08 Mart 2012, Perşembe 16:23:02

GAZİANTEP HAVALİMANI'NDA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Havalimanımız Başmüdürü Timur Alp Bayrak, Başmüdür Yardımcıları Mehmet Kök ve Mehmet Özkebapcı, Bayan çalışanlarımızla birayaraya gelerek 8 Mart Dünya Kadılar Günlerini kutladılar.
  • herhangi bir gün dışında özelbir günde başkaları tarafından hatırlamak insanların hoşuna gider.., kadınlar günündede böyle bir incelikte düşünülen kadar düşünenindir.
  • Arkadaşlar (allah esirgesin) bu siteyi ve yorumları yanlız biz memurlar deil başmüdürlerimizde okuyor bilip öğrenmeden ayıp değilmi çok kıymetli başmüdür yardımcılarımızla aly ediliyor tebrik etmeyi bilmiyorsan burası alay edilip çocukluk yapılacak yer deil kendine başka oyuncak bul arkadaşım. saçma sapan yorumlar yapıp haddimizi aşmayalım.
  • bu tür aktiviteleri yapan, gündemi takip eden, güncel konulara eğilen idarecileri takdir etmek gerekir.gaziantep havalimanı idarecilerini tebrik ediyorum...
  • ahmet bülbül de antepden gittiği için farketmez kardeş...
  • mehmet ve bilal kardeşlerimi tebrik ederim selamlar burhan t
  • inanın bizim havaalanında bayan personel olmadığında biz kutluyamadık. kıskandım antebi.
  • sayın adana başmüdürümüz 8 mart kadınlar gününü ilk kutluyan gecen senelerde anlamlı gün icin tören düzenleyen kişidir antep başmüdürümüz sayın ahmet bülbülden kopya cekmiş yinede teşşekkürler.
  • tebrikler tüm kadınlar ve onlara değer veren müdürler. (allah esirgesin ) yorumu yapan kişi: bayan günü değil,kadınlar günü ve de resimde görünenler de alanımızın kıymetli başmüdürü ve yardımcılarıdır. kutlama en üst düzey yani.
  • sayın başmüdürümüzü allah esirgesin böyle anlamlı günde en güzel varlıklarımız analarımız ve bacılarımız olan bayan kardeşlerimizin günü kutlamak cok anlamlı fakat resimde bayanların yanındaki erkek personellerinin bayan gününde ne işleri var onlarında ben 8mart günlerini kutlarım saygılar.
  • Türk Sivil Havacılığında İstikbal vaad eden, güven veren, dengeli bir bakış açısına sahip olan dinamik yönetim anlayışına sahip bir isim... Antep'te yeterli temelleri atınca olması gereken yere gelecek inşAllah
Havalimanı Başmüdürü Timur Alp Bayrak sohbet esnasında "Kadınlar ve erkekler arasındaki fiziki farklılıkların hak ve temel özgürlükleri ile çalışma hayatında bir fark oluşturmaması gerektirdiğini, Kadın elinin değdiği herişte bir farkındalık olduğunu, kurumumuzda çalışan bayan memurlarında işlerini layıkıyla yaparak kurumumuza ve iş hayatına renk kattığı, başarılı işler ortaya koyduğunu" söyledi.

Sohbetlerin ardından günün anlamına uygun hatıra resimleri çekildi.








GAZİANTEP HAVALİMANI'NDA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
herhangi bir gün dışında özelbir günde başkaları tarafından hatırlamak insanların hoşuna gider.., kadınlar günündede böyle bir incelikte düşünülen kadar düşünenindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar (allah esirgesin) bu siteyi ve yorumları yanlız biz memurlar deil başmüdürlerimizde okuyor bilip öğrenmeden ayıp değilmi çok kıymetli başmüdür yardımcılarımızla aly ediliyor tebrik etmeyi bilmiyorsan burası alay edilip çocukluk yapılacak yer deil kendine başka oyuncak bul arkadaşım. saçma sapan yorumlar yapıp haddimizi aşmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu tür aktiviteleri yapan, gündemi takip eden, güncel konulara eğilen idarecileri takdir etmek gerekir.gaziantep havalimanı idarecilerini tebrik ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ahmet bülbül de antepden gittiği için farketmez kardeş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mehmet ve bilal kardeşlerimi tebrik ederim selamlar burhan t

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
inanın bizim havaalanında bayan personel olmadığında biz kutluyamadık. kıskandım antebi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın adana başmüdürümüz 8 mart kadınlar gününü ilk kutluyan gecen senelerde anlamlı gün icin tören düzenleyen kişidir antep başmüdürümüz sayın ahmet bülbülden kopya cekmiş yinede teşşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tebrikler tüm kadınlar ve onlara değer veren müdürler. (allah esirgesin ) yorumu yapan kişi: bayan günü değil,kadınlar günü ve de resimde görünenler de alanımızın kıymetli başmüdürü ve yardımcılarıdır. kutlama en üst düzey yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın başmüdürümüzü allah esirgesin böyle anlamlı günde en güzel varlıklarımız analarımız ve bacılarımız olan bayan kardeşlerimizin günü kutlamak cok anlamlı fakat resimde bayanların yanındaki erkek personellerinin bayan gününde ne işleri var onlarında ben 8mart günlerini kutlarım saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk Sivil Havacılığında İstikbal vaad eden, güven veren, dengeli bir bakış açısına sahip olan dinamik yönetim anlayışına sahip bir isim... Antep'te yeterli temelleri atınca olması gereken yere gelecek inşAllah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000