27 Eylül 2009, Pazar 08:28:28

Gazipaşa'nın umudu İranlılar

İran'dan 50 kişilik bir heyetin, turizm ve ekonomik işbirliği konularında görüşmelerde bulunmak üzere pazartesi günü Antalya'nın Alanya ilçesine geleceği bildirildi.
  • Zaten havalimanında bir problem yok. Problem üç - beş uçağı gidecek diye korkanlarda...
  • bu havaalabı ile ilgili uluslararası bağımsız havacılık kuruluşlardan pistin 2200 metre olması halinde yeterli olacağına dair raporlar alınmıştır engellemeler ortadan kalktığı anda Türkiye turizminde yeni bir çağ başlıyacaktır bu havaalanı açılsın derken çaktırmadan açılmaması için uğraşanlara dikkat...
  • Ne meydanlara ne uçaklar iniyor. Riskli diye yolcu uçağı inmeyecek hali yok. İnternet ortamı diye bol keseden atmak bedava!
  • T2 NİN DEGERLİ DANIŞMA PERSONELİ VEYA İŞLETME PERSONELERİNİ DEVRE DIŞI BIRAKIR 13 TANE DANIŞMA PERSONELİNİNDEN 10 NUNU YOLUNUZ ACIK OLSUN DERSENİZ OLACAGI BU ! MÜDÜRÜYLE ŞEFİ İLE T2 İŞLETMESİ BUNU HAKKETMEDİ OLAN ICF VE DOLAYISI İLE YOLCULARA OLDU . IC BUYUKLUGUNU GÖSTERİP DURUMA EL KOYMASI LAZIM DI AMA NE YAPACAGIDA BELLİ DEGİL ÜST YÖNETİME BİLGİLER ÇOK FARKLI GİDİYOR TERMİNAL YÖNETİMİNDEN !!!! HAYIRLISI !!!
  • bu alana yolcu uçağı uçmaz dedik herhalde anlamadınız.burası tamamen "oy avcılığına" yönelik siyasi yatırım.BU MEYDANA COĞRAFİ KONUMU NEDENİYLE İŞ JETLERİ VE PERVANELİ YOLCU UÇAKLARI HARİÇ HİÇ BİR UÇAK U ÇA MAZ !!!!!!!!
  • Çivi koyanlar olmasaydı şimdiye seferler başlamıştı. Ve Alanya da biraz olsun ekonomik olarak nefes almıştı. Taksici kazanır, arazi sahipleri kazanır, iş imkanı doğar, büfeciler kazanır. Ne hikmetse açılmasını istemeyen bir gurup var.
  • TAV aldi buraya, boyle giderse zarar edecek. Pist uzatmasi, kamulastirma derken kirasi bitecek buranin?

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan'ın uzun süredir İran'da yürüttüğü temaslar meyvelerini vermeye başladı. İran'ın yaklaşık 2 milyon nüfuslu Hamedan eyaletinin valisi, belediye başkanı, kaymakamı, protokol üyeleri ve işadamları, Alanyalı iş adamlarıyla buluşacak. ALTSO konferans salonunda İranlı yetkililerle düzenlenecek toplantı saat 10.30'da başlayacak. Toplantıda, İran heyetine Alanya ekonomisi hakkında brifing verilecek. Brifingin ardından Alanya ve Hamedanlı iş adamları bir araya gelerek ekonomik işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunacak. Alanya'da 3 gün kalacak heyete, ilçenin tarihi ve turistik mekânları da gezdirilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, turizmde yeni açılımlara ve destinasyonlara ihtiyaç olduğunu söyledi. Amaçlarının İran'dan Alanya'ya turist getirmek ve ekonomik işbirliği olduğunu vurgulayan Aydoğan, İran'dan Alanya'ya turist çekmenin hayal olmadığını kaydetti. Gazipaşa Havalimanı'nın açılmasıyla Alanya'ya İran'dan da turist gelebileceğinin altını çizen Aydoğan, İranlılara tanınan vize kolaylığı sayesinde iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğinin daha artacağını belirtti. Aydoğan, İran'da Türkiye'nin ve Türk insanının çok sevildiğini kaydetti.

İRAN'DA TATİL YAPMAYI SEVEN MİLYONLARCA İNSAN VAR

İran'da tatil yapmayı seven milyonlarca insanın bulunduğunu iddia eden Aydoğan, İranlıları ilçeye çekebilmek için büyük çaba sarf ettiklerini aktardı. İran heyetinin Alanya'ya gelecek olmasının turizme çok büyük katkısı olacağına inanan Aydoğan, hedeflerinin Alanya ekonomisine taze kan enjekte etmek olduğunun altını çizdi. Alanya'nın İran gibi değişik ülkelerle işbirliği kurmasının artık şart olduğunu ifade eden Aydoğan, "Turizmdeki çeşitliliği arttırarak sektörün temellerini sağlamlaştırmamız gerekiyor.

Sadece turizm değil tarım ve diğer alanlarda da İran ile işbirliği yapacağımıza inanıyorum. Alanya'da yetişen tarım ürünlerinin İran'da satışı konusunda iş adamlarımız İranlılarla görüşecek. Belki ileride inşaat ve diğer alanlarda da çalışmalar yaparız." dedi.

Gazipaşa'nın umudu İranlılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Zaten havalimanında bir problem yok. Problem üç - beş uçağı gidecek diye korkanlarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu havaalabı ile ilgili uluslararası bağımsız havacılık kuruluşlardan pistin 2200 metre olması halinde yeterli olacağına dair raporlar alınmıştır engellemeler ortadan kalktığı anda Türkiye turizminde yeni bir çağ başlıyacaktır bu havaalanı açılsın derken çaktırmadan açılmaması için uğraşanlara dikkat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne meydanlara ne uçaklar iniyor. Riskli diye yolcu uçağı inmeyecek hali yok. İnternet ortamı diye bol keseden atmak bedava!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
T2 NİN DEGERLİ DANIŞMA PERSONELİ VEYA İŞLETME PERSONELERİNİ DEVRE DIŞI BIRAKIR 13 TANE DANIŞMA PERSONELİNİNDEN 10 NUNU YOLUNUZ ACIK OLSUN DERSENİZ OLACAGI BU ! MÜDÜRÜYLE ŞEFİ İLE T2 İŞLETMESİ BUNU HAKKETMEDİ OLAN ICF VE DOLAYISI İLE YOLCULARA OLDU . IC BUYUKLUGUNU GÖSTERİP DURUMA EL KOYMASI LAZIM DI AMA NE YAPACAGIDA BELLİ DEGİL ÜST YÖNETİME BİLGİLER ÇOK FARKLI GİDİYOR TERMİNAL YÖNETİMİNDEN !!!! HAYIRLISI !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu alana yolcu uçağı uçmaz dedik herhalde anlamadınız.burası tamamen "oy avcılığına" yönelik siyasi yatırım.BU MEYDANA COĞRAFİ KONUMU NEDENİYLE İŞ JETLERİ VE PERVANELİ YOLCU UÇAKLARI HARİÇ HİÇ BİR UÇAK U ÇA MAZ !!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çivi koyanlar olmasaydı şimdiye seferler başlamıştı. Ve Alanya da biraz olsun ekonomik olarak nefes almıştı. Taksici kazanır, arazi sahipleri kazanır, iş imkanı doğar, büfeciler kazanır. Ne hikmetse açılmasını istemeyen bir gurup var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TAV aldi buraya, boyle giderse zarar edecek. Pist uzatmasi, kamulastirma derken kirasi bitecek buranin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000