07 Aralık 2011, Çarşamba 07:55:49

GAZİPAŞA KARMAŞASI SÜRÜYOR...

Gazipaşa Havaalanı ile ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor...
  • yaz döneminde alman ya nin cesitli alanlarindan hafta da 6 sefer planlayip satisa acan öger ne yapacak! alan acik diye ucaklar planlanmis.. öger in sucu ne!
  • Gazipaşa'da sorun Pist boyu değildir. Sorun meydanın Rwy 08 yönünde çok yakın dağlarla kaplı olmasıdır. Bu nedenle rwy 08 yaklaşma'da pas geçme irtifası çok yüksek kalıyor. Bu irtifanın altında olabilecek emniyetsizliklere cözüm aranıyor. SHGM bu konuda sorunları çözmek için güzel proje yaparak 9 kişilik teknik çalışma grubu kurdu. Bu group 16 Aralık'ta AHL airport otel'de bir toplantı yaparak SHGM'ye rapor sunacak. Bu rapora göre operasyon koşullar belirlenecek. Bilgilerinize sunulur.
  • Antalyadaki Kuyumcular, Dericiler, Oteller, taksiciler, ciler, ciler, ciler Gazipaşanın açılmasını istiyorlarmıdır ? Bu aradaAntalya, Alanya arasındaki trafiğin %50 rahatlayacağınıda cümle alem biliyor. AKP, CHP, ABC, XYZ demeden, ülkemize faydalı olacaklara evet diyebilsek. Tail commender.
  • Yeter artık. Bıktık Gazipaşa'dan.
  • Kapatılsın da kurtulalım madem. Bu ne yaa... Bıktım gazipaşa haberi okumaktan!!!
  • Kabahat Gazipasalilarda...Izmirliler gibi olsalardi Yildirim gibi bir milletvekilleri olurdu.Yakinda Izmir ihya olacak CHPyi ayiklama gayretinden dolayi.
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, 2009 yılında yaptığı açıklamada, "Bölge için önem arz eden Gazipaşa Havalimanı'nda 2000 metrelik pisti 2500 metreye çıkaracağız. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında pistin 2500 metreye uzatılması yönünde talimat vermişti. Bu proje kapsamında havalimanının önündeki Alanya-Gazipaşa arasındaki Kahyalar Bölgesi'nde yolu tünelin içine alacağız ve pistin uzaması konusunda da herhangi bir sorun kalmayacak" demişti. 

PİSTE YOL ENGELİ 

 
Başbakan'ın talimatına rağmen, ne pist 2500 metreye uzatıldı, ne de tünel projesi bir türlü hayata geçmedi. Bu sözler yerinde sayarken, Yeşilöz-Gazipaşa arasındaki duble yol çalışması tüm hızıyla sürüyor. Kahyalar Belediye Başkanı Zeki Aydın, "Yeşilöz-Gazipaşa duble yolunda hummalı bir çalışma var. Bu çalışmalar kapsamında yol, havalimanının önünden geçiyor. Bölge için önemli olan Gazipaşa Havalimanı'nda 2 bin metrelik pistin 2500 metreye çıkarılmasıyla birlikte duble yol, pistin ortasında kalacak. Bu konuda ilgililer çözüm üretmeli ve tünel projesi hayata geçirilmeli" dedi. 
GAZİPAŞA KARMAŞASI SÜRÜYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
yaz döneminde alman ya nin cesitli alanlarindan hafta da 6 sefer planlayip satisa acan öger ne yapacak! alan acik diye ucaklar planlanmis.. öger in sucu ne!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gazipaşa'da sorun Pist boyu değildir. Sorun meydanın Rwy 08 yönünde çok yakın dağlarla kaplı olmasıdır. Bu nedenle rwy 08 yaklaşma'da pas geçme irtifası çok yüksek kalıyor. Bu irtifanın altında olabilecek emniyetsizliklere cözüm aranıyor. SHGM bu konuda sorunları çözmek için güzel proje yaparak 9 kişilik teknik çalışma grubu kurdu. Bu group 16 Aralık'ta AHL airport otel'de bir toplantı yaparak SHGM'ye rapor sunacak. Bu rapora göre operasyon koşullar belirlenecek. Bilgilerinize sunulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Antalyadaki Kuyumcular, Dericiler, Oteller, taksiciler, ciler, ciler, ciler Gazipaşanın açılmasını istiyorlarmıdır ? Bu aradaAntalya, Alanya arasındaki trafiğin %50 rahatlayacağınıda cümle alem biliyor. AKP, CHP, ABC, XYZ demeden, ülkemize faydalı olacaklara evet diyebilsek. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yeter artık. Bıktık Gazipaşa'dan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kapatılsın da kurtulalım madem. Bu ne yaa... Bıktım gazipaşa haberi okumaktan!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kabahat Gazipasalilarda...Izmirliler gibi olsalardi Yildirim gibi bir milletvekilleri olurdu.Yakinda Izmir ihya olacak CHPyi ayiklama gayretinden dolayi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000