06 Aralık 2011, Salı 15:15:12

"GAZİANTEP-IRAK SEFERLERİ HAYAT VERİR"

Gaziantepli işadamları Irak seferlerinin ticarete hayat vereceğini savundu...
  • Gaziantep zaten "open sky" havalimanı. Yani slot sınırlaması yok. Türkiye'nin sanayi kentlerinden olan Gaziantep'in Bursa gibi büyük şehirlerinden birisine bile direk seferi yok. Türkiye'de bölgesel havacılık gelişmediği için maalesef Gaziantep'in şansı az.
  • bu ucuslar gerceklesecekse borajet e cok is ve ekmek cikar.fsb
Hür Sanayi ve İşadamlar Derneği (HÜRSİAD) Irak'ın Gaziantep Başkonsolosluğu'nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
 
Başkonsolos Sabah Debbağh ile görüşen Dernek Başkanı Kasım Fincan, ticari ilişkilerin artırılması konusunda Başkonsolosluğun önemli bir görevi olacağını ifade ederek, ilişkilerin iyileştirilmesi konusunda dernek olarak da ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
 
Irak ile iyi ilişkiler içinde olduklarını sözlerine ekleyen Fincan, 'Gaziantep-Irak arasındaki uçak seferleri bir an önce başlatılmalı. Bu şehrimizin ticari gelişimi açısından son derece önemli bir konu. Bununla ilgili görüşmemiz gereken yerlerle görüşüp uçuş kararı alınması için çalışmalara başlayacağız' dedi.
 
Gaziantep-Irak arasındaki seferler için şirketlerin de gerekli hassasiyeti göstermeleri konusundaki inancın da tam olduğunu ifade eden Fincan, bu durumun en yakın zamanda çözüleceğini belirtti.
"GAZİANTEP-IRAK SEFERLERİ HAYAT VERİR"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Gaziantep zaten "open sky" havalimanı. Yani slot sınırlaması yok. Türkiye'nin sanayi kentlerinden olan Gaziantep'in Bursa gibi büyük şehirlerinden birisine bile direk seferi yok. Türkiye'de bölgesel havacılık gelişmediği için maalesef Gaziantep'in şansı az.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu ucuslar gerceklesecekse borajet e cok is ve ekmek cikar.fsb

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000