16 Ağustos 2010, Pazartesi 08:27:22

Gazipaşa Havalimanı bölgedekileri kara kara düşündürüyor!

Gaziapaşa Havalimanı'nın uluslararası uçuşlara açılmaması bölgedeki belde belediye başkanlarını kara kara düşündürüyor.
  • Sayın Airport haber yetkilileri,(Antalya) yorum başlıklı yazılar gibi belki iyi niyetli de olsa eleştirinin dışına çıkıp motiveyi bozan yorumları yayınlamamanızı yapıcı ve fikir üretici yorumları yayınlamanızı rica ederiz.
  • Başkan olmakla havaalanı açılmaz. Önce araştırma yapıp öğreniceksin, uçak nereye iner,nereye inmez, bu havaalanından ne olur ne olmaz, ondan sonra beklenti içine giriceksin. Koskoca Alanya Belediye başkanı da bu gülünç duruma düştü, bu meydanın adam olması mümkün değil, zorla adam mı öldürmek istiyorsunuz. Bi de utanmadan ne kadar adam varsa doluşmuş İstanbula gitmişsiniz, Rezil olup uçamadan geldiniz
  • ülkemizdeki plansiz projesiz gelisigüzel yapilan havalimanin son örnegini gururla sunariz.

Yeni imara açılan beldelerden birisi olan Kestel'in Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Beldemizi büyük bir hevesle imara açtık. Kestel'in imara açılmasıyla birlikte yatırımcının akın edeceğini umuyorduk. Ancak, beklenen ilgiyi göremedik. 2010 yılının 8 aylık bölümünde sadece 5 inşaat ruhsatı verdik. Sektörün canlanması için Gazipaşa Havalimanı'nın iç hat seferlerin yanı sıra uluslararası uçuşlara biran önce açılması gerekiyor. Yoksa biz ne inşaat sektörünün canlandığını, ne de turizmde zengin turisti görebiliriz" dedi.

"YATIRIMCI TEREDDÜT EDİYOR"

2010 yılında inşaat ruhsatı vermediklerini söyleyen Kargıcak Belediye Başkanı Zihni Asiltürk ise, "Şu anda inşaat ruhsatı talebinde bulunan yok. Çünkü yatırımcı piyasanın içinde bulunduğu durumdan kaçıyor. Herkes Gazipaşa Havalimanı'nın uluslararası standartlarda açılmasını bekliyor. Bu nedenle yatırımcı, 'Acaba bu havalimanı uluslararasına açılır mı?' diye kendi kendine tereddüt ediyor. Yatırımcı büyük yatırım yaparak, daireleri hemen satmak istiyor. Bu nedenle havalimanındaki süreci bekliyor. Bu yönde gelişme olursa, beldelerde inşaat sektörü patlar, olmazsa çatlar" diye konuştu.

Demirtaş Belediye Başkanı Mustafa Aras ise beldelerinde imar olmaması nedeniyle inşaata izin veremediklerini söyledi. Aras, "Havalimanı açılırsa, yatırım beldemize kayar" dedi. 
 

Gazipaşa Havalimanı bölgedekileri kara kara düşündürüyor!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Airport haber yetkilileri,(Antalya) yorum başlıklı yazılar gibi belki iyi niyetli de olsa eleştirinin dışına çıkıp motiveyi bozan yorumları yayınlamamanızı yapıcı ve fikir üretici yorumları yayınlamanızı rica ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başkan olmakla havaalanı açılmaz. Önce araştırma yapıp öğreniceksin, uçak nereye iner,nereye inmez, bu havaalanından ne olur ne olmaz, ondan sonra beklenti içine giriceksin. Koskoca Alanya Belediye başkanı da bu gülünç duruma düştü, bu meydanın adam olması mümkün değil, zorla adam mı öldürmek istiyorsunuz. Bi de utanmadan ne kadar adam varsa doluşmuş İstanbula gitmişsiniz, Rezil olup uçamadan geldiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ülkemizdeki plansiz projesiz gelisigüzel yapilan havalimanin son örnegini gururla sunariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000