15 Temmuz 2016, Cuma 12:18:00

Galatasaray Qatar ile anlaştı

Galatasaray forma sponsorunu buldu. Sarı kırmızılı kulüp, yıldızlar takımı Barcelona'nın da forma sponsoru olan Qatar Airways ile anlaştı. İmzalar, 19 Temmuz salı günü atılacak.
  • beyler bugun imzalanması lazımdı. neden biliyo musunuz
  • Fazla görünsede, değil
  • Emirates sponsor olacak diye duymustum
  • gs zaten avrupa kupaları için turkish airlines ile göğüs sponsorluğu bulunuyor bu sebeple qatar olması pek mümkün değil gibi ama avrupada da qatar olursa belli olmaz
  • Gs hemen yurtdışından bir yabancı oyuncu getirir o paraya sermaye yine yabancıya gider. Havalara girmeyin bence.
  • Arap sermayesi, alırım bir dal. Ama neden Qatar Airways gelip GS'ye sponsor oluyor acaba? Veya Katar Ulusal Banaksı (QNB) neden TS'ye sponsor oluyor? Eminim ki dün TS başkanının uzun adama ve damadına teşekür ettiği gibi yarın GS başkanı da çıkıp benzer şeyler söyleyecektir. Keza aynısı Vodafone Arena açılışında BJK başkanı tarafından da yapılmıştı. Keşke spordaki yozlaşmayı bir görebilsek. Nasıl oluyor da Demirören gibi biri TFF başkanı olabiliyor diye düşünebilsek, keşke. Ama nerde, biz yine birbirimize laf sokmaya başlarız. O esnada da atı alan Üsküdar'ı geçer. Aklımız başına geldiğinde de, ki geleceğine de şüpheliyim iş işten geçmiş olur. Biz mi? Ayrıştığımızla kalır Ortadoğu bataklığında biraz da batarız. Ve bir bakmışsın kısa bir süre sonra 1. Dünya savaşında beceremediklerini becerirler ve sen Orta Anadolu'da pipi kadar bir toprak parçasına dönüşmüşsün.
  • Haber gerçek değil arkadaşlar. Spor basınının geleneksel oyalama taktiği. Birer hafta da emira
  • Şimdi;Qatar Airways için "vay parayı çarçur etmişler""vay bizim 3. lig takımlarına destek olmak varken,nereye sponsor olmuşlar,hakkımı helal etmiyorum"gibi yorumlar yapılır mı diye merak ediyorum.
  • Noluyor trabzon Gs katarlılar bu ulkeye bosuna yatırım yapmaz ıcıcen sarabı ....
  • Hayırlı olsun Galatasaray'a

Galatasaray forma sponsorunu buldu. Sarı kırmızılı kulüp, yıldızlar takımı Barcelona'nın da forma sponsoru olan Qatar Airways ile anlaştı. İmzalar, 19 Temmuz salı günü atılacak.

3 YILDA 50 MİLYON TL KAZANACAK

İki taraf arasında yapılacak anlaşmanın 3 yıl karşılığında 15 milyon euro civarında olması bekleniyor. Bu da yaklaşık 50 milyon TL'ye denk geliyor.

Bilindiği üzere Qatar Airways Barcelona'nın forma sponsorluğunu yapıyor. Katalanlar yaptıkları yeni sözleşme ile firmadan yıllık 60 milyon Euro kazanacak.

Galatasaray Qatar ile anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

heheeehe ~ 8 yıl önce
beyler bugun imzalanması lazımdı. neden biliyo musunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azmış ~ 8 yıl önce
Fazla görünsede, değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fly Emirates ~ 8 yıl önce
Emirates sponsor olacak diye duymustum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
engineer ~ 8 yıl önce
gs zaten avrupa kupaları için turkish airlines ile göğüs sponsorluğu bulunuyor bu sebeple qatar olması pek mümkün değil gibi ama avrupada da qatar olursa belli olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üff ~ 8 yıl önce
Gs hemen yurtdışından bir yabancı oyuncu getirir o paraya sermaye yine yabancıya gider. Havalara girmeyin bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah, ah ~ 8 yıl önce
Arap sermayesi, alırım bir dal. Ama neden Qatar Airways gelip GS'ye sponsor oluyor acaba? Veya Katar Ulusal Banaksı (QNB) neden TS'ye sponsor oluyor? Eminim ki dün TS başkanının uzun adama ve damadına teşekür ettiği gibi yarın GS başkanı da çıkıp benzer şeyler söyleyecektir. Keza aynısı Vodafone Arena açılışında BJK başkanı tarafından da yapılmıştı. Keşke spordaki yozlaşmayı bir görebilsek. Nasıl oluyor da Demirören gibi biri TFF başkanı olabiliyor diye düşünebilsek, keşke. Ama nerde, biz yine birbirimize laf sokmaya başlarız. O esnada da atı alan Üsküdar'ı geçer. Aklımız başına geldiğinde de, ki geleceğine de şüpheliyim iş işten geçmiş olur. Biz mi? Ayrıştığımızla kalır Ortadoğu bataklığında biraz da batarız. Ve bir bakmışsın kısa bir süre sonra 1. Dünya savaşında beceremediklerini becerirler ve sen Orta Anadolu'da pipi kadar bir toprak parçasına dönüşmüşsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ops ~ 8 yıl önce
Haber gerçek değil arkadaşlar. Spor basınının geleneksel oyalama taktiği. Birer hafta da emira

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Tilki ~ 8 yıl önce
Şimdi;Qatar Airways için "vay parayı çarçur etmişler""vay bizim 3. lig takımlarına destek olmak varken,nereye sponsor olmuşlar,hakkımı helal etmiyorum"gibi yorumlar yapılır mı diye merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 8 yıl önce
Helal olsun hocam toplumsal analiz yapmışsınız. Biz enteresan bir milletiz. Pazarlama satış üretim tüketim mühendislik her konuda saçma sapan ahkamlar keseriz. Bizde herkes ulemadir ama kimsenin ilimden haberi yoktur.
KATARMAYALIM ~ 8 yıl önce
Noluyor trabzon Gs katarlılar bu ulkeye bosuna yatırım yapmaz ıcıcen sarabı ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşasın! ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun Galatasaray'a

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000