09 Haziran 2012, Cumartesi 08:38:27

GAZİPAŞA'DA GAZA BASILDI

GAZİPAŞA Havalimanı’nda sefer sayılarının artmasıyla birlikte, havalimanı yolunda genişletme çalışması başlatıldı...
  • gazipaşa havalimanımı havaalanımı?
  • dikkatinizi cekerim yol vatandasin tapulu arazisinden geciyor? hey benim memleketim...kadastro yok idare yok.

Vatandaşların tapulu arazisinden geçen havalimanı yolunda, tüm zorlukları aşarak genişletme çalışması başlatan Kahyalar Belediye Başkanı Tevfik Karav, yol genişletme çalışmasında ve beldedeki diğer yolların bakımında kullanılmak üzere Kestel Belediyesi’ne ait greyderi beldeye getirdiklerini bildirdi.

Dün çalışmalara havalimanı yolundaki genişletme çalışmasıyla başlayan greyder, bugünden itibaren mahallelerdeki yolların bakımını yapacak. Başkan Karav, yaptığı açıklamada, “En başta söylediğimiz gibi önceliğimiz yollar oldu. Beldemizdeki havalimanı yolu oldukça dardı. Buradaki yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattık ve 15-20 metre genişliğine ulaştı. Bazı vatandaşlarımızın ağaçları zarar görse de, kendileriyle görüşmeler yaparak yolu genişlettik. Önümüzdeki günlerde asfalt çalışmasının da yapılmasıyla, burası havalimanına yakışır bir yol olacak. Daha sonra ise sıra mahalle yollarımıza gelecek. Greyderimiz 3 gün burada olacak. Yollarımızın tamamında bakım ve yama çalışması yapacağız. Alanya Belediye Başkanımız Hasan Sipahioğlu ile de görüştüm. Bize her konuda yardımcı olacağını söyledi. Bu hizmetler için geç kalınsa da, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve Kestel Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyorum” dedi.

AŞIKLI’DAN TEŞEKKÜR

Gazipaşa Havalimanı Müdürü Cengiz Aşıklı, yolun genişletilmesi için çalışma başlatan Başkan Tevfik Karav ve ekibine teşekkür etti. Havalimanında hava trafiğinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Müdür Aşıklı, “Havalimanına ulaşan yol gereken kadar genişledi. Asfalt çalışmasının da önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Artık müşterilerimiz daha rahat bir yolculuk yapabilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

GAZİPAŞA'DA GAZA BASILDI

Yorumlar

murat ~ 12 yıl önce
gazipaşa havalimanımı havaalanımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 12 yıl önce
dikkatinizi cekerim yol vatandasin tapulu arazisinden geciyor? hey benim memleketim...kadastro yok idare yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000