16 Kasım 2010, Salı 08:34:19

GAZİPAŞA'DA ALETLİ UÇUŞLARA İZİN ÇIKTI

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKPM Daimi Komitesi toplantısı için Antalya`da bulunan 47 ülkeden 60 milletvekilini Alanya`ya getirdi. Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu Gazipaşa hakkında açıklamalarda bulundu.
  • Bu kadar zorlamaya pes doğrusu. Akıntıya karşı yüzmeye devam. Umarım kimse "pas" geçmek zorunda kalmaz.
  • Daha beklersiniz. Borajet bu hali ile bu meydana iniyor zaten.
  • vor olacak. ve gece uculmayacak. ruslarin yogun ilgisi oldugu dogru. muhtemelen ruslarda ucarlar,onur da ucabilir. biliyorsunuz ucaklari rusyada su an 2 tanesi.sky in da bu sene rusya ucuslari olmuştu onlarda seneye ucaiblirler gazipaşaya.
  • aletli ucuş ama herhangibir ayrinti yok. vor olacaktir herhalde. ve gunduz şartlarinda sadece.. eger oyle olursa shgm de engel çıkarmaz ise , pegasus seneye gazipaşaya sefer başlatacak. ozellikle ruslardan yogun talep var o bolgeye. antalyaya gidip oradan tekrar ugrasmak istemiyorlar.
AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu,  yaptığı açıklamada, Antalya`da AKPM`nin 5 önemli toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Avrupa Konseyi`nde 10 Kasım`dan itibaren dönem başkanlığını Türkiye aldı. Önümüzdeki 6 ay içerisinde Türkiye`nin değişik yerlerinde en az 10 toplantı daha yapacağız. Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul`daki toplantılarımızda önemli konular görüşülecek. Misafirlerimiz Alanya`yı çok sevdi" dedi.

"ALETLİ UÇUŞLARA İZİN ÇIKTI"
Gazipaşa Havaalanı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Çavuşoğlu, `Gazipaşa Havaalanı`nda aletli uçuşlar ile ilgili izin çıktı. Fakat bunun yayınlanması en az iki ay gibi bir zaman alır. Yakın bir zamanda aletli uçuş da yapılacak. Geriye pistin uzatılması kaldı. İlk etapta 200 metre uzunluğunda uzatma çalışması var. Ama 2 bin 400 metre olabilmesi için kamulaştırma gerekiyor. Çalışmalarımız devam ediyor` dedi.

Gazipaşa Havaalanı`nın hizmete açılmasıyla ilgili bugüne kadar aşama aşama önemli işler yaptıklarını anlatan Çavuşoğlu, bundan sonra da gereken çalışmaları yaparak, Gazipaşa Havaalanı`nı en iyi seviyeye getireceklerini ifade etti.
GAZİPAŞA'DA ALETLİ UÇUŞLARA İZİN ÇIKTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar zorlamaya pes doğrusu. Akıntıya karşı yüzmeye devam. Umarım kimse "pas" geçmek zorunda kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Daha beklersiniz. Borajet bu hali ile bu meydana iniyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vor olacak. ve gece uculmayacak. ruslarin yogun ilgisi oldugu dogru. muhtemelen ruslarda ucarlar,onur da ucabilir. biliyorsunuz ucaklari rusyada su an 2 tanesi.sky in da bu sene rusya ucuslari olmuştu onlarda seneye ucaiblirler gazipaşaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aletli ucuş ama herhangibir ayrinti yok. vor olacaktir herhalde. ve gunduz şartlarinda sadece.. eger oyle olursa shgm de engel çıkarmaz ise , pegasus seneye gazipaşaya sefer başlatacak. ozellikle ruslardan yogun talep var o bolgeye. antalyaya gidip oradan tekrar ugrasmak istemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000