05 Aralık 2009, Cumartesi 09:01:40

Gazipaşa'ya Başbakanlık jesti...

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA), Gazipaşa Havaalanı’nı da ulusal ve uluslararası uçuşların yapılabildiği havalimanları arasında gösterdi.
  • uluslararası değil isterse uzay istasyonu olarak göstersin, bu hızlı tren olayına benziyor...
  • ULKEMİZDEKİ DESTINATION SAYIMIZI ARTIRMALIYIZ . CORLU ,DENIZLI,KAYSERİ ,TOKAT,GAZIPASA,BATMAN, GİBİ TERINALLERİMİZE LOW COST CHARTER UCUSLAR YAPILABİLMESİ İÇİN HAVAYOLU FİRMALARINI TEŞFİK EDEBİLMELİYİZ .BU TERMİNALERIN ALTYAPILARINI GELİŞTİRMELİYİZ.
  • Doğmamış çocuğa ... biçmeye bayılırız. Ne jest ya! Hele bir 737-800 indir kaldır, sonra uluslararası yaparsın. Belki de Başbakanlık buraya her havada her boyda uçak inip kalkıyor sanıyordur!
  • AYT terminali çomak sokmasa çoktan açılmıştı.
  • bence tekirdağ çorlu havaalanını gösterilmeliydi gösterilmemesinin nedeni istanbul a olan yakınlığı mı merak ediyorum ...
  • Sevgili Alanyalılar, ne kadar safsınız ya, ağlanıcak halinize gülüyorsunuz. Başkanınız çıkmış bir de konuşuyor. Uçak inmeyen bir meydanı ulusrararası ilan etmek Alanya halkıyla dalga geçmekten başka nedir.
  • Illaki rakipler baslayincami baslamasi gerekiyor.Anadolujet de Ankara cikisli olarak baslarsa bu Alanya icinde iyibir ulasim ve Turizme hizmet olmazmi?

Başbakanlığa bağlı Ajans Türkiye’deki, ulaşım altyapısı başlığı altında yapılan duyuruda Türkiye’de uluslararası uçuşlara açık havalimanları arasında Gazipaşa’yı da ilan etti.

Başbakanlığın  11 dilde hazırlattığı katalogla dünyadaki yatırımcıları uygun şartlarda Türkiye’ye yatırım yapmaya davet ediyor ve gerekli tüm bilgileri web sayfası aracılığıyla duyuruyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Gazipaşa Havaalanı’nın Türkiye’deki uluslararası uçuşlara açık 16 limanın arasında gösterilmesinin çalışmalarda  hangi noktaya geldiğinin en güzel kanıtı olduğunu ifade etti.

Öte yandan Gazipaşa Havaalanı'na halihazırda tarifeli uçuş yapan hiç bir havayolu şirketi bulunmuyor.

Gazipaşa'ya Başbakanlık jesti...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
uluslararası değil isterse uzay istasyonu olarak göstersin, bu hızlı tren olayına benziyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ULKEMİZDEKİ DESTINATION SAYIMIZI ARTIRMALIYIZ . CORLU ,DENIZLI,KAYSERİ ,TOKAT,GAZIPASA,BATMAN, GİBİ TERINALLERİMİZE LOW COST CHARTER UCUSLAR YAPILABİLMESİ İÇİN HAVAYOLU FİRMALARINI TEŞFİK EDEBİLMELİYİZ .BU TERMİNALERIN ALTYAPILARINI GELİŞTİRMELİYİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doğmamış çocuğa ... biçmeye bayılırız. Ne jest ya! Hele bir 737-800 indir kaldır, sonra uluslararası yaparsın. Belki de Başbakanlık buraya her havada her boyda uçak inip kalkıyor sanıyordur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AYT terminali çomak sokmasa çoktan açılmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence tekirdağ çorlu havaalanını gösterilmeliydi gösterilmemesinin nedeni istanbul a olan yakınlığı mı merak ediyorum ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili Alanyalılar, ne kadar safsınız ya, ağlanıcak halinize gülüyorsunuz. Başkanınız çıkmış bir de konuşuyor. Uçak inmeyen bir meydanı ulusrararası ilan etmek Alanya halkıyla dalga geçmekten başka nedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Illaki rakipler baslayincami baslamasi gerekiyor.Anadolujet de Ankara cikisli olarak baslarsa bu Alanya icinde iyibir ulasim ve Turizme hizmet olmazmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000