11 Eylül 2015, Cuma 12:15:27

Gazipaşa pisti açılıyor

Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, Gazipaşa Alanya Havalimanı'nda pist uzatma çalışmasının ay sonunda tamamlanacağını bildirdi.
  • Ha bitti ha bitecek derken yaz sezonunu da yediniz.yahu açamayacaksanız açamıyoruz dyin bitsin niye insanları kandırıyorsunuz. TAVa yakışmadı
  • İYİ GELİR ANTALYAYA. BİDE 3. HAVALİMANI YAPILSA
  • Cevresinde ozel arsalar var sanirim nasil uzatcaklar ?
  • evet sanki köy meydanına girip bakkalın oradan sağa dönünce gazipaşa h.l. na geliyor insanlar. ya orayı komple istimlak edersin en önemlisi otopark yaparsın ve tabiki her noktayı şartlara uygun hale getirirsin. Orası sadece yazlık bir yer olarak görüldüğü için haziran-eylül dışında boşver burası bize fazla bile dendiği için köy bakkalının oradan sağa dönüyoruz.
  • Havalimani pistinde sinyalizasyon varmi? Yoksa isiklandirmami var?
  • istiyoruz gazipaşa havaalanında. orgi gibi gereksiz ve vergilerin çarçur edildiği havaalanından sonra bu havalimanını görmek ne mutlu bize !

Kaymakam Ekinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, havalimanı pistinin betonlama çalışmalarının bittiğini kaydetti. Pistte, sinyalizasyon sistemiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydeden Ekinci, bu ayın sonunda pistin açılışını yapacaklarını söyledi.

Havalimanının biraz daha genişletilmesini isteyen Ekinci, şöyle konuştu:

"Çünkü artık yolcu kapasitesi itibarıyla neredeyse 1 milyona yaklaştık. Yeterli gelmiyor. Hem otopark noktasında ciddi sıkıntılarımız var hem terminal binası noktasında sıkıntılarımız oluşuyor. Bu konuda Devlet Hava Meydanları ve TAV ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler neticesinde de havalimanının terminalinde genişletme çalışması istiyoruz. İnşallah yakın zamanda gerçekleşir. Bundan sonraki çalışmalar bu doğrultuda olacağa benziyor."

Gazipaşa pisti açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Zor açarsınız ~ 9 yıl önce
Ha bitti ha bitecek derken yaz sezonunu da yediniz.yahu açamayacaksanız açamıyoruz dyin bitsin niye insanları kandırıyorsunuz. TAVa yakışmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gzp ~ 9 yıl önce
Neye dayanarak zor açarsınız diyorsun.Pistin yapıldığı bölgeyi görmüşsündür inşallah.Şehir merkezinde trafik olan yaşayan bir bölgeye yapılan pist çalışmasında beklenmeyen bazı aksaklıklar olabilir.Bir de Gazipaşa havalimanı faal bir havalimanı bu da inşaatın belirtilen tarih den sonrasına sarkmasına neden olabilir.Önemli olan bitecek olması...Eleştiri yaparken biraz araştırma yapıp da eleştri yapalım.
AYT ~ 9 yıl önce
İYİ GELİR ANTALYAYA. BİDE 3. HAVALİMANI YAPILSA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guest ~ 9 yıl önce
Cevresinde ozel arsalar var sanirim nasil uzatcaklar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakkalın oradan ! ~ 9 yıl önce
evet sanki köy meydanına girip bakkalın oradan sağa dönünce gazipaşa h.l. na geliyor insanlar. ya orayı komple istimlak edersin en önemlisi otopark yaparsın ve tabiki her noktayı şartlara uygun hale getirirsin. Orası sadece yazlık bir yer olarak görüldüğü için haziran-eylül dışında boşver burası bize fazla bile dendiği için köy bakkalının oradan sağa dönüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gzp ~ 9 yıl önce
Bu konu hakkında bilgi sahibi görünmene rağmen hiçbir bilgiye sahip olmadan konuşuyorsun maalesef yazlık diye belirttiğin Gazipaşa havalimanı bulunduğu bölgenin turistik bir bölge olması nedeniyle Türkiye deki birçok havalimanında olmayan kış sezonundaki dış hatlar uçuşları yapılmaktadır.Haziran ve Eylül ayları dışında belirtmiş aylar dışında olan uçuş sayıları hiç yabana atılacak rakamlar değildir.Bir de burası bize fazla diye bir düşünceye nereden kapıldın anlamak mümkün değil ne olsun atıl bir havalimanı mı olsun istiyorsun.Bazı şeylerin olması için zamana ihtiyaç vardır.Sonuçta burada atıl bir durumda olan bir havalimanı uzun yıllar sonunda tekrar işler bir duruma getirilmiş olup insanların hizmetine sunulmuştur.Zamanla daha iyi olacaktır.Burada Gazipaşa havalimanı için çalışan tüm insanların emeğine saygı duymak gerekir.O bakkalın oradan diye söylediğin havalimanı daha iyi olacaktır.
soru ~ 9 yıl önce
Havalimani pistinde sinyalizasyon varmi? Yoksa isiklandirmami var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 9 yıl önce
Localizer ve Glide Path vericilerinde sinyalizasyon var.Bunlar "Sinyal" göndericilerdir.
747 görmek ~ 9 yıl önce
istiyoruz gazipaşa havaalanında. orgi gibi gereksiz ve vergilerin çarçur edildiği havaalanından sonra bu havalimanını görmek ne mutlu bize !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hah hah hah ~ 9 yıl önce
Senin gereksiz dediğin Ordu-Giresun Havalimanı(Orgi değil doğrusunu yaz) 25 Mayıs'ta açıldığı günden itibaren bugüne dek bir çok havalimanından fazla yolcu kullanmıştır. Yıl sonuna kadar bir çok havalimanını da geride bırakacaktır. Ordu-Giresun Havalimanı'ndan önce bir çok gereksiz havalimanı var. Sen ilk önce onlara odaklan istersen.
Or-Gi ~ 9 yıl önce
Or-Gi'nin maliyeti çok yüksek. Ana konu bu. Denize havalimanı teknolojisi herkeste var ama ekonomik veya stratejik olmadıkça yapılmamasını nedeni çok yüksek yatırım maliyeti. O havalimanı ancak 10 dakikada bir uçak inse maliyetini çıkarır. Tamamen show yatırımdır. Çok sevdiğiniz Babacan veya Şimşek'e de sorabilirsiniz.
Sırada Rize var ~ 9 yıl önce
Tamamına katılıyorum. Yakında ekonomi çökerse neden diye sormayalım.
Caponlar yapmış ~ 9 yıl önce
Kansai havaalanı dünyada ilk 12de. OrGi'yi de göreceğiz. 1012. mi 2012. sırada mı. Bilgi çağında araştırmadan yorum yapmayın. Sonra üzülürsünüz ülke batınca.
Matematik. ~ 9 yıl önce
Arkadaşım, yukarıda yazmışlar. 10 dakikada bir uçak inse ancak kurtarır diye. Böyle bir şey olmayacağına göre senin çok uçak inecek lafın boşta kalıyor. Oraya yatırılan parayla Ordu ve Giresun'a daha yararli ekonomik yatırımlar yapılabilirdi. Oralara yatırım yapılmasın diyen yok. Şov için, oy için yatırım yapılmasın deniyor. Türkiye'de başka gereksiz havalimanları olduğu da doğru, ama sürekli ayni hataları yapmak için bu bir gerekçe olmamalı. Bu işler hahaha diye mesaj atmakla olmuyor. Bilim, hesap, kitap gerektiriyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000