27 Mart 2010, Cumartesi 08:53:33

Gazipaşa'da sıkıntı var!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Gazipaşa Havaalanı'nda pist daha da uzatılarak büyük gövdeli uçakların inişi mümkün olur mu olmaz mı, bu konuda bir sıkıntı var" dedi.
  • Hiç kimse tehlike arz eden bi uçuş yapmak istemez, laf üretmek yerine ya pistin yerini değişitip yolun alt kısmında kalan denize doğru planlanmalı veya Dağ traşlanmalı idi...Bilmem kaç senedir yapsaydınız herkes uçardı, şidi kimse de oraya stoll tipi uçaklarla gelmez; DASH 7 gibi :) B-737 ve a320-1 ler bu kadar yaygınken.Bir de malum altyapı,gelen yolcuya hizmetler ( öncesi ve sonrası )...Bu gerçeklerden dolayı ne olur artık bahane yaratmayalım kendimize; bizim kitaplarımız malesef kanla yazıldığı için GERÇEKÇİ olup sadece gerekeni yapalım
  • Antalya havalimanı 5 uçak kaybedecek diye engel olmaya devam ediyor. Yazıklar olsun böyle zihniyete
  • ayt söz verdik demiyorlarda ;dag engel oluyordu.şimdide 5400 fitti çıkardılar.asıl engel ayt dir.bunlarda Allah korkusu yok.alanya bölgesinde intiharlar başladı,aileler dagılıyor.esnaf tefeci kıskacında.peki akpli başarılı buldugumuz ulaştırma bakanı ne yapıyor alanya ,gazipaşa ve anamurun kaderini degiştirecek havalimanına engel oluyor.niye çünkü 250km çapında başka havalimanı yapılmayacak diye onlara söz vermişler..hiçbir şirket 17yılda ödemesi gereken 3milyar doları 2bankadan kredi alarak peş in ödemez.
  • Haydi AYT terminai eline fırsat geçti başla çığırtkanlığa
  • havas ve tav için bıraz maddı kayıp oldu ama bunlar bır tecrube ıyı olur ınsallah
  • Su Bora Jet bir havalanabilse izin alip.Gazipasa onlar icin cocuk oyuncagi olacak inis/kalkislarda.
  • Sonunda gerçek farkına varıldı, ama onca yatırım ve emek sonrasında. Biraz yazık oldu.

Antalya'da Sinerjitürk Haberleşme Bilişim 2010 Toplantısı'na katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, toplantının ardından Cuma namazını kılmak için Fener Mahallesi'ndeki Yıldırım Bayezid Camii'ne gitti.

Bakan Yıldırım, Cuma namazını kıldıktan sonra cami çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Gazetecilere Gazipaşa Havaalanı ile ilgili açıklama yapan Yıldırım, şöyle konuştu: ''Gazipaşa Havaalanı'nda pist daha da uzatılarak büyük gövdeli uçakların inişi mümkün olur mu olmaz mı, bu konuda bir sıkıntı var. Uçak, belirli bir yüksekten 5 bin 400 fitten daha da aşağıya inip pas geçmek zorunda kalırsa bunu yapamıyor şu an. Bu da her zaman olabilecek bir şey. Bu nedenle pisti uzatmak riskli. Büyük gövdeli uçakların inişi ciddi anlamda risk oluşturuyor. Onun dışında Gazipaşa Havaalanı'nda bir sıkıntı yok."

Gazipaşa'da sıkıntı var!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hiç kimse tehlike arz eden bi uçuş yapmak istemez, laf üretmek yerine ya pistin yerini değişitip yolun alt kısmında kalan denize doğru planlanmalı veya Dağ traşlanmalı idi...Bilmem kaç senedir yapsaydınız herkes uçardı, şidi kimse de oraya stoll tipi uçaklarla gelmez; DASH 7 gibi :) B-737 ve a320-1 ler bu kadar yaygınken.Bir de malum altyapı,gelen yolcuya hizmetler ( öncesi ve sonrası )...Bu gerçeklerden dolayı ne olur artık bahane yaratmayalım kendimize; bizim kitaplarımız malesef kanla yazıldığı için GERÇEKÇİ olup sadece gerekeni yapalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Antalya havalimanı 5 uçak kaybedecek diye engel olmaya devam ediyor. Yazıklar olsun böyle zihniyete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ayt söz verdik demiyorlarda ;dag engel oluyordu.şimdide 5400 fitti çıkardılar.asıl engel ayt dir.bunlarda Allah korkusu yok.alanya bölgesinde intiharlar başladı,aileler dagılıyor.esnaf tefeci kıskacında.peki akpli başarılı buldugumuz ulaştırma bakanı ne yapıyor alanya ,gazipaşa ve anamurun kaderini degiştirecek havalimanına engel oluyor.niye çünkü 250km çapında başka havalimanı yapılmayacak diye onlara söz vermişler..hiçbir şirket 17yılda ödemesi gereken 3milyar doları 2bankadan kredi alarak peş in ödemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haydi AYT terminai eline fırsat geçti başla çığırtkanlığa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havas ve tav için bıraz maddı kayıp oldu ama bunlar bır tecrube ıyı olur ınsallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Su Bora Jet bir havalanabilse izin alip.Gazipasa onlar icin cocuk oyuncagi olacak inis/kalkislarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonunda gerçek farkına varıldı, ama onca yatırım ve emek sonrasında. Biraz yazık oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000