14 Eylül 2009, Pazartesi 07:38:24

Gasp ettikleri kamyoneti havalimanına bıraktılar

Adana'da daha önce çalıştıkları fabrikanın deposundaki 2 bekçiyi darp edip bağladıktan sonra gasp eden zanlılar yakalandı.

Şakirpaşa Mahallesi Sarpkaya Ticaret şirketine ait depoya gelerek, bekçiler Naif Kırpacık (67) ve Eyüp Avcı'yı (41) darp edip etkisiz hale getirdikten sonra 7 bin TL'lik bakır kablo, bir av tüfeği ve kamyoneti gasp eden zanlılar gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı soruşturma sonrası zanlıların, Adana Havalimanı'nın arkasındaki sulama kanalına attıkları kamyonet bulundu.

Yapılan incelemenin ardından ekipler, daha önce aynı işyerinde çalışan Ömer E. (20) ve arkadaşlarının olayı gerçekleştirdiğini belirledi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonlar sonucu Ömer E. (20), Ömer B. (19), Mehmet B. (20), Şükrü E. (19), Salih B. (20) ile A.Ç. (15), H.T. (15) gözaltına alındı. A.Ç. ve H.T, yaşları küçük olduğu gerekçesiyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Zanlılar sorgulamalarında olayı kabul ederken, ilk defa böyle bir işe karıştıklarını anlattı. Zanlıların depoya girmeden önce binanın dışındaki sigortalardan elektriği kestikleri, sonra bekçilerden birini kafasına vurup bayılttıkları öğrenildi.

 

Gasp ettikleri kamyoneti havalimanına bıraktılar

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000