07 Şubat 2015, Cumartesi 08:02:46

GAP HAVALİMANI'NA 3 BİN FİDAN DİKİLDİ

Şanlıurfa GAP Havaalanı’nda düzenlenen ağaçlandırılma çalışmaları kapsamında 3 bin adet çam fidanı dikildi.
  • (siz dogayı sevmesiniz) diyen arkadaş sen hiç ömründe 1 defa urfaya geldinmi gel gör öyle yorom yaz benim güzel urfam 3-5 sene sonra yeşil urfa olacak inanmayanı urfaya davet ederim hemde seve seve
  • Ulan zaten havalimanı yaptılar ama topu topu en fazla 5 uçak geliyo tabi birde sis olmazsa zaten yanlış yere yaptılar bide ağaçlandırıyolar.
  • Siz doğayı pek sevmezsiniz ama...
  • Öncelikle Yeşil havalimanı olayını yanlış anlamışız sanırım. Bu olay havalimanı içerisindeki yakıtlı ekipmanların kullanım alanını belirleyip bunları belirli limitler altında tutup elektrikli aletlere geçiş olmasın. Ağaç dikmek güzelde havalimanı nı bu kadar ağaçlandırırsanız oralarda yaşam alanı oluşturacak olan kuş sürüleri uçaklar için tehlike oluşturmaktadır. Ayrıca bu yöneticilerin toprağa basamama olayı da da nedir böyle galoşlarla ağaç dikmeler ..
  • O dhmi mudurumu nasil kalkmis koltugundan koltugunu kimse kapaar adam sabah 9 aksam 4 koltuga oturuyor kaparlar diyede disari cikip alani gezmiyor alani b.k goturuyor

Şanlıurfa GAP Havaalanı’nda düzenlenen ağaçlandırılma çalışmaları kapsamında 3 bin adet çam fidanı dikildi.

Yeşil Havaalanı sertifikasına sahip olan GAP Havalananı’nda düzenlenen fidan dikme törenine Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra, Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Hava Meydanları Müdürü Münir Uludağ, Orman Bölge Müdürü Mehdi Özyer ve gençlik merkezleri öğrencileri katıldı.

Fidan dikimi öncesinde bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük, “Daha önceden dikilen 23 bin fidanla havaalanımız yeşil havaalanı sertifikasını aldı. Bu sayıya bugün 3 bin daha sonra yine 3 bin fidan ekleyeceğiz. Dikeceğimiz fidanlar sayesinde Şanlıurfa’ya gelenler, ilk önce Şanlıurfa’nın yeşiliyle karşılanmış olacak” dedi.

Bu yıl Organize Sanayi Bölgesi’ne de 70 bin fidan dikeceklerini ifade eden Vali Küçük, sanayi bölgesinde de yeşil ve temiz bir görüntü elde edileceğini kaydetti.

Fidan dikimi için havaalanına gelen gençlere de teşekkür eden Vali İzzetin Küçük, gençlerle birlikte fidan dikilecek alana geçti. Bahardan kalma güneşli havanın tadını çıkararak fidan dikimine katılan gençlere eşlik eden Vali İzzettin Küçük, gençlerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.



GAP HAVALİMANI'NA 3 BİN FİDAN DİKİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

urfair ~ 9 yıl önce
(siz dogayı sevmesiniz) diyen arkadaş sen hiç ömründe 1 defa urfaya geldinmi gel gör öyle yorom yaz benim güzel urfam 3-5 sene sonra yeşil urfa olacak inanmayanı urfaya davet ederim hemde seve seve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ulan zaten havalimanı yaptılar ama topu topu en fazla 5 uçak geliyo tabi birde sis olmazsa zaten yanlış yere yaptılar bide ağaçlandırıyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Siz doğayı pek sevmezsiniz ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Garip Durum ~ 9 yıl önce
Öncelikle Yeşil havalimanı olayını yanlış anlamışız sanırım. Bu olay havalimanı içerisindeki yakıtlı ekipmanların kullanım alanını belirleyip bunları belirli limitler altında tutup elektrikli aletlere geçiş olmasın. Ağaç dikmek güzelde havalimanı nı bu kadar ağaçlandırırsanız oralarda yaşam alanı oluşturacak olan kuş sürüleri uçaklar için tehlike oluşturmaktadır. Ayrıca bu yöneticilerin toprağa basamama olayı da da nedir böyle galoşlarla ağaç dikmeler ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FENASI ~ 9 yıl önce
ARKADASIM YORUMUNA KATILIYORUM AYRICA EKSIK FIRSEYI TAMAMLAMAK ISTIYORUM BIRAZ KABA OLACAK AMA BUNLAR AZICIK GOTVEREN TIPLI YARATIKLAR KESINLIKLE TOPRAGA BASMAZLAR
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
O dhmi mudurumu nasil kalkmis koltugundan koltugunu kimse kapaar adam sabah 9 aksam 4 koltuga oturuyor kaparlar diyede disari cikip alani gezmiyor alani b.k goturuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000