12 Mart 2013, Salı 08:57:51

FREEBIRD YENİ UÇAĞINA KAVUŞTU

Freebird yeni uçağına kavuştu...
  • kabın hızmetleri al komple çöpe at.bu sene kabıne yaptıgınız eziyetlerle nasıl rahat uyuyosunuz merak ediyorum
  • Freebird çalışanı olarak bu şirketin çalışma şeklinden ve insana verdiği değerden dolayı yönetime teşekkür ederim
  • Freebird Havayollarının işe alım süreci sıkı ve detaylıdır. Seçim sürecinde sivil kökenli pilotlar ve patronlar da karar mekanizmasında bulunmaktadır. Türk Hava Kuvvetlerinin eğitim kaliteside güzeldir. İkiside çok seçkin kurumlarımızdır. Bu seçim sürecini geçen pilotlarımızı tebrik eder, Freebird Havayollarına emniyetli uçuşlar dilerim. Yeni uçak hayırlı olsun.
  • Eskiden el sıkısarak merhaba dedik şimdi merhaba demek için asker selamı vermek gerekiyor maalesef.
  • Freebird çalışanı değilim, fakat son aylarda iç huzursuzluk kokuları yayılmaya başladı ve ağızlarda dolanıyor, özellikle kabin personelinin memnuniyetsizliği ve korkuları iyice yayılmaya başladı, ''personele eskiden verilen değer verilmiyor'' söylentileri, '' duyulmaya başladı, galiba bişeyler değişmeye başladı orda da, Yönetim ekibinin kabin yönetimini gözden geçirmesi ve durum değerlendirmesi yapması gerek diye düşünüyorum. Sesler yükselmeye başladığına göre, elite şirketlerimizden birinde daha aksaklıklar var demektir. Kabin yönetimi şapkasını önüne koyup bi düşünmeli... Not: Freebird ile hiç bir bağım yokturi sadece izlenimlerimi paylaşıyorum. Şirketin elindeki kalifiye ve tecrubeli personele sahip çıkması ve değerini bilmesi lazım, yoksa yakında hoş olmayan kokular dahada yayıla bilir..! Yeni uçağın hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız belasız uçuşlar..
  • eski Freebird harikaydı ...
  • Ilk sirketim.gozagrim senin ustune hicbir sirket tanimam hayirli ugurlu olsun muhtesem ucuslar olsun
  • kazasız belasız iyi uçuşlar olsun inanıyorumki bu şirket daha çok iyi yerlere geleceğine görebiliyorum.bunda sayın izzet tükenmez beyin ve diğer yönetcilerin istkrarlı oluşunda büyük payı bulunmaktadır. CATERİNG MUSTAFA
  • Türkiye'de Profesyonel anlamda ilkelerinden taviz vermeyen bir şekilde havacılık yapan ender firmalardan olan Freebird havayollarına hayırlı olsun.

Frebird Havayolları filosundan çıkardığı TC-FBE kuyruk tescilli 1990 çıkışlı uçağının yerine TC-FHE tescilli A320-200 tipi uçağı filosuna kattı.

Filosundaki 8. uçak olan TC-FHE, ilk uçuşunu 2006'da yılında yaptı. 

7 yaşındaki uçak Macquarie Aviation Capital şirketinden kiralandı.

