03 Temmuz 2009, Cuma 07:55:03

Gaziantep Havalimanı'nda 'para' oyunu

Türkiye’nin uluslararası Havalimanı olan Gaziantep Havalimanının güvenlik işleri Emniyet Müdürlüğü yasa gereğince bıraktı...
  • FASON YORUMUNU YAPAN ARKADAŞIN ZİHNİYETİ FASON...
  • halt etmişsiniz siz beyefendi.. antep türkiyenin en önemli şehirlerinden biridir, insanı da merttir, efendidir... lafınızı bilin.
  • Türkiyenin en fason şehri gaziantep...
  • Bir Gaziantepli olarak bu durumun olması beni çok üzdü. Ama Ankaradan ilerisini kesip atmak cümlesi beni hem üzdü hem sinirlendirdi. Türkiye bir bütündür bölünemez, neyi kesip atıyorsunuz bu toprakları elde etmek çok mu kolay olduki canınız istediği zaman kesip atıyorsunuz yazıklar olsun sizin gibi düşünenlere LTAJ kendini çok geliştirmiş bir meydan bu yüzden böyle sorunların olması ne yazıkki normal. O gün de LTBA da polisi bıçakladılar ne yapmak lazım böyle adamlar geliyo diye LTBA yı kapattırmakmı lazım? Çözüm o olur herhalde size göre geçekten çok üzüldüm. :(
  • gerçi cevap vermemek lazım bu yaratığa belli ki polemik olsun diye yazmış, o zaman şöyle diyelim: he canım he kesip atmak lazım.. hadi sen git de kumda oyna biraz..
  • ankaradan ilerisini kesmek yerine seninki gibi kanserli kafaları kesmek istanbulda yada ankarada yaşayanlar için sevindiricidir.. köylü
  • asil ankaradan ilerisini kabulennmeyeni kesip atacaksin, kaldiki orada hizmet veren polisler ya ankaradan yada istanbuldan. Sen Gaziantepin ne kadar muhtesem bir sehir oldugunu biliyormusun yaziklar olsun senin gibi düsünenlere..
  • köylü kafası, köylü mantığı, köylü hayatı.. yok arkadaş hakikaten ankara'dan ilerisini kes at.. bunlardan bi numara olmaz..
  • yazıklar olsunnnnnnnnnnnnnnn

Türkiye’nin uluslararası Havalimanı olan Gaziantep Havalimanının güvenlik işleri Emniyet Müdürlüğü yasa gereğince bıraktı. Güvenlik işi Devlet Hava Meydanları tarafından ihale edildi. İhaleyi alan şirket aldığı 30 elemandan para alarak, işe girdirdiği söyleniyor. Güvenlik elemanlarından ne kadar para alındığı yapılacak soruşturma sonunda ortaya çıkacağı ileri sürüldü.

Gaziantep Uluslararası Havalimanının, güvenlik işlerinin polisten alınarak, özel güvenlik şirketine verildi. Bunun üzerine güvenlik şirketi işe aldığı elemanlardan para aldığı iddia ediliyor. Para vermeyen elemanlarda işe giremeyince büyük tartışma çıktı. İddialara gore, Gaziantep Uluslararası Havalimanına, güvenlik işinin Emniyet Müdürlüğünden alınarak, özel güvenlik şirketine verilmesi kararlaştırıldı. İhale sonucu güvenlik işi özel şirkete teslim edildi. Şirket sahibide alınacak 30 elemana belli miktarda para istedi. Parayı veren güvenlik elemanı olurken, vermeyenler ise kapsam dışı bırakıldı. Böylece Gaziantep’te ilginç bir yöntemle güvenlik elemanı alınmış oldu. İlgililerin bu konuda araştırma yaparak, şirketle ilgili ne yapacağı merak ediliyor.

Olay Gazetesi

Gaziantep Havalimanı'nda 'para' oyunu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
FASON YORUMUNU YAPAN ARKADAŞIN ZİHNİYETİ FASON...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
halt etmişsiniz siz beyefendi.. antep türkiyenin en önemli şehirlerinden biridir, insanı da merttir, efendidir... lafınızı bilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyenin en fason şehri gaziantep...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir Gaziantepli olarak bu durumun olması beni çok üzdü. Ama Ankaradan ilerisini kesip atmak cümlesi beni hem üzdü hem sinirlendirdi. Türkiye bir bütündür bölünemez, neyi kesip atıyorsunuz bu toprakları elde etmek çok mu kolay olduki canınız istediği zaman kesip atıyorsunuz yazıklar olsun sizin gibi düşünenlere LTAJ kendini çok geliştirmiş bir meydan bu yüzden böyle sorunların olması ne yazıkki normal. O gün de LTBA da polisi bıçakladılar ne yapmak lazım böyle adamlar geliyo diye LTBA yı kapattırmakmı lazım? Çözüm o olur herhalde size göre geçekten çok üzüldüm. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gerçi cevap vermemek lazım bu yaratığa belli ki polemik olsun diye yazmış, o zaman şöyle diyelim: he canım he kesip atmak lazım.. hadi sen git de kumda oyna biraz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ankaradan ilerisini kesmek yerine seninki gibi kanserli kafaları kesmek istanbulda yada ankarada yaşayanlar için sevindiricidir.. köylü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
asil ankaradan ilerisini kabulennmeyeni kesip atacaksin, kaldiki orada hizmet veren polisler ya ankaradan yada istanbuldan. Sen Gaziantepin ne kadar muhtesem bir sehir oldugunu biliyormusun yaziklar olsun senin gibi düsünenlere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
köylü kafası, köylü mantığı, köylü hayatı.. yok arkadaş hakikaten ankara'dan ilerisini kes at.. bunlardan bi numara olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazıklar olsunnnnnnnnnnnnnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000