20 Ocak 2010, Çarşamba 08:53:22

Gazipaşa Havaalanı hakkında ilginç iddialar!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, (ALTSO) 2010 yılının ilk Meclis toplantısını dün yaptı. Toplantıda söz alan bir meclis üyesi, Gazipaşa Havaalanı ile ilgili ilginç iddialar gündeme getirdi.
  • İnsanları aptal yerine koyan bu kişilerden nefret ediyorum,basiretsiz ve kendi küçük beyinlerinde planladıkları kural veya menfaatlere uymayan herşey ve herkes onlar için yok sayılabiliyor, Antalya ile ilgili her proje cezalandırılacak çünkü oy alamadılar gazipaşalılara sabır diliyorum ,
  • Seytanin baslangici nerde ? ....................Korunmasi gereken bir sahismi ?....... Asker....
  • binali bey mevlüt beye mevlüt bey kerim beye talimatını verdi bu havaalanı açılmasın milleti oyalayın tav sesini çıkarırsa diğer illerde boğarız onu, alanyalılar kek zaten bir ses çıkmaz, aman ic.fraporta bir zeval gelmesin.....uyan güzel halkım uyan airport haberi kutluyorum gerçeklere daha çok ışık tutun
  • MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, dün TBMM'de söz alarak Alanya-Gazipaşa Havaalanı'nı gündeme getirdi ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a şu soruları yöneltti: Havaalanı açılmış gibi gösteriliyor. Peki neden uçak inmiyor? Pisti neden halen uzatılmıyor? 'SADECE KÜÇÜK UÇAK' YILDIRIM'IN bu sorulara verdiği şu yanıtlar Alanya ve Gazipaşa'yı şok etti: Uluslararası kurallar çerçevesinde bu havaalanına ancak küçük gövdeli uçaklar inebilir, teknik olarak, emniyet olarak bu böyledir. Pistini 2 bin 400 metreye uzatsak dahi bu durum değişmemektedir.
  • bora jetin Gazipasaya ucmak istedigini basinda okuduk. Bu gercekse ve acilim sonrasi ucmuyorsa o zaman bu antalya mafyasindan bahsedebiliriz.
  • Bu ara onu perde arkasında oldugundan dolayı tanımazsınız, sıze Marty van Veluw daha fazla hitabeder.
  • Göndermiş olduğum link faliyet gösterdiği yılların hollanda gazetesinden bir baglamdır. Anlamıyorsanız anlayana okutun. Üzgünüm kec kaldım. Airporthaber bunu araştırsın derım.Saygılar.
  • Aynen katılıyorum. Birileri daha çok kazansın uçaklar bölünmesin diye her türlü engeli koyuyorlar. Alanya halkı mı ? Kimin umurunda ?
  • Bırakın bu haberleri JAL iflasını açıkladı Routers 'ın haberine göre... Japonyanın en büyük iflası gerçekleşti... Asyanın en büyük havayolu battı ! Bunu yazarsanız sevinirim.. :)
  • kerim aydoğan yalan söylüyor bu havaalanı kimin neden engellediğini çok iyi biliyor iktidara yanaşmak için alanyanın çıkarlarını göz ardı ediyor dhmi teknik ekibin onaylamasına rağmen genel müdürlükte bekleyen projeleri kimin sümen altı ettirdiğini de biliyor kendisinden kurtulmadan bu projenin yola g,rmes, zor

Meclis Başkanı Mustafa Tuna başkanlığında yapılan toplantının başında faaliyet raporları hakkında kısa bir konuşma yapan ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) başkanlığına getirilecek olan Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'na destek vermek amacıyla Fransa’nın Strazburg kentinde yapılacak olan törene ALTSO Meclis Başkanvekili Servet Sipahioğlu ile birlikte katılacaklarını söyledi.

