26 Mayıs 2014, Pazartesi 08:10:49

GAZİPAŞA REKORUNU KIRDI

Alanya-Gazipaşa Havalimanı açıldığı günden bu yana bir günde iniş ve kalkış yapan uçak sayısı bakımından kendi rekorunu kırdı.
  • Gazipaşa' nın bu kadar populer olmasının nedeni nedir, anlayabilmiş değilim. Her yaz ayları yaklaştığında herkesimde bir Gazipaşa sancısı tutuyor. 25 yıl önce Turizm alanı ilan edilmiş, 3 yıl önceki sayımda da 50 bin cibarında nüfusu olan Antalya' nın 180 Km uzağındaki bir ilçe. Otel yatak kapasitesi bile 600 imiş. Bu kadar göz önğne çıkarılmaya çalışılmasının arkasında başka bir rant olduğundan şüpheleniyor insan. Birisi açıklayabilir mi? Buradaki boncuk nedir?
  • yeni terminalde vip olacak mı acaba?
  • Vip olacak mi? Istanbul ataturk gazipasa thy istiyorum onura bindim hic begenmedim
  • yapılsın tabikide doğunun en ücra köşelerinde çok modern hava limanları olupta günde 1 uçuş ıstanbul 1 uçuşta ankaradan gelecek diye beklenirken,turizmin can damarlarından birisi olan alanyaayada havalimanına terminalinide apronu yapmak şarttır bence.kısa zamanda iç hatlarda bile uçuşa gecti,dış hatlarda uçmak için bekleyen birçok hava yolu var.
  • Tabi ki gerekiyor bir turist Antalya ya inip 3 saat otobüste beklemek istemiyorum. Gazipaşa havalanı bir nimet Alanya bölgesi için. Otoyol bitikten sonra daha iyi olacak.
  • Ne gerek vardı Gazipaşa'ya Antalya varken. Antalya'dan çek bir demiryolu hattı Alanya'ya. Topu topu 120 km. 1 senede bitir hızlı tren gibi işlet Alanya Antalya Havalimanı arasını düşür 1 saate bak bakalım gerek kalıyor mu Gazipaşa'ya.
  • Bu havalimani Alanya icin bulunmaz nimet. Antalya havalimani Alanya'ya cok uzak. Gazipasa'nin kiymetini bilmek gerek
  • Antalya Havalimanı bu kadar büyük ,modern ve yeni iken ne gereği var bu Gazipaşaya yeni terminal binaları yapmaya ? Mevcut hacmine kapasitesine göre Uçak iniş kalkış programı yapmak lazım.
  • Bence önce terminal binası bitmeli. Bir çok şehrin otogarı daha guzel
  • Kışın niye yapılmadı?! Bu havalimanı inşaatları hep nedense yaz dönemine getiriliyor. En yoğun günlerde ortalık mahşer yerine dönüyor resmen.
Alanya-Gazipaşa Havalimanı açıldığı günden bu yana bir günde iniş ve kalkış yapan uçak sayısı bakımından kendi rekorunu kırdı.

24 Mayıs 2014 Cumartesi günü 8'i iç hat 24'ü dış hat olmak üzere 32 uçak iniş ve kalkış yapılan Gazipaşa'da en büyük sıkıntı apronun yetersiz olması olara göze çarptı. İlave apron inşaatı henüz tamamlanmadığı için uçakların apronda zorluk çektiği ifade edilirken, yeni terminal binasının yapımının tamamlanmasıyla büyük rahatlama olacağı tahmin ediliyor.
 
GAZİPAŞA REKORUNU KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Boncuk ~ 10 yıl önce
Gazipaşa' nın bu kadar populer olmasının nedeni nedir, anlayabilmiş değilim. Her yaz ayları yaklaştığında herkesimde bir Gazipaşa sancısı tutuyor. 25 yıl önce Turizm alanı ilan edilmiş, 3 yıl önceki sayımda da 50 bin cibarında nüfusu olan Antalya' nın 180 Km uzağındaki bir ilçe. Otel yatak kapasitesi bile 600 imiş. Bu kadar göz önğne çıkarılmaya çalışılmasının arkasında başka bir rant olduğundan şüpheleniyor insan. Birisi açıklayabilir mi? Buradaki boncuk nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dıbırdık ~ 10 yıl önce
ben yanıtlayayım. gazipaşanın hemen yanıbaşında bir de alanya var. bilmiyom biliverdin mi? :) hani tükiyenin ilk turizm kenti? kuşadası ve erdekle birlikte? 50 yıllık turizm bldesi? Manavgat okurcalar, buraya antalyadan daha yakın olma hali? hmm? bunun için olabilir mi?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
yeni terminalde vip olacak mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vip olacak mi? Istanbul ataturk gazipasa thy istiyorum onura bindim hic begenmedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
yapılsın tabikide doğunun en ücra köşelerinde çok modern hava limanları olupta günde 1 uçuş ıstanbul 1 uçuşta ankaradan gelecek diye beklenirken,turizmin can damarlarından birisi olan alanyaayada havalimanına terminalinide apronu yapmak şarttır bence.kısa zamanda iç hatlarda bile uçuşa gecti,dış hatlarda uçmak için bekleyen birçok hava yolu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alanya-Gazipaşa ~ 10 yıl önce
Tabi ki gerekiyor bir turist Antalya ya inip 3 saat otobüste beklemek istemiyorum. Gazipaşa havalanı bir nimet Alanya bölgesi için. Otoyol bitikten sonra daha iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demir yolu ~ 10 yıl önce
Ne gerek vardı Gazipaşa'ya Antalya varken. Antalya'dan çek bir demiryolu hattı Alanya'ya. Topu topu 120 km. 1 senede bitir hızlı tren gibi işlet Alanya Antalya Havalimanı arasını düşür 1 saate bak bakalım gerek kalıyor mu Gazipaşa'ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
söylemek lazım ~ 10 yıl önce
madem gazipaşa'ya gerek yoktu neden manavgat'a havaalanı için neden kulis yapmaya çalışıldı?? Ayrıca Gazipaşa dan Alanya ya gitmek çok kolay 30dk da gitmek varken neden 2 saat yollarda sürünsün gelenler??
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu havalimani Alanya icin bulunmaz nimet. Antalya havalimani Alanya'ya cok uzak. Gazipasa'nin kiymetini bilmek gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 10 yıl önce
Antalya Havalimanı bu kadar büyük ,modern ve yeni iken ne gereği var bu Gazipaşaya yeni terminal binaları yapmaya ? Mevcut hacmine kapasitesine göre Uçak iniş kalkış programı yapmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birşey söylemek ~ 10 yıl önce
Neden gerek olmasın? Alanya ya gelecek olan turistler saatlerce yollarda neden sürünsün? Gazipaşa'ya da modern bir terminal binası yapılır.
selam ~ 10 yıl önce
Bence önce terminal binası bitmeli. Bir çok şehrin otogarı daha guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuyucu ~ 10 yıl önce
Kışın niye yapılmadı?! Bu havalimanı inşaatları hep nedense yaz dönemine getiriliyor. En yoğun günlerde ortalık mahşer yerine dönüyor resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000