14 Ağustos 2018, Salı 13:03:30

Funda Ocak'tan ultimatom gibi uyarı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, hava trafik kontrolörlerine yönelik ultimatom gibi bir uyarı gönderdi.
  • Funda Ocak personelini hic sevmez onlari kucuk gorur parmaginnda oynatmaya calisir.Kisilerin hayatini sondurur Allah onu bildigi gibi yapsin.
  • Torpil le gelen funda kim torpil yaptı eski ulaştırma bakanı ya ne bakanı baldizi dır funda hanimi ne anlar havacilikla torpil var kardeşim ha ne yetim hak
  • Yeni kurulan güvenlikçi sendikası var, ona söyleyin bütün problemlerinizi çözer. Sizlere önerim kendinizi yormayın, sendikada filozof arto'da varki probleminiz kalmaz.
  • Allah aşkına kendi personelinizi suçlamak gibi boş işleri bırakın da ülkemize ekonomik operasyon çekilen bu günlerde haybeye geri gönderilen dolara euro ya sahip çıkın.
  • şu Arffye laf söyleyen arkadaş içindir cevabım bu yatan Arffciler 15 temmuzda uçakların kalkmasını engelleyerek darbe engelledi sen ise Ahl de kuleyi teslim ettin fetöcülere o sınavlardan baya kolay geçmişsin konuşma tarzına bakılırsa fetönün desteğiyle
  • Apronda uygulanan cezalar hız vs.. dolar üzerinden mi tarifelendiriliyor. Dolar üzerinden uygulama devam ediyor ise tl yada euro ya geçiş yapılacak mi..
  • Hava trafik kontrolörü denilmiş. Halbuki biz çalışma arkadaşı değil miydik?
  • Madem pilotlar zam aldı, biz de istiyoruz. Ayrıca harcırahlarda ve diğer şartlarda da düzenleme zamanaı geldi, THY’den konu ile ilgili açıklama bekliyoruz.
  • Görüntülerden anlaşılacağı gibi maalesef kulede çekilmiş.Çok ayıp etmişler
  • İyi de bu ses kayıtları kuleden sızmıyor ki. Bildiğin airstatus sitesinden gazeteciler tarağından indiriliyor. İlk önce Dhmi onu kapasın

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, hava trafik kontrolörlerine yönelik ultimatom gibi bir uyarı gönderdi.

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'na iniş yapan iki uçağın pilotunun bir tartışma sonrası 'çıkışta görüşelim canım' ifadeleriyle basında yer alması DHMİ'yi de harekete geçirdi. Yazılı ve görsel basında geniş yer bulan olay sonrası Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, Hava Trafik Müdürlüğü'ne bir talimat gönderdi.

Ocak, söz konusu talimatında; basın ile bu tip ses kayıtların paylaşılmasının yasak olduğu ve ilgili personelin tespit edilmesi durumunda sert yaptırımlar uygulanacağını bildirdi.

Basında ve sosyal medyada oldukça ses getiren pilotların tartışması gündem olmuş TALPA'dan da konuyla ilgili açıklama gelmişti.

Pilotların tartıştığı habere gitmek için resme tıklayınız...

©AirportHaber Özel


Funda Ocak'tan ultimatom gibi uyarı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

Sevgi Kartal ~ 6 yıl önce
Funda Ocak personelini hic sevmez onlari kucuk gorur parmaginnda oynatmaya calisir.Kisilerin hayatini sondurur Allah onu bildigi gibi yapsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz ~ 6 yıl önce
Torpil le gelen funda kim torpil yaptı eski ulaştırma bakanı ya ne bakanı baldizi dır funda hanimi ne anlar havacilikla torpil var kardeşim ha ne yetim hak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pala Bıyıkĺılar-sendikası (PB-Sen) ~ 6 yıl önce
Yeni kurulan güvenlikçi sendikası var, ona söyleyin bütün problemlerinizi çözer. Sizlere önerim kendinizi yormayın, sendikada filozof arto'da varki probleminiz kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah aşkına ~ 6 yıl önce
Allah aşkına kendi personelinizi suçlamak gibi boş işleri bırakın da ülkemize ekonomik operasyon çekilen bu günlerde haybeye geri gönderilen dolara euro ya sahip çıkın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çılgın Arffci ~ 6 yıl önce
şu Arffye laf söyleyen arkadaş içindir cevabım bu yatan Arffciler 15 temmuzda uçakların kalkmasını engelleyerek darbe engelledi sen ise Ahl de kuleyi teslim ettin fetöcülere o sınavlardan baya kolay geçmişsin konuşma tarzına bakılırsa fetönün desteğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wooww ~ 6 yıl önce
kendisi "çılgın" diye niteleyen bir arff ci, bu tevazu sahibi insanın rumuzunu gördükten sonra yorumunu okumaya gerek yok zannımca
cahil ~ 6 yıl önce
haddini bil ahlaksızlık yapma.iftira suçtur artı sen kininle ön plana çıkmışsın.kontrolörlerin o gece neler yaşadığı burada defalarca haber oldu. hainlik yapma burada konu ne sen neden bahsediyorsun. yatıyorsunuz 7/24 var mı ötesi kendine saçma bahaneler arama
Nedim keskin ~ 6 yıl önce
Aga neden o yatıyo bu yatıyo gibi cümleler kuruyosunuz ki Arff nin önemini bir kuleci bilmiyosa o kuleciye yazıklar olsun.Kulecinin önemini bilmeyen Arff yede yzıklar olsun bu tarz yorumları gördükçe insanları kutuplaştırıyorsunuz yapmayın arkadaslar hepimiz dhmi nin bir bireyiyiz
Dhmi ~ 6 yıl önce
Apronda uygulanan cezalar hız vs.. dolar üzerinden mi tarifelendiriliyor. Dolar üzerinden uygulama devam ediyor ise tl yada euro ya geçiş yapılacak mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 6 yıl önce
Hava trafik kontrolörü denilmiş. Halbuki biz çalışma arkadaşı değil miydik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava trafikçi ~ 6 yıl önce
Madem pilotlar zam aldı, biz de istiyoruz. Ayrıca harcırahlarda ve diğer şartlarda da düzenleme zamanaı geldi, THY’den konu ile ilgili açıklama bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 6 yıl önce
Arkadaşım açıklama beklediğin yer yanlış. Siz DHMI personeli değilmisiniz? THY ne alaka???
Troll ~ 6 yıl önce
Kendine hava trafikçi diyen arkadaş kendince trollcülük oynamış.
Live Atc ~ 6 yıl önce
Görüntülerden anlaşılacağı gibi maalesef kulede çekilmiş.Çok ayıp etmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Blackmail ~ 6 yıl önce
İyi de bu ses kayıtları kuleden sızmıyor ki. Bildiğin airstatus sitesinden gazeteciler tarağından indiriliyor. İlk önce Dhmi onu kapasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000