18 Şubat 2009, Çarşamba 08:18:23

Gazipaşa'ya hudut kapısı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan, Gazipaşa Havalimanı’nda “Hudut kapısı” açılması için karara varıldığını açıkladı. İlk Uçağın Mayıs-Haziran 2009’da inmesi bekleniyor.

ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Gazipaşa Havalimanı’nın uluslar arası bir havalimanı olması için açılması gereken “Hudut kapısı” ile ilgili çalışmaların tamamlandığını ve yakın zamanda bu kapının resmen açılacağını söyledi.

Aydoğan, bölgemiz için hayati önem taşıyan Gazipaşa Havalimanı’na yılın ortasından itibaren yurt dışından kalkan uçakların inebileceğini müjdelerken, havalimanı sayesinde Alanya’nın turizmde sınıf atlayacağını söyledi.

Aydoğan Hudut kapısının yanı sıra havalimanında görev yapacak polis, diğer güvenlik elemanları ve personellerin de en kısa zaman zarfında görev atamalarının yapılacağı haberini aldıklarını söyledi. Aydoğan, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel ile yaptıkları görüşmede havalimanının geleceği ile ilgili üzerlerine düşen her türlü göreve de hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Gazipaşa'ya hudut kapısı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000