12 Haziran 2017, Pazartesi 10:20:28

Funda Ocak: "DHMİ 100. yılına emin adımlarla ilerliyor"

DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, Genel Müdürlük çalışanları ile önceki akşam iftarda bir araya geldi.
  • keşke biraz da personelin kalitesinden bahsetseniz.keşke birazda havaalanlarında çözüm değil sorun üreten egolu kaprisli lise mezunu müdürlerinizden bahsetseniz.keşke birazda Eurocontrol'den seyrüsefer için gönderilen milyonlarca eurodan ve bunların her yılın sonunda geri gönderilip ülkeyi soktuğunuz zarardan bahsetseniz.Reisin yaptıklarınızdan haberi olsa olacakları düşünemiyorum bile
  • 100 yıldır bir adım ilerleyememiş, köhne, geri kalmış bir kurum. Çalışanları mutsuz, hizmet verdiği şirketler mutsuz. Kendinizi kandırın anca siz
  • En büyük proje seyrüsefer ile işletmenin ayrılması olur. Bu dururken bunun dışındaki projeler gayet önemsiz kalır. Bu ayrılmayı ve profesyonelleşmeyi başarırlarsa helal olsun derim.
  • İlerlediginiz hedefler? En ufacık kar yağışında felç olan yönetiminizdeki havalimanlarından, uluslararası standartların dibinde yer alan ATC'den vs. de bahsedebilseniz keşke.
  • TSE tutkulu SHGM DHMI ni örnek almalı

DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak, Genel Müdürlük çalışanları ile iftarda bir araya geldi. DHMİ Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkan ve Yardımcıları ile Kurum çalışanlarının katıldığı iftar programında konuşma yapan Genel Müdürümüz Funda Ocak, DHMİ’nin Kuruluşunun 100. Yılına emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

84 yıllık geçmişi DHMİ Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’de havacılık alanında hayallerini gerçekleştirdiğini söyleyen Genel Müdür Ocak, “Bundan sonrada birçok hayalimizi gerçekleştireceğiz. Bizler yan gelip yatmayacağız proje yapacağız, icraat yapacağız” dedi.

Genel Müdürümüz Funda Ocak’ın konuşması şöyle:

“DHMİ YURT DIŞINA AÇILIYOR”

Geldiğimiz günden beri söz verdiğimiz şeyleri birer birer hayata geçirmeye başladık. Yeniden yapılanmada ciddi yol kat ettik. Havacılık Eğitim Daire Başkanlığını kurduk. Kamu Özel İşbirliği Dairemizi kurduk, hayata geçiriyoruz. İş Geliştirme Daire Başkanlığımız için ciddi adımlar attık ilgili mercilerden şifahi müsaadeleri aldık. Ve en önemlisi yurt dışında şirket kurmak için Yönetim Kurulu kararı aldık Bakanlığımıza yolladık ve şuan Bakanlar Kurulunda inşallah ay dolmadan yurt dışında şirketimizi kurmuş olacağız. Dedik ve yaptık. İnşallah 100 milyon $ sermayeli şirketimiz kurulacak.

“KOMİSYONUNDA KURUMUMUZDAN ÖVGÜLERLE BAHSEDİLDİ”

Değerli arkadaşlarım bütün hayallerimizi bir gün hayata geçireceğiz. Ve bunları bugüne kadar sizinle yaptık bundan sonra da sizinle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Bugün yine güzel bir gün. 2015 yılı denetimlerimiz bugün yapıldı. Kit Alt Komisyon toplantımız çok güzel geçti. Çok güzel bir toplantıydı. Kit Alt Komisyonunda övgülerle kurumumuzdan bahsedildi. Gerçekten de övgüyü hak ediyoruz. İnşallah bundan sonraki toplantılarımızda aynı güzellikte olacak. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. 







Funda Ocak: "DHMİ 100. yılına emin adımlarla ilerliyor"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

birazda gerçekler ~ 7 yıl önce
keşke biraz da personelin kalitesinden bahsetseniz.keşke birazda havaalanlarında çözüm değil sorun üreten egolu kaprisli lise mezunu müdürlerinizden bahsetseniz.keşke birazda Eurocontrol'den seyrüsefer için gönderilen milyonlarca eurodan ve bunların her yılın sonunda geri gönderilip ülkeyi soktuğunuz zarardan bahsetseniz.Reisin yaptıklarınızdan haberi olsa olacakları düşünemiyorum bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok havalı ~ 7 yıl önce
100 yıldır bir adım ilerleyememiş, köhne, geri kalmış bir kurum. Çalışanları mutsuz, hizmet verdiği şirketler mutsuz. Kendinizi kandırın anca siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi DHMİ bu? ~ 7 yıl önce
En büyük proje seyrüsefer ile işletmenin ayrılması olur. Bu dururken bunun dışındaki projeler gayet önemsiz kalır. Bu ayrılmayı ve profesyonelleşmeyi başarırlarsa helal olsun derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi hedef ~ 7 yıl önce
İlerlediginiz hedefler? En ufacık kar yağışında felç olan yönetiminizdeki havalimanlarından, uluslararası standartların dibinde yer alan ATC'den vs. de bahsedebilseniz keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 7 yıl önce
Sen kimsin ne biliyorsun insanlar nasıl çalışıyor biliyor musun sen ne iş yapıyorsun
SHGM ~ 7 yıl önce
TSE tutkulu SHGM DHMI ni örnek almalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000