19 Mart 2017, Pazar 11:38:16

Frontier Havayolları Küba uçuşlarını durduruyor

Amerikalı havayolu şirketi Frontier, Küba’ya başlattığı uçuşları durdurma kararı aldı.
  • hiçbir amerikalı firma türkiye ye uçmuyor!!!!!!!!!
  • Türkiye'yi çok seviyorum. Canım Türkiyem gibi ülke yok. Yurt dışında yaşayan İnsanlar için "Allah kolaylık versin size" :)) 2 sınıf insan muamelesi görülmek
  • O değil bir de biz buraya yatırım yapıyoruz. Merak ediyorum havana uöuşlarının doluluk oranı nedir?
  • Tav ortakları ile havalimanı inşaat ve işletme ihalesini almamış mıydı.. avrupalı ve guney amerıkalı taşıyıcılar ucuslarını arttırır umarım
  • bundan 5 yıl önce gittigim kuba ile bugünkü kuba arasında bile daglar kadar fark var. Hergeçen gün daha da beter oluyor. Turisti soymak için her yol mubah. Bir yabaci için kuba da italyada ayni pahalılıkta. Üstüne üstlük kalite ise yerlerde sürünmeyi bıray yerin altına geçmiş. Amerikalilar olayı hızlı fark etmiş.
  • Bir çoğu zaten kaçak haldığı için çıktımı tekrar geri giremiyeceğini bildiği için neden gitsin ki ;)
  • Küba asıllı Amerikano memleketini hiç özlemiyor,halinden memnun...Biz olsak 3 ay önceden biletleri alırdık...El Turco ile Latin Amerikan'ın farkı bu.

Amerikalı low cost taşıyıcı Frontier Havayolları, 55 yıl aradan sonra ABD-Küba arasında yapılan uçuşların yeniden başlamasıyla buraya uçuş yapan ilk havayolları arasındaydı.

Frontier, Küba hattından çekilme kararını talep düşüklüğü olarak açıklarken, American Airlines ise, 144 koltuklu A319’lara uçtuğu Küba hattında, 76 koltuklu Embraer’lere geçti.

Havayolu şirketleri, Küba/Havana hattının henüz çok yeni olduğunu ve pazarın gelişmesi gerektiğini savunuyor.

Frontier Havayolları Küba uçuşlarını durduruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

yazık ~ 7 yıl önce
hiçbir amerikalı firma türkiye ye uçmuyor!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canım memleketim ~ 7 yıl önce
Türkiye'yi çok seviyorum. Canım Türkiyem gibi ülke yok. Yurt dışında yaşayan İnsanlar için "Allah kolaylık versin size" :)) 2 sınıf insan muamelesi görülmek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captn ~ 7 yıl önce
O değil bir de biz buraya yatırım yapıyoruz. Merak ediyorum havana uöuşlarının doluluk oranı nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ? ~ 7 yıl önce
Tav ortakları ile havalimanı inşaat ve işletme ihalesini almamış mıydı.. avrupalı ve guney amerıkalı taşıyıcılar ucuslarını arttırır umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuba ~ 7 yıl önce
bundan 5 yıl önce gittigim kuba ile bugünkü kuba arasında bile daglar kadar fark var. Hergeçen gün daha da beter oluyor. Turisti soymak için her yol mubah. Bir yabaci için kuba da italyada ayni pahalılıkta. Üstüne üstlük kalite ise yerlerde sürünmeyi bıray yerin altına geçmiş. Amerikalilar olayı hızlı fark etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abd ~ 7 yıl önce
Bir çoğu zaten kaçak haldığı için çıktımı tekrar geri giremiyeceğini bildiği için neden gitsin ki ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERJ 175 ~ 7 yıl önce
Küba asıllı Amerikano memleketini hiç özlemiyor,halinden memnun...Biz olsak 3 ay önceden biletleri alırdık...El Turco ile Latin Amerikan'ın farkı bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Hahaha sen öyle san. Der Turkische Almanya da paşa paşa yaşıyor ama. İş lafa gelince biz vatan hasreti ile yanıp tutuşuyoruz deyip gurbet türküleri söyleyen nice insan hala oralarda kalıyor. Yanlış anlaşılmasın ben olsam ben de geri gelmezdim ama hem gelmeyip hem de yanıp yakınmaya gerek yok. Velhasıl kelam Türk olsa onlar da geri gelmezdi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000