17 Nisan 2013, Çarşamba 09:38:20

GAZİPAŞA'YA ÜCRETSİZ SERVİS UYGULAMASI BİTTİ

Alanya'daki Gazipaşa Havalimanı'nda verilen ücretsiz yolcu servisi uygulaması mazot yardımı bitince sona erdi.
  • Belki meydanın adı Gazipaşa yerine islami bir liderin adını taşısaydı, Antalya ve civar yerel belediyeler de yandaşların elinde olsaydı, çağıra çağıra getirttikleri şirketleri, bağırta bağırta ortada bırakmazlardı. O mazotta odun, kömür torbaları, makarna paketleri gibi süreeer giderdi.
  • Seferler Olsunda varsin 10,00 Tl karsilig olsun sorun degil.Yoksa Taksici veya Ticaret düsünen insanlarin Eline düsersiniz !!! 10 Tl Büyük Para degil en azindan biliyorsunuz Ödediginiz Hizmet Bedeli Karsiliginda Yanliz degilsiniz.

Alanya Belediyesi’nin Gazipaşa Havalimanı’na ilginin artması ve Alanya’daki uçak yolcularının bu havalimanını kullanması amacıyla Oba, Tosmur, Kestel ve Mahmutlar Belediyesi’nin de desteğiyle başlattığı ‘mazot yardımı karşılığı ücretsiz servis’ uygulaması, belediyelerin mazot yardımını kesmesi üzerine ücretli hale geldi.

Uçak yolcularını Gazipaşa Havalimanı’na götüren Mert Turizm, 1 Nisan 2013 tarihi itibariyle her yolcudan 10 TL almaya başladı. Ancak kamuoyunda artan şikâyetler ve “Ücretsiz servislerden para talep ediliyor” serzenişleri üzerine dün Alanya halkına yönelik bir açıklama yapan Mert Turizm sahibi Gülşah Varol, “Alanya Belediyesi ve belde belediyelerin mazot desteği sona erdiği için servislerimiz ücretli hale gelmiştir” dedi.

GAZİPAŞA'YA ÜCRETSİZ SERVİS UYGULAMASI BİTTİ

Yorumlar

Gazipaşa ~ 11 yıl önce
Belki meydanın adı Gazipaşa yerine islami bir liderin adını taşısaydı, Antalya ve civar yerel belediyeler de yandaşların elinde olsaydı, çağıra çağıra getirttikleri şirketleri, bağırta bağırta ortada bırakmazlardı. O mazotta odun, kömür torbaları, makarna paketleri gibi süreeer giderdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvallah ~ 11 yıl önce
Seferler Olsunda varsin 10,00 Tl karsilig olsun sorun degil.Yoksa Taksici veya Ticaret düsünen insanlarin Eline düsersiniz !!! 10 Tl Büyük Para degil en azindan biliyorsunuz Ödediginiz Hizmet Bedeli Karsiliginda Yanliz degilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000