23 Mayıs 2009, Cumartesi 07:44:37

Gazipaşa herkesi umutlandırıyor...

Gazipaşa Havaalanı'nın açılacak olması birçok kesimi büyük umutlar içerisine soktu. Mersin'in Anamur ilçesi Kaymakamı Haluk Şimşek, havaalanının açılmasıyla ilçelerinin çehresinin değişeceğini belirtti.

Mersin'in Anamur ilçesi Kaymakamı Haluk Şimşek, Akdeniz sahil yolunun tamamlanması ile ilçenin çehresinin değişeceğini söyledi.

Şimşek, "Anamur'un il merkezine ve diğer komşu illere ulaşımı ancak 4-5 saatte oluyor. Oysa Anamur, tarihi ve doğal güzellikleri ile keşfedilmeyi bekleyen bir ilçemiz. Akdeniz sahil yolunun tamamlanması, Antalya Gazipaşa Havaalanı'nın açılması ile Anamur bacasız sanayi dediğimiz turizm sektöründe istediği yeri alacak" dedi. Anamur Mersin arasındaki yol yapım çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Şimşek, Anamur - Gazipaşa yolunun ihalesinin yapıldığını ve en kısa zamanda yol yapım çalışmalarına başlanacağını vurguladı. Şimşek, "Anamur 'un tanıtımı için Cumhurbaşkanlığı bisiklet yarışmalarında son etap Antalya -Alanya etabıdır. Anamur'un daha iyi tanıtımı ve yollarındaki doğa güzelliğinin görülmesi amacıyla Alanya - Anamur etabı yapılması için Bisiklet Federasyonu'ndan gerekli desteği bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Gazipaşa herkesi umutlandırıyor...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000