25 Temmuz 2011, Pazartesi 12:01:15

GAZİANTEP-LONDRA SEFERLERİ BAŞLADI...

SKY Havayolları Gaziantep'ten Londra'ya direkt seferleri başlattı...
  • sky iç hatlarda yüzü gülmüyor şimdide diyarbakır ankara seferleri iptal
  • Olumsuz yorum yazanlara kisa bi cevap vereyim londrada yasayan biri olarak. Arkadaslar Londrada 10 binlerce Gaziantepli ve Kahramanmarasli yasiyor onlara yoneliktir bunun altini cizeyim. Iyi para kazanirlar kesin.
  • Kibris baglantisi olmasi gerek diyen arkadaslar neye dayanarak bu yorumlari yapiyor anlamadim. KTHY doneminde, Londra'daki Kibris yolcusunun Antep aktarmali seferlere ancak diger hatlarda yer bulunmadigi zamanlarda ilgi duydugunu herkes hatirlayacaktir. Antalya, Istanbul ya da İzmir baglantisi varken adam niye Antep uzerinden Kibris'a gitsin. Komik olmayin. Ayrica iddia edilenin aksine Londra'da ciddi bir Antep yolcusu potansiyeli vardir. Ve hatta ve hatta olayi sadece Antep olarak dusunmeyip cevre il ve ilceleri de dusunelim. Birkac havacilik sitesi okuyp kendimizi havaci ilan etmeyelim lutfen, yoksa isimiz hava civa olur. Saygilar...
  • arkaşlar bu rotada her zaman yolcu vardır biz bu ucusları cok yaptık
  • Arkadaş bari SAW-STN açaydınız, antep londra neyin nesi oluyor, komedi filmi gibisiniz. Sivil havacılık hemen bu çılgınlıklara müdahale et, hattı SAW-STN olarak değiştirmelerini iste, otorite olarak bu milli servet kaybına göz yumma, nolur. Sesim geliyormuuuu???
  • Gaziantep ile Londra arasında ne tip bir ilişki gelişecek onu pek anlamadım ama inşallah herkese faydalı olur .
  • şampiyon havayolunun önce saw-adb sonra saw-ecn hattını kapatmasının ardından gzt-stn açması neyin peşinde olduklarını düşündürmüyor değil... charter'da iyisinde tarifeli için maç eksiğin var biraz :)
  • super sıkıntıları ortadan kaldirmişssiniz.. emin olun %100 ucar o hat .. guldurmeyin insani cidden bunu inanarakmi yaptiniz ?yolcu bulamazsiniz. ercan baglantisi yapmanız şart. ve o durumda dahi yolcu bulamazsiniz. anadolu jet vs de aynısı denedi ama olmuyor. pegasus artik kıbrısı ele gecirmiş thy yi bile takmıyor pegasus kıbrısta.
  • kthy de böyle başlamıştı, bir uçak ECN-ADB, ADB-GZT, GZT-LHR, LHR-GZT, GZT-ADB, ADB-ECN gezip dururdu. Yakında siz de batmayın da...
  • 4 hafta gitmez bu is
SKY Havayolları Gaziantep Temsilcisi ve Alyamaç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Alyamaç, yıllardır aktarmalı yapılan seferlerin artık direkt olarak yapılacağını ifade ederek, yolcu sayısında artış beklediklerini belirtti.

Her Pazartesi yapılacak olan seferlerin Gaziantep ile Londra arasındaki ilişkilerin gelişmesi açısından da etkili olacağını söyleyen Alyamaç, 'insanlar aktarmalı seferler nedeniyle havalimanlarında perişan oluyorlardı. Artık bu sorunu ortadan kaldırdık. Hayırlı olsun' dedi.
GAZİANTEP-LONDRA SEFERLERİ BAŞLADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
sky iç hatlarda yüzü gülmüyor şimdide diyarbakır ankara seferleri iptal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olumsuz yorum yazanlara kisa bi cevap vereyim londrada yasayan biri olarak. Arkadaslar Londrada 10 binlerce Gaziantepli ve Kahramanmarasli yasiyor onlara yoneliktir bunun altini cizeyim. Iyi para kazanirlar kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kibris baglantisi olmasi gerek diyen arkadaslar neye dayanarak bu yorumlari yapiyor anlamadim. KTHY doneminde, Londra'daki Kibris yolcusunun Antep aktarmali seferlere ancak diger hatlarda yer bulunmadigi zamanlarda ilgi duydugunu herkes hatirlayacaktir. Antalya, Istanbul ya da İzmir baglantisi varken adam niye Antep uzerinden Kibris'a gitsin. Komik olmayin. Ayrica iddia edilenin aksine Londra'da ciddi bir Antep yolcusu potansiyeli vardir. Ve hatta ve hatta olayi sadece Antep olarak dusunmeyip cevre il ve ilceleri de dusunelim. Birkac havacilik sitesi okuyp kendimizi havaci ilan etmeyelim lutfen, yoksa isimiz hava civa olur. Saygilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkaşlar bu rotada her zaman yolcu vardır biz bu ucusları cok yaptık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaş bari SAW-STN açaydınız, antep londra neyin nesi oluyor, komedi filmi gibisiniz. Sivil havacılık hemen bu çılgınlıklara müdahale et, hattı SAW-STN olarak değiştirmelerini iste, otorite olarak bu milli servet kaybına göz yumma, nolur. Sesim geliyormuuuu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gaziantep ile Londra arasında ne tip bir ilişki gelişecek onu pek anlamadım ama inşallah herkese faydalı olur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şampiyon havayolunun önce saw-adb sonra saw-ecn hattını kapatmasının ardından gzt-stn açması neyin peşinde olduklarını düşündürmüyor değil... charter'da iyisinde tarifeli için maç eksiğin var biraz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
super sıkıntıları ortadan kaldirmişssiniz.. emin olun %100 ucar o hat .. guldurmeyin insani cidden bunu inanarakmi yaptiniz ?yolcu bulamazsiniz. ercan baglantisi yapmanız şart. ve o durumda dahi yolcu bulamazsiniz. anadolu jet vs de aynısı denedi ama olmuyor. pegasus artik kıbrısı ele gecirmiş thy yi bile takmıyor pegasus kıbrısta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kthy de böyle başlamıştı, bir uçak ECN-ADB, ADB-GZT, GZT-LHR, LHR-GZT, GZT-ADB, ADB-ECN gezip dururdu. Yakında siz de batmayın da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
4 hafta gitmez bu is

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000