12 Şubat 2017, Pazar 12:34:20

Funda Ocak havalimanlarını inceledi

DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, Çanakkale, Balıkesir Merkez ve Balıkesir Koca Seyit Havalimanlarında incelemelerde bulundu
  • Doğu ilinde ana bir meydan olmalı diğer iller buraya küçük pervaneli uçaklarla 50-60 kişi taşımalı bu ana meydandan ist ve ankara yapılmalı . doğu ve karadenizde yolcu potansiyeli çok. hava yolu yolcusunun yıllık kapasitesinin böylece daha çok artacağına inanıyorum. kısa mesafeli yerlere büyük gövdeli uçakların inmesini ekonomik bulmuyorum.gidin otogarlara ve yht yolcularına bakın orada görürsünüz. yani ağrıdaki bir adam otobüse biner gibi hemen binmeli ve bilet almalı sabah ist gidip akşam dönmeli yolcu potansiyeli var diyorum.ama dinleyen yok.bunları araştıran kim ? sonuçları açıklayın neden olmuyor? bizde bilelim.otobüs şirketleri kazanacağına devlet kazansın.
  • koca seyit başmüdürlük olsun inşallah bekliyoruz...şanına yakışır kaz dağlar ,kaplıca turizmi,mavi bayraklı deniziyle muhteşem yaylaları,şelaleri, tarihi değerleriyle turizm cennetine uçak bilet bulup gitmek imkansız...istediğimiz zaman bilet bulamıyoruz şirketlerde çok kısıtlı ...yetkililer sesimizi duyun...
  • DHMİ nin sorunlarından biriside küçük veya sıkıntılı (Siirt, Uşak, Tokat vb.) meydanlara uçak inmemesi, inse de (bin bir nazla niyazla) yalnızca İstanbul uçuşu olmasıdır. DHMİ özellikle bu meydanlar için 2-3 adet, 60-70 kişilik uçak kiralayıp örneğin Siirt - Antalya, Tokat - İzmir, Tokat - ANTALYA veya Balıkesir den direkt Samsun-Diyarbakır-Şanlıurfa gibi meydanlara sefer düzenlese olmaz mı? Yer hizmeti (Siirt, Uşak, Tokat meydanlarında) var, kule hizmeti var, pilotu var, pistti var daha ne olsun. DHMİ konma-konaklama, pist aydınlatma parası, follow me vb. ücretini de hesaplı yapıp uçak bileti fiyatını düşük tutarsa yolcu kuyruğu olur. Baktın olmadı kiraladığın uçakları geri verir bir daha kiralamazsın olur biter.
  • Fedakarlık mı? Açık kapılardan yolcu kaçarsa nolcak bi kapatılmadı efil efil rüzgar esiyor 400 lerde 300 lerde 500 lerde 700 lerde hepsi saçma yapılmış. Kapı düzeni sıfır. Dhmi ceza vermeli tav a .öncelik güvenlik.
  • Koca seyit e acil atis lazim
  • Önce insan kaynakları daire başkanı Selehattin yiğit gibi bir adaletsiz insanı o koltuktan alın
  • Harcayın, milletin parası sonuçta..
  • İncelemede bulunacağına sefer talebi olupta uçulmayan yerler için bişeyler yapabilirsiniz kaç senedir inceliyorsunuz liman yapıyorsunuz seferler yok bunlara havalimanı diyorsunuz bide
  • Funda hanım bu yorumları okurmusunuz bilmem ama şu küçük uçak almak isteyip sektörü canlandırmak isteyenlerin önünü bari siz açın.
  • Siirtten bahsetmiyorum bile. Tuvalet yok tuvalet.

DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, Çanakkale, Balıkesir Merkez ve Balıkesir Koca Seyit Havalimanlarında incelemelerde bulundu. Ocak'a Çanakkale Havalimanı'ndaki incelemelerine Çanakkale Valisi Orhan Tavlı da iştirak etti.

Devam eden inşaat ve diğer hizmetleri yerinde inceleyen Ocak, havalimanı müdürleri ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ocak, işlerin daha süratli yürütülerek zamanında bitirilmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmadığını ve bundan böyle de desteklerinin devam edeceğini belirtti.







