22 Ekim 2014, Çarşamba 21:46:02

GALATASARAYLILAR THY'Yİ TOPA TUTTU

Türk Hava Yolları'nın bu akşam oynanacak Galatasaray-Borussia Dortmund maçı öncesi attığı twit tepki çekti. O twit neydi?
  • SHYO mezunu genç evet çok iyi bir okulun çok iyi bir bölümünden mezunum ve gayet iyi bir işim var. Gayrimeşru yollarla değil bileğimin Hakkıyla defalarca sınava girerek kazandım. 3 dil biliyorum ve futbolla ilgileniyorum. Bence sen iş arama bu kafayla sen zor iş bulursun. Havalimanı senin gibi ağlaklarla dolu. Şimdi sende ağlamaya devam et
  • ARKADASLAR THY HAMDINN BABASINN SIRKETI DEIL LUTFEN SIRKETI DEGIL YAZANI ELESTIRIN BU SİRKETİ KARALAMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI .......... lütfen para ıcın her seyi yapan adamları sizler basa getirdiniz elestirirkende kişileri elestirin sirketimizi değil özel bi sirket olabilir ama onu ozellestirenler de bunlardır.
  • macı alamayınca bırılerıne yada mıllı havayolu sırketımıze yuklenmenın bır anlamı yok Turk hava yolları bugun dunya capında bır cok takıma bır cok festıvale aktıvıtelere sponsor buda temel kotıl ve hamdı topcunun basarısıdır her gecen gun ucusları artırtmak bu zaferın gostergesı bununla gurur duymanız gerekır
  • 4mund olmasın o haha
  • Bakin bakalm diger ülkelerdeki büyük sirketler sponsor da olsalar rakip ülle takimina basari diliyorlar mi. Globallik bu degildir widen your world da bu degildir babanizin mali gibi savunmayin bariz ayip edildi iste.
  • Burada sorun aramak yanlış.Biz hep duygularımızla yaşadığımız için kesinlikle profesyonel yaklaşamıyoruz hayatın hiçbir alanında.Her iki takıma da başarılar dilenmiş.bunda yanlış birşey var mı?
  • Dörtmund
  • 4 gol fena çarpmış anlaşılan ... THY en doğrusunu yazmış alınganlık yapacağınıza adam gibi kazanalım herkes mutlu olsun.
  • Açıkcası THY SHYO mezunlarının kaçta kaçını işsiz bıraktığıyla ilgileneceğime maçla ilgilenirim. Yer hizmetleri vs. Okuyacağına ODTÜ işletme falan okusaydın işsiz kalmazdın genç.. Alta cevap verende işsizler yazmış işimiz var maçla ilgileniyoruz senin gibi her hıyarım var diyene tuzlukla koşmuyoruz. Bilmem anlatabildim mi? Evet takımımın maçı senden daha önemli genç adam
  • Thy cevap vermez ki bu saçmalığa, biraz zıtlıklardan vazgeçip bütünü görebilseler keşke, biraz...

Türk Hava Yolları'nın sponsor olduğu iki takım bu akşam İstanbul'da karşı karşıya gelecek. THY'nin Şampiyonlar Lİgi maçları için sponsor olduğu Galatasaray ile bir diğer sponsor olunan takım Borusia Dortmund arasında oynanacak maç öncesi THY, twitter üzerinden her iki takıma da başarı diledi.

THY mesajında,  "Bu akşam oynanacak  Galatasaray - Borusia Dortmund maçında, sporsoru olduğumuz iki takıma da iyi şanslar dileriz" ifadelerini kullandı.
Bu mesaj sonrası Türk Hava Yolları'na tepkiler çığ gibi arttı. Bir Türk takımı karşısında Alman takımına şans dilediği için hedef haline getirilen Türk Hava Yolları aleyhine çok sayıda mesaj atıldı.
" Bu ne rezillik", " Her şey para mı?" " Başınızdaki Türk  kelimesini kaldırın bari" gibi mesajlar atılırken THY'nin tepkilere nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Airporthaber.com ÖZEL

GALATASARAYLILAR THY'Yİ TOPA TUTTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
SHYO mezunu genç evet çok iyi bir okulun çok iyi bir bölümünden mezunum ve gayet iyi bir işim var. Gayrimeşru yollarla değil bileğimin Hakkıyla defalarca sınava girerek kazandım. 3 dil biliyorum ve futbolla ilgileniyorum. Bence sen iş arama bu kafayla sen zor iş bulursun. Havalimanı senin gibi ağlaklarla dolu. Şimdi sende ağlamaya devam et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DİKKAT ~ 9 yıl önce
ARKADASLAR THY HAMDINN BABASINN SIRKETI DEIL LUTFEN SIRKETI DEGIL YAZANI ELESTIRIN BU SİRKETİ KARALAMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI .......... lütfen para ıcın her seyi yapan adamları sizler basa getirdiniz elestirirkende kişileri elestirin sirketimizi değil özel bi sirket olabilir ama onu ozellestirenler de bunlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 9 yıl önce
macı alamayınca bırılerıne yada mıllı havayolu sırketımıze yuklenmenın bır anlamı yok Turk hava yolları bugun dunya capında bır cok takıma bır cok festıvale aktıvıtelere sponsor buda temel kotıl ve hamdı topcunun basarısıdır her gecen gun ucusları artırtmak bu zaferın gostergesı bununla gurur duymanız gerekır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4mund ~ 9 yıl önce
4mund olmasın o haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bakin bakalm diger ülkelerdeki büyük sirketler sponsor da olsalar rakip ülle takimina basari diliyorlar mi. Globallik bu degildir widen your world da bu degildir babanizin mali gibi savunmayin bariz ayip edildi iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne güzel ~ 9 yıl önce
Burada sorun aramak yanlış.Biz hep duygularımızla yaşadığımız için kesinlikle profesyonel yaklaşamıyoruz hayatın hiçbir alanında.Her iki takıma da başarılar dilenmiş.bunda yanlış birşey var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kk ~ 9 yıl önce
Dörtmund

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYHAN ~ 9 yıl önce
4 gol fena çarpmış anlaşılan ... THY en doğrusunu yazmış alınganlık yapacağınıza adam gibi kazanalım herkes mutlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Açıkcası THY SHYO mezunlarının kaçta kaçını işsiz bıraktığıyla ilgileneceğime maçla ilgilenirim. Yer hizmetleri vs. Okuyacağına ODTÜ işletme falan okusaydın işsiz kalmazdın genç.. Alta cevap verende işsizler yazmış işimiz var maçla ilgileniyoruz senin gibi her hıyarım var diyene tuzlukla koşmuyoruz. Bilmem anlatabildim mi? Evet takımımın maçı senden daha önemli genç adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHYO mezunu ~ 9 yıl önce
Senin ilgi alanın gereksiz şeyler olabilir. Yazdığın yorumda bunu gösteriyor zaten. Ben ve işssiz kalan birçok arkadaşım yer hizmetleri vs okumadı. Bizler teknik bölüm mezunlarıyız;Havacılık Elektrik Elektroniği ve Uçak Gövde Motor bölümleri gibi. Bana ODTÜ okusaydın diye tavsiyede bulunmuşsun, sen OXFORD yada HARVARD mezunusun sanırım. Senin gibi bir hıyar da ancak gayrimeşru yollarla iş bulmuştur. O yüzden işim var diye sevinme, gün gelir devran döner. Şimdi git o düşük kapasitenle futbol ile ilgilen sen!
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy cevap vermez ki bu saçmalığa, biraz zıtlıklardan vazgeçip bütünü görebilseler keşke, biraz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000