27 Ağustos 2010, Cuma 08:03:16

Galatasaray'ı havalimanında çevik kuvvet karşıladı!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında, Ukrayna'nın Karpaty Lviv takımı ile 1-1 berabere kalarak tura veda eden Galatasaray, İstanbul’a gelişte Atatürk Havalimanı’nda yoğun güvenlik önlemleri altında karşılandı.
  • Sıkı bir sopadan geçirselerdi bari!!!
  • IKI ADNAN A MUSTEHAKTIR BUNLAR, KOSKOCA KULUBU REZIL KEPAZE ETTILER...
  • Yaziklar olsun sizin gibi takima....Cevik kuvvetin arkasina siginirsiniz simdi..Adnan Polat ve Adnan Sezgin! Hadi bakalim bu hafta Eskisehir macinida kaybetsinler...!!Ali Sami Yene nasıl gelecekler..Yaziklar olsun size Yonetim Istifa!
  • anlaşılan ardanın gs ile işi bitmiş.baksanıza takımla bile bir arada olamıyor.hazır para da veren varken gönderin gitsin.borcunuz da azalır böylece.

THY’ye ait özel bir uçakla 03:45’de İstanbul’a gelen Galatasaray kafilesini sadece bir taraftar alkışlayarak protesto etti.

Taraftar tepkisi olabilir düşüncesiyle polisin dış hatlar terminali içinde ve dışında geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Galatasaraylı futbolcular, havalimanına sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisinin oluşturduğu güvenlik kordonundan geçerek takım otobüsüne bindiler.
 
Moralsiz olan futbolcuların taraftar tepkisinden çekindikleri gözlenirken, Ayhan’ın güvenlik görevlilerine "Dışarıda seyirci var mı?" diye soru sorduğu görüldü.

Öte yandan Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan takım otobüsü yerine ticari bir taksiye binerek havalimanında ayrıldı. 

(Hürriyet)

Galatasaray'ı havalimanında çevik kuvvet karşıladı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sıkı bir sopadan geçirselerdi bari!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
IKI ADNAN A MUSTEHAKTIR BUNLAR, KOSKOCA KULUBU REZIL KEPAZE ETTILER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yaziklar olsun sizin gibi takima....Cevik kuvvetin arkasina siginirsiniz simdi..Adnan Polat ve Adnan Sezgin! Hadi bakalim bu hafta Eskisehir macinida kaybetsinler...!!Ali Sami Yene nasıl gelecekler..Yaziklar olsun size Yonetim Istifa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anlaşılan ardanın gs ile işi bitmiş.baksanıza takımla bile bir arada olamıyor.hazır para da veren varken gönderin gitsin.borcunuz da azalır böylece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000