Çavuşoğlu'nun başarısından dolayı gurur duyduklarını ve mutlu olduklarını belirten Aydoğan, Çavuşoğlu'nu bir sonraki Meclis toplantısına davet ederek bir plaket takdim edeceklerini ifade etti. Toplantı gündeminde Aralık ayı faaliyet raporu ibra edildi ve oy birliği ile kabul edildi. Aralık ayı mizan ve kesin hesapları ile 2009 yılı bilançosu da müzakere edilerek oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantıda söz alan bir meclis üyesi, “Sokakta, Gazipaşa Havaalanı konusunda ilginç dedikodular dolaşıyor. Deniliyor ki, Antalya Havaalanı ihalesi yapılırken beş yıllığına 250 kilometre içerisinde yeni bir havaalanı açılmayacağı yönünde taahhüt verilmiş, Gazipaşa da bu nedenle faaliyete girmiyormuş. Bu iddialar ne derece doğru?” sorusunu yöneltti. ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan ise bu iddiaların yalan olduğunu belirterek, “Bu tür dedikodular benim de kulağıma geliyor ama yaptığım görüşmeler ve araştırmalarda, havaalanımızın en kısa sürede hizmete gireceği bilgisini alıyorum. Artık bu tür dedikodular yüzünden neredeyse havaalanı uzmanı oldum. Herkes ve turizmden ekmek yiyen tüm kesimler müsterih olsun, bu iddiaların hepsi düzmecedir” şeklinde konuştu.

Gazipaşa Havaalanı hakkında ilginç iddialar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanları aptal yerine koyan bu kişilerden nefret ediyorum,basiretsiz ve kendi küçük beyinlerinde planladıkları kural veya menfaatlere uymayan herşey ve herkes onlar için yok sayılabiliyor, Antalya ile ilgili her proje cezalandırılacak çünkü oy alamadılar gazipaşalılara sabır diliyorum ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seytanin baslangici nerde ? ....................Korunmasi gereken bir sahismi ?....... Asker....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
binali bey mevlüt beye mevlüt bey kerim beye talimatını verdi bu havaalanı açılmasın milleti oyalayın tav sesini çıkarırsa diğer illerde boğarız onu, alanyalılar kek zaten bir ses çıkmaz, aman ic.fraporta bir zeval gelmesin.....uyan güzel halkım uyan airport haberi kutluyorum gerçeklere daha çok ışık tutun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, dün TBMM'de söz alarak Alanya-Gazipaşa Havaalanı'nı gündeme getirdi ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a şu soruları yöneltti: Havaalanı açılmış gibi gösteriliyor. Peki neden uçak inmiyor? Pisti neden halen uzatılmıyor? 'SADECE KÜÇÜK UÇAK' YILDIRIM'IN bu sorulara verdiği şu yanıtlar Alanya ve Gazipaşa'yı şok etti: Uluslararası kurallar çerçevesinde bu havaalanına ancak küçük gövdeli uçaklar inebilir, teknik olarak, emniyet olarak bu böyledir. Pistini 2 bin 400 metreye uzatsak dahi bu durum değişmemektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bora jetin Gazipasaya ucmak istedigini basinda okuduk. Bu gercekse ve acilim sonrasi ucmuyorsa o zaman bu antalya mafyasindan bahsedebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ara onu perde arkasında oldugundan dolayı tanımazsınız, sıze Marty van Veluw daha fazla hitabeder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Göndermiş olduğum link faliyet gösterdiği yılların hollanda gazetesinden bir baglamdır. Anlamıyorsanız anlayana okutun. Üzgünüm kec kaldım. Airporthaber bunu araştırsın derım.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynen katılıyorum. Birileri daha çok kazansın uçaklar bölünmesin diye her türlü engeli koyuyorlar. Alanya halkı mı ? Kimin umurunda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bırakın bu haberleri JAL iflasını açıkladı Routers 'ın haberine göre... Japonyanın en büyük iflası gerçekleşti... Asyanın en büyük havayolu battı ! Bunu yazarsanız sevinirim.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kerim aydoğan yalan söylüyor bu havaalanı kimin neden engellediğini çok iyi biliyor iktidara yanaşmak için alanyanın çıkarlarını göz ardı ediyor dhmi teknik ekibin onaylamasına rağmen genel müdürlükte bekleyen projeleri kimin sümen altı ettirdiğini de biliyor kendisinden kurtulmadan bu projenin yola g,rmes, zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000