28 Mayıs 2016, Cumartesi 09:06:52

Fransa'dan uçaklara uyarı: Yakıtınızla gelin

Fransa, ülkede faaliyet gösteren havayolu şirketlerine, uçakların yakıt depolarının Fransa dışında doldurulmasını tavsiye etti.
  • Demokrasi yuzune yakinda copluklerde yiyecek ararlar allah daha kotu etsin.aminnnn
  • somurge ve hirsiz devleti. beter olun.
  • Al sana demokrasi işte ülkeyi krize sokmak, en güzel grev bulsa gerek,,, hadi bakalım ey fransa hükümeti sende B6 krize seyirci kal da görelim..koca fransa ya..
  • acıdım yazık:))))) eeee etme bulma dünyası tüm avrupa gezi olaylarını manşet manşet tüm dünyaya anlatarak bizi rezil ederdiniz hatırlayın kaldıki gezi safsatasını da körükleyen siz sözde demokrasi avrupasıydınız demeki neymiş DÜNYANIN TEK YÜKSELEN ÜLKESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ imiş
  • fransa çok demokrasil olduğu için halkını demokrasi ile seviyor hatta medyayıda demokrasi ile seviyor bunlar hep demokratik insan hakları bunlara çok önem veriliyor

Fransız Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (DGAC), ülkede faaliyet gösteren havayolu şirketlerine, rafinerilerdeki grev nedeniyle uçakların yakıt depolarının Fransa dışında doldurulması tavsiyesinde bulundu.

DGAC'den Fransa'da faaliyet gösteren havayolu şirketlerine gönderilen açıklamada, ülkede süren grevler ve yakıt sıkıntısına değinildi. Açıklamada, önlem olarak tüm şirketlerin uçak yakıtlarını Fransa dışından almaları tavsiye edildi.

İsmi açıklanmayan bir Air France sözcüsü, DGAC'den bu yönde bir not aldıklarını ve bugün öğleden sonra itibarıyla belirtilen tavsiyeyi uygulamaya başladıklarını söyledi.

Air France sözcüsü yapılan uyarıyı dikkate aldıklarını belirterek, "Eğer herhangi bir Avrupa ülkesinden Paris'e uçuyorsanız, deponuzda Paris'e ve daha sonra buradan bir sonraki uçuşa yetecek kadar yakıt bulundurmalısınız. Aynı zamanda Paris'ten mesela Nantes veya Lyon gibi hassas şehirlere uçacaksanız dönüş için de yakıtınız olmalıdır, şimdilik yakıt kıtlığı tehlikesi yok, bu uygulamayı sadece önlem olarak tercih ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Kurumun, uyarı içeren notu Paris-Orly, Paris-Charles-de-Gaulle, Beauvais, Figari, Marsilya, Nice, Bordeaux, Toulouse, Nantes, Lyon, Rennes ve Dinard havaalanları yönetimlerine gönderdiği öğrenildi.

Öte yandan, Paris'te bulunan Orly ve Charles de Gaulle havaalanlarının 6 günlük yakıt rezervlerinin bulunduğu kaydediliyor.

Fransa'da çalışma hayatını düzenleyen yasa tasarısına karşı birçok rafineride greve gidilmiş, petrol depolarından tahliye yapılması engellenmişti. Ülke genelinde akaryakıt istasyonlarının yaklaşık üçte birinde yakıt sıkıntısı yaşanıyor.

Fransa'dan uçaklara uyarı: Yakıtınızla gelin

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Gurbetci ~ 8 yıl önce
Demokrasi yuzune yakinda copluklerde yiyecek ararlar allah daha kotu etsin.aminnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b. ~ 8 yıl önce
somurge ve hirsiz devleti. beter olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Al sana demokrasi işte ülkeyi krize sokmak, en güzel grev bulsa gerek,,, hadi bakalım ey fransa hükümeti sende B6 krize seyirci kal da görelim..koca fransa ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 8 yıl önce
acıdım yazık:))))) eeee etme bulma dünyası tüm avrupa gezi olaylarını manşet manşet tüm dünyaya anlatarak bizi rezil ederdiniz hatırlayın kaldıki gezi safsatasını da körükleyen siz sözde demokrasi avrupasıydınız demeki neymiş DÜNYANIN TEK YÜKSELEN ÜLKESİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ imiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fransa ~ 8 yıl önce
fransa çok demokrasil olduğu için halkını demokrasi ile seviyor hatta medyayıda demokrasi ile seviyor bunlar hep demokratik insan hakları bunlara çok önem veriliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000