarak a dan b ye taşımak. ve sürekli olarak bunu yapmak. işi zorlaştırmak iyi bir şey değil yani. sonra 900er kuyruk sürttü haberi geliyor haftada bir. çok zorlanmak istiyorsan git orduya gir insan limitlerini zorlayarak uç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ! ~ 10 yıl önce
Aklı olan Boeing'le uçar.Her zaman derim, Boeing diğer oyuncaktan bozma uçaklarla kıyaslanamaz.Ayrıca tembel adamı da sevmez Boeing.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 10 yıl önce
Boeing candır, gerisi yalandır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000