03 Ekim 2010, Pazar 08:41:38

GAP'IN ÇATISI ÇÖKTÜ

Şanlıurfa Gap Havaalanı'nın çatısı çöktü.
  • gap havaalının sadece çatısı diil..yeryerinden oynadı..havaalanı komple hortum uçurdu.taaaa malatyada buldular parçalarını...
  • Şanlıurfa Gap Havaalanıda çalışan biri olarak çatı uçtu yalanını yazan, yayınlayana arkadaşları şiddetle kınıyorum.çatıda yerinde herşey normal.yolcu terminalizmide herhangi bir hasar yokdur.resimdeki yer 2,5 sene öncesinin resmidir.lütfen yalan haber yazanlar düzeltme yazısını yazsınlar.
  • mehdi bey(eker) çok ekmek yemiş o zamanlar. duyduğumun yalancısıyım..
  • havaalanının yeri oldukça saçma. urfanın içinde normal yagmur varken orayı sel götürüyor. sabah uçağa yetişecegiz urfada hava açık temiz , havaalanında sis var pus var. bu işde hakkaten birileri malı götürdü ama kimin malını kimden çaldınız? madem öyle size ceza açın SFQ alanıda affettirin kendinizi halka. ayıp ayıp haramdır.
  • o hava alanını oraya yapanlar kimse ve kim izin vermişse o inaınınkı vatan hainidir.40 km sehrin dişinda sfq hava alanı 10km sehirde hicbir şey yok yagmurun tanesi bile yok ama havalalınında yagmur sıs kar fırtına ne ararsan var.eski hava alanını onarıp hizmete sunmak varkan birilerini zengin edeyim derken şanlıurfalıya eziyet ve parasını çalmaktan başka birsey değil.
  • Böyle havalarda çatı çökebilir. Şimdi durup dururken sorumlu aramayın. Ne zaman yapandan hesap sorduk ki. Kontrol mühendisleri de bu hava şartlarını nereden bilsin. Olacak işte.
Dün akşam Şanlıurfa'da aniden bastıran fırtına ve dolu yağışı hayatı felç etti.

Bir çok köyde evlerin duvarları yıkılırken, GAP Havaalanı'nın Giden Yolcu Terminali'nin çatısı çöktü.

Şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle Ankara - Şanlıurfa seferini yapan uçak havaalanına inemezken. Şanlıurfa'da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur ve fırtına kara ulaşımını da etkiledi.

(Şanlıurfahaber.com)
GAP'IN ÇATISI ÇÖKTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
gap havaalının sadece çatısı diil..yeryerinden oynadı..havaalanı komple hortum uçurdu.taaaa malatyada buldular parçalarını...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şanlıurfa Gap Havaalanıda çalışan biri olarak çatı uçtu yalanını yazan, yayınlayana arkadaşları şiddetle kınıyorum.çatıda yerinde herşey normal.yolcu terminalizmide herhangi bir hasar yokdur.resimdeki yer 2,5 sene öncesinin resmidir.lütfen yalan haber yazanlar düzeltme yazısını yazsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mehdi bey(eker) çok ekmek yemiş o zamanlar. duyduğumun yalancısıyım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havaalanının yeri oldukça saçma. urfanın içinde normal yagmur varken orayı sel götürüyor. sabah uçağa yetişecegiz urfada hava açık temiz , havaalanında sis var pus var. bu işde hakkaten birileri malı götürdü ama kimin malını kimden çaldınız? madem öyle size ceza açın SFQ alanıda affettirin kendinizi halka. ayıp ayıp haramdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o hava alanını oraya yapanlar kimse ve kim izin vermişse o inaınınkı vatan hainidir.40 km sehrin dişinda sfq hava alanı 10km sehirde hicbir şey yok yagmurun tanesi bile yok ama havalalınında yagmur sıs kar fırtına ne ararsan var.eski hava alanını onarıp hizmete sunmak varkan birilerini zengin edeyim derken şanlıurfalıya eziyet ve parasını çalmaktan başka birsey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle havalarda çatı çökebilir. Şimdi durup dururken sorumlu aramayın. Ne zaman yapandan hesap sorduk ki. Kontrol mühendisleri de bu hava şartlarını nereden bilsin. Olacak işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000