28 Aralık 2017, Perşembe 14:10:28

Funda Ocak: "Çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum"

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak'ın başkanlık ettiği 11'inci Kalkınma Planı KÖİ Özel İhtisas Komisyonu çalışmalarına başladı.
  • biz de bu ülkenin vatandaşı yız dhmi de çalışan özel güvenlik ler olarak kadromuzu istiyoruz
  • Çalışanların Hakkını Yiyerek Daha Çok Kalkınırsınız Siz..

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak'ın başkanlık ettiği 11'inci Kalkınma Planı KÖİ Özel İhtisas Komisyonu çalışmalarına başladı.

Komisyon çalışmaları hakkında bilgiler veren Ocak, "Başkanlık ettiğim komisyonda, Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modelinin daha da geliştirilmesine yönelik görüş ve öneriler dile getiriliyor. Uygulamada karşılaşılan sorunlar masaya yatırılıp, çözüm yolları aranıyor. İki gün sürecek toplantıda karşılaşılan sorunların her biri hukuk, yönetim, işletme, finansman perspektiflerinin hepsini kapsayacak şekilde değerlendirilecek. Özel sektör ve kamudan seçkin katılımcılarla tartışılarak ortaya çıkan görüşler 11. Kalkınma Planına yansıtılacak" dedi.

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, Kalkınma Planlarının hazırlık sürecinde katılımcılık anlayışının gereği olan özel ihtisas komisyonlarının çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirtti. Ocak, "Bu bilinçle kapsamlı çalışmalar yürüten Kalkınma Bakanlığımıza, çalışmalara entelektüel katkı sağlayan kişi ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Funda Ocak: "Çalışmalara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

taşeron güvenlik ~ 6 yıl önce
biz de bu ülkenin vatandaşı yız dhmi de çalışan özel güvenlik ler olarak kadromuzu istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vakti zamanı gelince ~ 6 yıl önce
KPSS ile kadrolu bir yere atama bekleyenler hangi ülkenin vatandaşı...
Taşeron ~ 6 yıl önce
Çalışanların Hakkını Yiyerek Daha Çok Kalkınırsınız Siz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşerona ~ 6 yıl önce
Turkiyenin en gözde kurumunun Genel müdürune nasıl hitap ediyorsun öyle. Çalışanların hakkını yemek ne demek. Seni bu kurumda zorlami çalıştırıyoruz.
Taserona taşeron ~ 6 yıl önce
Burada genel konuşmuş funda hanıma bir kelime etmemiş.çalışanlarını memnun edemeyen bir şirket müşterilerini hiç memnun edemez.ortada devlet tarafından verilen söz var çalışanlar hayal kırıklıgı yaşadı.birazcık empati kurun ve taşeron çalışanların yanında durun ve saygı gösterin lütfen..
Taşerona taşeron cevap ~ 6 yıl önce
Çalışanların hakkını yiyerek derken kime laf edilmiş olunuyor ve genel müdürümüzün açıklamasının haberine yorum yaparken nasıl oluyorda tek kelime laf etmemiş olunuyor. Çalışanların hakkını yiyerek diye yorum yapmanız hiç yakışık almamış bence. Empati olayına hiç girmeyim girersem aklıma KPSS geliyor. Sizlerde bizlerde zorla calistirilmiyoruz. Daha düne kadar işe girmek için ne uğraşlar verildi. İşe giremeyenlere empati yapın. Ve şunu unutmayın hakeden kadrosunu alacak. Sizler için ne uğraşlar veriliyor tahmin bile edemezsiniz.
Empati-sempati ~ 6 yıl önce
Devlet tarafından verilen söz varsa devlet er veya geç sözünü tutar. Çalışanların hakkını yiyerek diye yorum yapmanız çok abes. Türkiye'de taşeron sistemini en iyi uygulayan ve çalışanların hakkını şirketlere yedirmeyen bir kurumdan bahsediyoruz. Empati yapın birazcık başka kurumlarla maaş,izin vs. Devlet söz verdiyse sözünü er veya geç tuta.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000