23 Mart 2017, Perşembe 09:18:19

Gazipaşa Havalimanı turiste hasret

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nın ocak ve şubat aylarındaki yolcu sayısı, Antalya turizmindeki sancılı sürecin göstergesi oldu.
  • Esselamun aleykum, Oncelikle arkadaslar bunu bilmenizi isterim. Eger avrupa turkiyeyi sevmiyorsa bu demektir ki turkiye dogru yoldadir. Avrupa vatandasi olarak. bilmeniz isterim ki. Bizim vatanimiz gibisi yok. Allahin izniyle turkiyede havacilik cok buyuyecek. Biz yeterki sabirli ve dogru olalim. Mesela havayolu sirketleri turk vatandasi almasi gerek. Turkiyede yeterince evlatlarimiz issiz pilot olarak is bulamiyorlar. Inshallah bunlarda duzelecek.
  • Birçok Alman RTE nin "Nazi" söylemleri nedeni ile 2017 Türkıye tatillerini iptal ettiler..
  • ne ekersen onu biçersin diye boşa dememişler.bişey olmaz katardan gelir paracıklar nasılsa
  • Zamanında kime oy verdiğini bilmeyenlerin sonucunda geldiğimiz nokta
  • dünyada kendi insanı yüzünden, kendi ülkesinde tatil yapamayan, nimetlerinden faydalanamayan, kazıklanan, horlanan başka bir millet var mıdır acaba ? havayolu şirketleri,turcular,otelciler,turizmciler ve bunlara göz yuman, kendi insanımızı kalkındıracağız onlara ülkemizde tatil imkanı sunacağız,öncelik her daim kendi insanımızda olacak demeyen,bütün umudunu elin adamına bağlayan,onlara vergisiz ev,arsa alma imkanı bile veren devlet, hepsi bin beter olsunlar ve bize hiç kızmasınlar !
  • oteller gebersin inş yalakalr bizde bedava tatil yapalım:)
  • hem adamlara boyuna laf söyleyelim hem de tatile ülkemize gelmelerini bekleyelim ! daha çoook bekleriz bu kafayla !
  • kimseciklerin gelecginimi saniyorsunuz ?.....
  • Politika yüzünden tabii gelmezler bu gayet normal
  • Aktarmalı geliyorlar, bu sene özellikle İngiltere'den baya yolcu var transit.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nın ocak ve şubat aylarındaki yolcu sayısı, Antalya turizmindeki sancılı sürecin göstergesi oldu. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünün yayınladığı istatistiklere göre Gazipaşa Alanya Havalimanına 2017 yılının ilk iki ayında dış hatları kullanan yolcu olmadı.

İstatistiklere göre 2016 yılının ocak ayında dış hatlardan 2 bin 943 yolcu havalimanını kullanırken 2017 yılının ocak ayında dış hatlardan hiç yolcu giriş çıkışı olmadı. 2016 yılının şubat ayında dış hatları kullanan yolcu sayısı 4 bin 953 kişi olurken, 2017 yılının şubat ayında da hiç yolcu giriş çıkışı yaşanmadı. 2016 yılının ilk iki ayında Gazipaşa Havalimanının dış hatlar servisini kullanan toplam yolcu sayısı 7 bin 996 kişi olurken bu rakam 2017 yılının sıfır olarak kayıtlara geçti.

Gazipaşa Havalimanı turiste hasret

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Birlik beraberlik ~ 7 yıl önce
Esselamun aleykum, Oncelikle arkadaslar bunu bilmenizi isterim. Eger avrupa turkiyeyi sevmiyorsa bu demektir ki turkiye dogru yoldadir. Avrupa vatandasi olarak. bilmeniz isterim ki. Bizim vatanimiz gibisi yok. Allahin izniyle turkiyede havacilik cok buyuyecek. Biz yeterki sabirli ve dogru olalim. Mesela havayolu sirketleri turk vatandasi almasi gerek. Turkiyede yeterince evlatlarimiz issiz pilot olarak is bulamiyorlar. Inshallah bunlarda duzelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehehe ~ 7 yıl önce
kardeş sana yatmadan önce çok amkarna ve ayran yeme diyorum!!
RTE.. ~ 7 yıl önce
Birçok Alman RTE nin "Nazi" söylemleri nedeni ile 2017 Türkıye tatillerini iptal ettiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Götingen'e ~ 7 yıl önce
Kadar yolları var
hüdayi ~ 7 yıl önce
ne ekersen onu biçersin diye boşa dememişler.bişey olmaz katardan gelir paracıklar nasılsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zamanında ~ 7 yıl önce
Zamanında kime oy verdiğini bilmeyenlerin sonucunda geldiğimiz nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 7 yıl önce
dünyada kendi insanı yüzünden, kendi ülkesinde tatil yapamayan, nimetlerinden faydalanamayan, kazıklanan, horlanan başka bir millet var mıdır acaba ? havayolu şirketleri,turcular,otelciler,turizmciler ve bunlara göz yuman, kendi insanımızı kalkındıracağız onlara ülkemizde tatil imkanı sunacağız,öncelik her daim kendi insanımızda olacak demeyen,bütün umudunu elin adamına bağlayan,onlara vergisiz ev,arsa alma imkanı bile veren devlet, hepsi bin beter olsunlar ve bize hiç kızmasınlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Aynen size katiliyorum, hep disardan geleceklere bel baglaniyor, kendi milletine hizmet etse, kimseye ihtiyacimiz olmaz.Tabiki kendi milletine ikinci sinif muamele yapanda tek ulkeyiz.
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Arkadaslar yinede ilerde gelirler, gidecekleri obur ulkelerdeki turkiyedeki ucuzlugu, ilgiyi ve konforu o paraya bulamayacklar,16 nisandan sonra tansiyonda duser, ben hotel sahiplerine degilde orda calisan garibanlara uzuluyorum,insallah hersey duzelir,fakat biz hep baskalarina guvendikce ve onlara bagli kaldikca, asla guclu bir ulkeyiz diyemeyiz.
beter olsun ~ 7 yıl önce
oteller gebersin inş yalakalr bizde bedava tatil yapalım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turizm bitik ~ 7 yıl önce
hem adamlara boyuna laf söyleyelim hem de tatile ülkemize gelmelerini bekleyelim ! daha çoook bekleriz bu kafayla !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah ~ 7 yıl önce
kimseciklerin gelecginimi saniyorsunuz ?.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 7 yıl önce
Politika yüzünden tabii gelmezler bu gayet normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aktarmalı ~ 7 yıl önce
Aktarmalı geliyorlar, bu sene özellikle İngiltere'den baya yolcu var transit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000