08 Ekim 2010, Cuma 08:36:50

GAZİPAŞA BİR DRAM YARATTI

Gazipaşa'ya Havaalaanı yapılacak diye kamulaştırma sonucu kaybettiği 9 dönüm serasından para kazanan ve şimdilerde evinin kirasını dahi ödeyemeyen Adnan Kileci, "Kızım hasta en azından parayı alabilmeme yardımcı olabilecekler ellerini uzatsın" diye konuştu.
  • Tayyip sana cevap verecek diye beklersen daha çok beklersin kardeşşşşş. Sen git mahkemeye başvurup dava aç. Bu devletin eline bişey verirsen böyle belinide kaptırırsın malınıda mülkünüde. Şimdi banka o parayı yatırmıştır borsaya senin paradan çatır çatır para kazanıyordur. :)) Ulen devlet. ne biçim oldun ne hale geldin. milletin parasını ödeyemiyorsun , ayıp be .
Aydıncık Köyü’nde, Gazipaşa Havaalanı kamulaştırası sonucu evini ve 9 dönüm serasını kaybeden Adnan Kileci adlı vatandaş, bankaya yatırılan 500 bin TL kamulaştırma parasını alamadığı için ne bankaya olan borcunu ödeyebiliyor ne de oturduğu evin kirasını ödeyebiliyor.

Gazipaşa Havaalanı kamulaştırma çalışması için 29 Ekim 2009 Aydıncık Köyü’ndeki evinden çıkartıldığını belirten Adnan Kileci adlı vatandaş, kamulaştırma parasını alamadığı için mağdur durumda kaldığını söyledi.

Evinin yanındaki 9 dönüm kapalı seranın da yıkıldığını söyleyen Kileci, bankadan kredi çekerek sera yaptırdığını belirterek borçlarını ödeyemez hale geldiğini söyledi.

Kendisinin bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle bir yıldır çalışamadığını ve bu nedenle ev kirasını, bankaya olan borcunu ve son 3 aydır da bağ-kur pirim borcunu ödeyemediğini söyleyen Adnan Kileci, yaşamış olduğu bu maddi sıkıntıdan dolayı İTP hastası olduğunu söyledi.

18 yaşındaki kızı Canan’ı doktora bile götüremediğini belirten havaalanı mağduru Kileci, “Kızım rahatsızlığı nedeniyle her hafta Antalya Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitmesi gerekiyor. Fakat ben arazilerimin üst yatırım parası olan ve şu anda bankada bekleyen 500 bin TL paramı alamadığım için çok mağdur oldum” dedi.

Bir buçuk yıldır arazi üst yapı paralarının bankada beklediğini belirten Kileci, “Burada mağdur olan sadece ben değilim. Benim gibi onlarca vatandaş bankadan parasını almıyor” diyerek bu konuda İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk başta olmak üzere tüm ilçe yetkilerinden yardım istedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazarak bu sıkıntısını anlattığını belirten Adnan Kileci, aradan 3 ay geçmesine rağmen halen mektubunun cevabının gelmediğinden yakındı.
GAZİPAŞA BİR DRAM YARATTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Tayyip sana cevap verecek diye beklersen daha çok beklersin kardeşşşşş. Sen git mahkemeye başvurup dava aç. Bu devletin eline bişey verirsen böyle belinide kaptırırsın malınıda mülkünüde. Şimdi banka o parayı yatırmıştır borsaya senin paradan çatır çatır para kazanıyordur. :)) Ulen devlet. ne biçim oldun ne hale geldin. milletin parasını ödeyemiyorsun , ayıp be .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000