21 Aralık 2009, Pazartesi 18:49:23

GATWICK HAVAALANI KAPATILDI

İngiltere'nin ikinci büyük havalimanı Gatwick, aşırı buzlanma nedeniyle iniş ve kalkışlara kapatıldı.
  • havaalanı buzlanma nedeniyle kapanmış...haber başlığında alevlerin resmi var...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
  • Sonuna kadar katılıyorum. Haberi sanki çok önemli bir olay var gibi algılayıp okuyorsun, meğerse buzdanmış. Böyle mi başlık atılır?
  • uçakları çorluya mı yönlendirecekler ? şimdi bizim sivri akıllılar çıkar hemen gatwick avrupa havaalanıdır , o zaman uçaklar sabiha gökçen yerine çorluya yönlendirilsin derler !
  • Başlığa bak, içeriğe bak... Lütfen Airporthaber bunu bari yapmayın.
  • Acaba Gatwick te bekleyen yolcular tv kanallarini cagirip mahalle kadinlari gibi agzini kopurterek Tanrinin sebep oldugu hava kosullari nedeniyle havayolu sirketlerine sovuyorlar midir? Yoksa sakince caresizce bekleyip esyalarina ve cocuklarina sahip olmayami calisiyorlardir?

Londra'daki Gatwick Havaalanı aşırı buzlanma nedeniyle akşam saatlerinde uçuşlara kapatıldı. Havalanının ne zaman açılacağı henüz bilinmezken elverişsiz hava koşulları ülkede etkisini sürdürüyor.

Özellikle Kuzey kesimlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle hava trafik felç oldu. Dün zaman zaman kapatılan Manchester Havaalanı'nda bugün yine aksamalar yaşandı. Havalimanlarında yaşanan bu sıkıntılar Noel için yurtdışına çıkmaya hazırlanan binlerce yolcuyu da perişan etti. Havaalanlarında tam anlamıyla kaos yaşandı. Yolcular saatlerce havaalanlarında beklemek zorunda kaldı.

Londra'daki Heatrow Havaalanı'nda ise şimdilik uçuşlar normal seyrinde devam ediyor.

GATWICK HAVAALANI KAPATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
havaalanı buzlanma nedeniyle kapanmış...haber başlığında alevlerin resmi var...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonuna kadar katılıyorum. Haberi sanki çok önemli bir olay var gibi algılayıp okuyorsun, meğerse buzdanmış. Böyle mi başlık atılır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçakları çorluya mı yönlendirecekler ? şimdi bizim sivri akıllılar çıkar hemen gatwick avrupa havaalanıdır , o zaman uçaklar sabiha gökçen yerine çorluya yönlendirilsin derler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başlığa bak, içeriğe bak... Lütfen Airporthaber bunu bari yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acaba Gatwick te bekleyen yolcular tv kanallarini cagirip mahalle kadinlari gibi agzini kopurterek Tanrinin sebep oldugu hava kosullari nedeniyle havayolu sirketlerine sovuyorlar midir? Yoksa sakince caresizce bekleyip esyalarina ve cocuklarina sahip olmayami calisiyorlardir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000