Funda Ocak havalimanlarını inceledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

memo ~ 7 yıl önce
Doğu ilinde ana bir meydan olmalı diğer iller buraya küçük pervaneli uçaklarla 50-60 kişi taşımalı bu ana meydandan ist ve ankara yapılmalı . doğu ve karadenizde yolcu potansiyeli çok. hava yolu yolcusunun yıllık kapasitesinin böylece daha çok artacağına inanıyorum. kısa mesafeli yerlere büyük gövdeli uçakların inmesini ekonomik bulmuyorum.gidin otogarlara ve yht yolcularına bakın orada görürsünüz. yani ağrıdaki bir adam otobüse biner gibi hemen binmeli ve bilet almalı sabah ist gidip akşam dönmeli yolcu potansiyeli var diyorum.ama dinleyen yok.bunları araştıran kim ? sonuçları açıklayın neden olmuyor? bizde bilelim.otobüs şirketleri kazanacağına devlet kazansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAZ DAĞLARI ~ 7 yıl önce
koca seyit başmüdürlük olsun inşallah bekliyoruz...şanına yakışır kaz dağlar ,kaplıca turizmi,mavi bayraklı deniziyle muhteşem yaylaları,şelaleri, tarihi değerleriyle turizm cennetine uçak bilet bulup gitmek imkansız...istediğimiz zaman bilet bulamıyoruz şirketlerde çok kısıtlı ...yetkililer sesimizi duyun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak Kiralansa ~ 7 yıl önce
DHMİ nin sorunlarından biriside küçük veya sıkıntılı (Siirt, Uşak, Tokat vb.) meydanlara uçak inmemesi, inse de (bin bir nazla niyazla) yalnızca İstanbul uçuşu olmasıdır. DHMİ özellikle bu meydanlar için 2-3 adet, 60-70 kişilik uçak kiralayıp örneğin Siirt - Antalya, Tokat - İzmir, Tokat - ANTALYA veya Balıkesir den direkt Samsun-Diyarbakır-Şanlıurfa gibi meydanlara sefer düzenlese olmaz mı? Yer hizmeti (Siirt, Uşak, Tokat meydanlarında) var, kule hizmeti var, pilotu var, pistti var daha ne olsun. DHMİ konma-konaklama, pist aydınlatma parası, follow me vb. ücretini de hesaplı yapıp uçak bileti fiyatını düşük tutarsa yolcu kuyruğu olur. Baktın olmadı kiraladığın uçakları geri verir bir daha kiralamazsın olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 7 yıl önce
Fedakarlık mı? Açık kapılardan yolcu kaçarsa nolcak bi kapatılmadı efil efil rüzgar esiyor 400 lerde 300 lerde 500 lerde 700 lerde hepsi saçma yapılmış. Kapı düzeni sıfır. Dhmi ceza vermeli tav a .öncelik güvenlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atis lazim ~ 7 yıl önce
Koca seyit e acil atis lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Atistrn önce personel ve gözlem radarı lazım.
Atis mi ~ 7 yıl önce
Ne artisi kocaseyitte artis ne arar
havacımı ~ 7 yıl önce
bi de paralel taksi yolu pls.
gerçekler ~ 7 yıl önce
Önce insan kaynakları daire başkanı Selehattin yiğit gibi bir adaletsiz insanı o koltuktan alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahu ~ 7 yıl önce
Selahattin Başkan; kime, neye, hangi konuda adaletsizlik yapmış. Tayinlere karar veren o değil. Geçici görevlere karar veren o değil. İşini layıkıyla yapan bir yönetici. Nasıl ayıp cümleler kurmussunuz ya üzüldüm.
Bol ~ 7 yıl önce
Harcayın, milletin parası sonuçta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dar ~ 7 yıl önce
SANA KALIRSA PARAYI BANKADA FAİZDE TUTSUNLAR.
Kötü ~ 7 yıl önce
İncelemede bulunacağına sefer talebi olupta uçulmayan yerler için bişeyler yapabilirsiniz kaç senedir inceliyorsunuz liman yapıyorsunuz seferler yok bunlara havalimanı diyorsunuz bide

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim sart ~ 7 yıl önce
Uçuşları DHMİ mi koyuyor. DHMİ mi hat açıp hat kapatıp frekans artışı yapiyor. ?
. ~ 7 yıl önce
Dhmininde katkısı var kardeş torpil işliyor ve talep lazım ki talep baya var ama neden başlamıyor anlaşılmış değil
Funda Hanım ~ 7 yıl önce
Funda hanım bu yorumları okurmusunuz bilmem ama şu küçük uçak almak isteyip sektörü canlandırmak isteyenlerin önünü bari siz açın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
küçük uçak ~ 7 yıl önce
sektörün canlandırılabilmesi için küçük uçaklar için ne talebiniz var? açıklarsanız!
Siirt ~ 7 yıl önce
Siirtten bahsetmiyorum bile. Tuvalet yok tuvalet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FISTIK ~ 7 yıl önce
Hiç bahsetmemiş..!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000