22 Ekim 2016, Cumartesi 09:50:16

Gazipaşa'ya direkt uçuş müjdesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve TAV Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay ile bir araya gelen Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu, 2017 uçuş rotasına Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nı da alarak Rusya ve Ukrayna üzerinden direkt uçuş yapılacağı müjdesini verdi.
  • Yahu şu meydan da neymiş birader? Sorunları bir bitmedi gitti. Dünyanın en büyük meydanını yapan ülkeyiz diye gürt gürt ötüyorlar, küçük bir meydanın sorunlarını bir türlü bitiremiyorlar. Adından mı rahatsız bu gavaslar ne?
  • bütün uçuşlar t1 den yapılıyor t2 ye noldu bilen söyleyebilirmi ?

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve TAV Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay ile bir araya gelen Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu, 2017 uçuş rotasına Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nı da alarak Rusya ve Ukrayna üzerinden direkt uçuş yapılacağı müjdesini verdi.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu toplantısı ALTAV Toplantı Salonu’nda yapıldı. ALTAV ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlık ettiği toplantıya, TAV Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay ve Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu da katıldı. Yapılan toplantıda Rusya’dan Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na direkt uçuş konusu başta olmak üzere bu havalimanının etkin kullanımı üzerinde duruldu.

“GZP bölge turizmi için büyük avantaj”

Kaliteli turizm için ulaşımın önemli olduğunu belirten Başkan Yücel, “Ulaşım, turistlerin tatil seçimlerinde çok önemli rol oynuyor. Tatilciler ortalama bir hafta konaklıyorlar ve uzun kara yolculuğundan kaçınıyorlar. 3-4 saat süren yolculuktan sonra otellerine ulaşıyorlar. Bu da kaliteyi yükseltmek zorunda olduğumuz sektörü zora sokuyor. GZP’nin açılmasından sonra en uzak noktamıza artık 45 dakikada ulaşabiliyoruz. Bu havalimanı bölge turizmi için çok büyük avantaj sağladı. TAV ve Anex gibi kurumların ortak çalışması hem bölgeye hem de bu kurumlarımıza önemli faydalar sağlayacak. Bölgelerin ekonomik refahı arttıkça güler yüz oranı da artacak” dedi.

“Turistik tesisler yüksek fiyatlardan satılacak”

Rusya ve Ukrayna’dan gelecek yıl Gazipaşa’yauçakları indireceklerini söyleyen Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu, “Bizi gören rakiplerimiz de bu havalimanını kullanmak isteyeceklerdir. Uzun vadede Alanya kazanacaktır. Sadece Antalya’ya bir milyon yolcu indiriyorduk. Bu pastadan Alanya’ya da önemli bir pay kazandıracağız. Dünyanın her yerinde havalimanından uzak olan bölgeler daha ucuz satılır. GZP ile daha geniş turist profiline ulaşarak tesislerin daha yüksek fiyatlara satılmasına önemli katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

TAV: Alanya sevdalısıyız

TAV Yönetimi olarak terminal inşaat ve düzenlemesine ilk başlanıldığında “Oraya uçak inmez” diyenlerin ve yüzlerine gülenlerin olduğunu dile getiren TAV Pazarlama Koordinatörü Karahatay, “Hiç sıkılmadık ve moralimizi bozmadık. Anex Tour, Ukrayna ve Rusya gibi önemli pazarların GZP ile açılmasına vesile olacak. Alanya bu iki ülkede zaten bilinen ve ilgi gören bir destinasyon. Hem bu uçuşlarda sunulan ticari avantajlarla hem de bölgeye olan yarım saatlik bir mesafeyle yolcuların otellerine ulaşabilmeleri büyük bir memnuniyet yaratacak. Bu gün Antalya’dan 3 saati aşan yolculuk GZP ile yarım saate düştü. Bu havalimanımızın bölge turizmine önemli katkıları var. Alanya sevdalısıyız. Avrupa’da Türk tur operatörü kalmadı. Bu sebeple Anex’in varlığı bizleri ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

Alanyaspor forması hediye edildi

TAV ve Anex Tour Yönetimi’ne Alanya’ya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her iki firma yönetimine de Alanyaspor forması ile tarihte Alanya’nın deniz ticaret merkezi olduğunu anlatan Alanya gravürü hediye etti.

Gazipaşa'ya direkt uçuş müjdesi

Yorumlar

Gazipaşa ~ 7 yıl önce
Yahu şu meydan da neymiş birader? Sorunları bir bitmedi gitti. Dünyanın en büyük meydanını yapan ülkeyiz diye gürt gürt ötüyorlar, küçük bir meydanın sorunlarını bir türlü bitiremiyorlar. Adından mı rahatsız bu gavaslar ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 7 yıl önce
bütün uçuşlar t1 den yapılıyor t2 ye noldu bilen söyleyebilirmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konu ~ 7 yıl önce
Kardeşim konu Gazipaşa, ayda mı yaşıyorsun
Yok ~ 7 yıl önce
Bunlar heybelide mehtaba çıkanlardan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000