26 Temmuz 2009, Pazar 08:02:00

Gazipaşa umut ışığı oldu

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Antalya Gazipaşa Havaalanı, turizmcilerin umudu oldu...
  • bence cok gereksiz ve olduk yere zarar! Ne geregi var, türiyenin heryerinde havaalani olmazi. Hepsi ölü yatirim. Ba$ka bir müdafada bulunmak istemiyorum.

Yılda yaklaşık 1,5 milyon ziyaretçi ağırlayan Alanyalı turizmciler, havalimanı ile birlikte bu sayının iki katına çıkmasını bekliyor.  
 
TAV Holding tarafından işletmeye açılan havaalanına özel uçuşlar başladı. Eylül ayından itibaren de tarifeli seferler devreye girecek. Bu sayede Alanya'nın yanı sıra bugüne kadar turizm pastasından payını alamayan Gazipaşa ilçesi ile Demirtaş ve Kargıcak beldelerinin de arzuladığı turist profiline ulaşacağı ümit ediliyor. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan, "Gazipaşa-Alanya arasına yapılamakta olan duble yol bitince turistler uçaktan indikten sonra 20 dakika içinde Alanya'da olacak." dedi. Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras ise havaalanı sayesinde turistlerin geçiş bölgesi olacaklarını söyledi. Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk de havaalanı sayesinde turizm pastasından paylarını almaya başlayacaklarını kaydetti. Havaalanının bölgeye şimdiden hareketlilik getirdiğine inanan Asiltürk, yeşil ve doğal yapısını koruyan beldelerine turistlerin büyük ilgi göstermesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Zaman

Gazipaşa umut ışığı oldu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bence cok gereksiz ve olduk yere zarar! Ne geregi var, türiyenin heryerinde havaalani olmazi. Hepsi ölü yatirim. Ba$ka bir müdafada bulunmak istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000