FREEBIRD YENİ UÇAĞINA KAVUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

freebırd ~ 11 yıl önce
kabın hızmetleri al komple çöpe at.bu sene kabıne yaptıgınız eziyetlerle nasıl rahat uyuyosunuz merak ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 11 yıl önce
Freebird çalışanı olarak bu şirketin çalışma şeklinden ve insana verdiği değerden dolayı yönetime teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunx ~ 11 yıl önce
Freebird Havayollarının işe alım süreci sıkı ve detaylıdır. Seçim sürecinde sivil kökenli pilotlar ve patronlar da karar mekanizmasında bulunmaktadır. Türk Hava Kuvvetlerinin eğitim kaliteside güzeldir. İkiside çok seçkin kurumlarımızdır. Bu seçim sürecini geçen pilotlarımızı tebrik eder, Freebird Havayollarına emniyetli uçuşlar dilerim. Yeni uçak hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT KA ~ 11 yıl önce
Eskiden el sıkısarak merhaba dedik şimdi merhaba demek için asker selamı vermek gerekiyor maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötüye gidiş ~ 11 yıl önce
Freebird çalışanı değilim, fakat son aylarda iç huzursuzluk kokuları yayılmaya başladı ve ağızlarda dolanıyor, özellikle kabin personelinin memnuniyetsizliği ve korkuları iyice yayılmaya başladı, ''personele eskiden verilen değer verilmiyor'' söylentileri, '' duyulmaya başladı, galiba bişeyler değişmeye başladı orda da, Yönetim ekibinin kabin yönetimini gözden geçirmesi ve durum değerlendirmesi yapması gerek diye düşünüyorum. Sesler yükselmeye başladığına göre, elite şirketlerimizden birinde daha aksaklıklar var demektir. Kabin yönetimi şapkasını önüne koyup bi düşünmeli... Not: Freebird ile hiç bir bağım yokturi sadece izlenimlerimi paylaşıyorum. Şirketin elindeki kalifiye ve tecrubeli personele sahip çıkması ve değerini bilmesi lazım, yoksa yakında hoş olmayan kokular dahada yayıla bilir..! Yeni uçağın hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız belasız uçuşlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fhy ~ 11 yıl önce
eski Freebird harikaydı ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 11 yıl önce
Ilk sirketim.gozagrim senin ustune hicbir sirket tanimam hayirli ugurlu olsun muhtesem ucuslar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli ~ 11 yıl önce
kazasız belasız iyi uçuşlar olsun inanıyorumki bu şirket daha çok iyi yerlere geleceğine görebiliyorum.bunda sayın izzet tükenmez beyin ve diğer yönetcilerin istkrarlı oluşunda büyük payı bulunmaktadır. CATERİNG MUSTAFA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRLI OLSUN ~ 11 yıl önce
Türkiye'de Profesyonel anlamda ilkelerinden taviz vermeyen bir şekilde havacılık yapan ender firmalardan olan Freebird havayollarına hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insider ~ 11 yıl önce
Ayni profesyönelligi keske pilot alimlarinda da gösterselerdi. Camiada cok gözden düstüler!
vatandaş ~ 11 yıl önce
İnsider kardeşim,seni almadılar sanırım.çamur attığına göre :)
insider ~ 11 yıl önce
Basvurmadim. Ama basvursaydim da almazlardi, sivil kökenliyim!
öyle görülmüyor ~ 11 yıl önce
Doldur askeriyeden geçenleri, istifa edenleri, emeklileri... Elbette öyle görülmüyor, yazan doğru yazmış..
sayın vatandaş ~ 11 yıl önce
alımların hepsi askeriyeden arkadaslardı,önce tipte 1500 saat istediler sonra butun asker arkadasları aldılar,insider bey guzel bir eleştri yapmıs freebird cok guzel bır yer ama daha adil pilot alımı beklıyoruz demek suc olmamalı
..... ~ 11 yıl önce
Doğrudur arkadaşım öğrendik bizde o yönde olduğunu. Neyse bu devran hep böyle gitmez nasılsa..
kabinde bozuldu ~ 11 yıl önce
her eleştiren işe alınmadı diye eleştirmez. Bende başvurmadım başvurmamda, fakat kabin hizmetlerininde bozulduğu ve yönetimin kendi egoları uğruna insanlara eziyetler ettiği, kafasına göre uyarılar verdiği, tecrubelileri yıldırma politikaları duyulmuyor değil... Biraz eleştirelere açık olmak lazım..
DOĞRU ~ 11 yıl önce
S... Freebird e... Ben başvurdum almadılar, şimdi THY deyim... Çetin Yazıcı ve işletme müdürü, bu hareketleriyle askerlere karşı tepkiyi arttırdılar.. Bunun bir de gelecekteki etkisini hesaplamalıydılar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000