17 Mayıs 2013, Cuma 09:01:57

GAZİPAŞA HAVALİMANI'NA İLK A320 TEKER KOYDU

Antalya Gazipaşa Havalimanı, Litvanyalı havayolu şirketi Small Planet Havayolları’nın Vilnius’dan gelen ilk yolcularını karşıladı. Gazipaşa-Vilnius karşılıklı seferleri ile Gazipaşa Havalimanı, bir destinasyona daha bağlandı.
  • İç dış kaça ? yok boya koruma istemez... :D
  • Bora Jet'in Gazipaşa uçuşu yok biraz araştırsanız keşke yorum yapmadan...Evim meydana 5 km mesafede ve hergün uçak geliyor. normalde dün gece o saatte gelen uçak yoktu tarifeli, muhtemelen tailwind'in charter seferidir demiştim sesi duyunca meğerse yeni misafirmiş...salı günü toplam 5 uçak geldi meydana 2 corendon 1 trabsavia 1 sas ve 1 pegasus...3'ü 738 2'si 737 idi. bu uçaklardan 50 taneden fazlasına sahip thy-anadolu jet-sun express ailesi hala bu meydana sefer yapmamakta kararlı...al işte şimdi 320'de iniyor. 319'da zaten sıkıntı yoktu. 100 uçak eder nerden baksan filonun yarısı, yakında elalem 757 veya 321 indirecek bayrak taşıyıcı şirketim antalya'dan yurdum insanına giydirmeye devam ediyor...zaten zararın büyük bölümünü esb-ayt ve esb-ist seferleri kapatırken niye ayt'den vazgeçsin dimi
  • cengiz bey; sizin gibi çalışkan, başarılı ve mükemmel yöneticinin güzel haberlerini okumaktan ve sizi çok daha iyi yerlerde görmekten gurur duymaktayız.. yöneticilik ve havacılık sizin yaşam tarzınız.. başarılarınızın devamını dileriz ..
  • aylar süren meşakkatli izinlendirme sürecinde tüm emeği geçenlere teşekkürler

TAV Havalimanları tarafından işletilen Antalya Gazipaşa Havalimanı, 17 Mayıs’ta Litvanya’nın başkenti Vilnius’dan gelen ve charter seferler düzenleyen Litvanyalı havayolu şirketi Small Planet’in 182 yolcusunu karşıladı. Small Planet Havayolları’na ait Airbus A320 tipi uçakla gerçekleşen ilk sefer için düzenlenen törende uçak, su takı ile karşılandı. Karşılama törenine, TAV Gazipaşa Genel Müdürü Cengiz Aşıklı, Adriyatik Air Service yetkilileri  ile TAV Gazipaşa Havalimanı çalışanları katıldı.

TAV Gazipaşa Genel Müdürü Cengiz Aşıklı, “Charter havayolu şirketi Small Planet Havayolları’nın Litvanya’nın başkenti Vilnius’dan Gazipaşa Havalimanı’na gerçekleştirmeye başladığı seferler ile TAV Gazipaşa olarak yeni bir destinasyona daha ev sahipliği yapmaya başladık. Ayrıca havalimanımıza B737-800’lerden sonra ilk Airbus A320 uçağı da inmiş oldu. Bu anlamda da bizim için yepyeni bir kilometre taşı. Aynı zamanda Gazipaşa Havalimanı’ndan bağlanılan yeni noktalara bir Kuzey Avrupa kentinin eklenmiş olması memnuniyet vericidir. Karşılıklı düzenlenecek seferler ile Litvanyalı turistlerin bölgeye gelmesi, Alanya turizmine de katkı sağlayacaktır. Alanya turizmini desteklemek adına bu katkıda payımız olmasından memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Gazipaşa Havalimanı’na charter seferleri ile uçuş yapacak Litvanyalı havayolu şirketi Small Planet, Vilnius’dan Antalya Gazipaşa Havalimanı’na 182 yolcusu ile saat 01:47’de indi. Gelen A320 tipi Small Planet uçağı, 176 dönüş yolcularını alarak  saat 02:50’de Vilnius’a hareket etti. Small Planet Havayolları, Gazipaşa seferlerini 25 Ekim’ kadar her hafta Cuma günleri gerçekleştirecek.

Small Planet Havayolları, Pegasus, SAS, Corendon Havayolları, Transavia ve Tailwind Havayolları'ndan sonra bölgeye sefer düzenleyen altıncı havayolu şirketi oldu.

GAZİPAŞA HAVALİMANI'NA İLK A320 TEKER KOYDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Müşteri ~ 11 yıl önce
İç dış kaça ? yok boya koruma istemez... :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BORA JET ~ 11 yıl önce
Bora Jet'in Gazipaşa uçuşu yok biraz araştırsanız keşke yorum yapmadan...Evim meydana 5 km mesafede ve hergün uçak geliyor. normalde dün gece o saatte gelen uçak yoktu tarifeli, muhtemelen tailwind'in charter seferidir demiştim sesi duyunca meğerse yeni misafirmiş...salı günü toplam 5 uçak geldi meydana 2 corendon 1 trabsavia 1 sas ve 1 pegasus...3'ü 738 2'si 737 idi. bu uçaklardan 50 taneden fazlasına sahip thy-anadolu jet-sun express ailesi hala bu meydana sefer yapmamakta kararlı...al işte şimdi 320'de iniyor. 319'da zaten sıkıntı yoktu. 100 uçak eder nerden baksan filonun yarısı, yakında elalem 757 veya 321 indirecek bayrak taşıyıcı şirketim antalya'dan yurdum insanına giydirmeye devam ediyor...zaten zararın büyük bölümünü esb-ayt ve esb-ist seferleri kapatırken niye ayt'den vazgeçsin dimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayran ~ 11 yıl önce
cengiz bey; sizin gibi çalışkan, başarılı ve mükemmel yöneticinin güzel haberlerini okumaktan ve sizi çok daha iyi yerlerde görmekten gurur duymaktayız.. yöneticilik ve havacılık sizin yaşam tarzınız.. başarılarınızın devamını dileriz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıkama yağlama ~ 11 yıl önce
Ücretsiz yıkama yapılır, yağ değiştirilir.
ADR Dispatch Team ~ 11 yıl önce
aylar süren meşakkatli izinlendirme sürecinde tüm emeği geçenlere teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öylesine biri ~ 11 yıl önce
Borajet te var ne çabuk unutuldu!!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000