20 Şubat 2013, Çarşamba 14:33:58

"G" ÇARPMIŞA DÖNDÜ!

Avustralya'da yayın yapan Kanal 7 adlı televizyon kanalında hava durumu spikeri olarak görev yapan Grant Denyer, akrobasi uçağından yayın yapmak isteyince tüm dünyaya haber oldu.
  • Aklıma papağanla maymun fıkrası geldi.. Papağan kabin içinde sorun çıkartıp durur, hostesleri sinir eder. Bundan cesaret alan maymun da kabin içinde şımarık hareketler yapmaya başlayınca kaptan pilot talimatıyla ikisini uçaktan aşağı atarlar, papağan düşerken kanat çırpıp kurtulur. Maymun ise külçe gibi düşmeye devam eder, maymun endişeli gözlerle papağana bakıp yardım dilenir, papağan ise fısıldar : "uçmayı bilmiyon, niye artistlik yapıyon ?" :)
  • Bunun çözümü basit. Kendinize değişemeyecek bir referans bulun. Mesela 2:28-2:34 arasında alt yazıdaki habere bakın. İngiliz aktör Richard Briers'ın öldüğünden bahsediyor. Girin google'a aratın. Karşınıza çıkacak olan tarih 17 Şubat 2013. Yani haber 3-4 günlük henüz.
  • bayat haber en az 10 senelik
  • Yazık, adamın tipi kaydı!

Avusturalya’nın ünlü televizyon kanalı Kanal 7’nin hava durumu spikeri Grant Denyer, akrobasi uçağından canlı yayınla hava durumu sunarken bayıldı. 

Spikerin aşırı "G Kuvveti" nedeniyle bayılgınlık geçirdiği sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Denyer, kendi görüntülerini izledikten sonra twitter hesabından "Daha önce hiç böyle kötü hissetmemiştim. Baygınken hiç de güzel gözükmüyorum" yorumunda bulundu.

İŞTE O ANLAR:
 

"G" ÇARPMIŞA DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

halit ~ 11 yıl önce
Aklıma papağanla maymun fıkrası geldi.. Papağan kabin içinde sorun çıkartıp durur, hostesleri sinir eder. Bundan cesaret alan maymun da kabin içinde şımarık hareketler yapmaya başlayınca kaptan pilot talimatıyla ikisini uçaktan aşağı atarlar, papağan düşerken kanat çırpıp kurtulur. Maymun ise külçe gibi düşmeye devam eder, maymun endişeli gözlerle papağana bakıp yardım dilenir, papağan ise fısıldar : "uçmayı bilmiyon, niye artistlik yapıyon ?" :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güncel Magazin ~ 11 yıl önce
Bunun çözümü basit. Kendinize değişemeyecek bir referans bulun. Mesela 2:28-2:34 arasında alt yazıdaki habere bakın. İngiliz aktör Richard Briers'ın öldüğünden bahsediyor. Girin google'a aratın. Karşınıza çıkacak olan tarih 17 Şubat 2013. Yani haber 3-4 günlük henüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt ~ 11 yıl önce
bayat haber en az 10 senelik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sydney ~ 11 yıl önce
KPT amma attin ama ha....haber bir kac gunluk ve ben kendim burada TVde gordum. Keske bir arastirsaydin bu yorumu yazmadan once. Bu arada AirportHaber'e tesekkur ederim haberi G kuvveti bayginligi yazdi diye, cunku bazi gazateler haberi spiker "korkudan" bayildi diye yazmistida!
Volvo ~ 11 yıl önce
Yazık, adamın tipi kaydı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000