05 Ocak 2010, Salı 08:48:50

Fransa'dan Isparta'ya pervaneli uçak

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, özel bir havacılık şirketinin Fransa'dan Isparta'ya 9 adet pervaneli uçak geçireceğini ve günübirlik sefer düzenleyeceğini bildirdi.
  • Evet daha ekonomik bir olay pervaneli ucak ama kargo tasiyamadigin sürece, yolcuya bagimlisin. kaldi ki Türk insani yüksek standarti olan bir millet, sevmiyor bu tip ucaklari.Sanirim güven duymuyor bu fikri yikmak zor..
  • Kanada yasayan birisi olarak, yasadigim yer 130 bin kisilik bir yer ve sadece regional jetler ucuyor. ornegin yyg den (yasadigimyer) toronto 2.5 saat suruyor, air canada boeing 737 yerine regional jetleri kullaniyor boyle gunde torontoya mevsimine gore 2 yada 3 sefer yapiyor. ayriyeten, air canada amerika sinirinda kanadaya yakin olan yerlere ya pervaneli dashlari kullaniyor yada regional jetleri kullaniyor , hem vatandasa gunun istedigi saatinede ucma imkani veriyor hemde, ucakla dolu kalkiyor
  • 50 tl olursa müşteri bulunur
  • Çok güzel bir düşünce, bu tür ucaklara Türkiyenin acil ihtiyacı var.Bursa dan bu ucaklarla epey uçuş yapılabilir.Bu potansiyel degerlendirilmeli. Türkiyede her zaman 737 ucakları dolduracak potansiyel yok.Bu ucaklarile bu ara boşluk doldurulabilinir.Bu şirketin iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim.
  • simdi mi akliniz basiniza geliyor efendiler ? istanbul ile bursanin veya canakkalenin arasi otobüsle 5 saate kadar cikabiliyor... koysana sen oraya pervaneli tayyarelerden... maliyeti ucuz, 40 dakka bile sürmez... elazig ile trabzon arasi otobüsle ne kadar sürüyor bir arastirin bakalim... ama yoooook, pardon, pervaneli tayyaredir bunlar, biz begenmeyiz bunlari... ayran ile tahteravan mevzusu...
  • Kaç saatte gelecek Fransa dan?
  • hava trafaği yoğun ,dünyanın sayılı meydanlarından antalya'ya bir saat mesafede küçük bir il için "atıl" yatırım olur.
  • bora jete ne oldu peki? Ispartadaki sirket ne zaman baslayacak?
  • Ben cahil bir havacılık meraklısıyım ama 9 uçak ısparta için çok fazla değil mi?
  • Bu kadar da sallanmaz yahu: ))))

Kaçıkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara'da görev yaparken emekliye ayrılan Ispartalı bir albayın sahibi olduğu havacılık şirketinin Isparta Süleyman Demirel Havaalanı'nda faaliyete başlayacağını kaydetti.

Şirketin Fransa'dan Isparta'ya 9 adet 63'er kişilik pervaneli uçak getireceğini ve günübirlik seferler düzenleyeceğini belirten Kaçıkoç, firmanın ilerleyen zamanlarda uçak sayısını artabileceğini ifade etti.

Bu uygulamanın Isparta için son derece yararlı olacağına inandıklarını vurgulayan Kaçıkoç, ''Bu uçaklarla Isparta-Ankara seferleri bile yapılabilir. Pervaneli uçak daha ekonomik de olabilir'' dedi.

Bu imkandan sadece Isparta'nın değil, komşu illerin de yararlanacağına işaret eden Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Ispartalılardan seferlere sahip çıkmalarını istedi.

Sabah

Fransa'dan Isparta'ya pervaneli uçak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Evet daha ekonomik bir olay pervaneli ucak ama kargo tasiyamadigin sürece, yolcuya bagimlisin. kaldi ki Türk insani yüksek standarti olan bir millet, sevmiyor bu tip ucaklari.Sanirim güven duymuyor bu fikri yikmak zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kanada yasayan birisi olarak, yasadigim yer 130 bin kisilik bir yer ve sadece regional jetler ucuyor. ornegin yyg den (yasadigimyer) toronto 2.5 saat suruyor, air canada boeing 737 yerine regional jetleri kullaniyor boyle gunde torontoya mevsimine gore 2 yada 3 sefer yapiyor. ayriyeten, air canada amerika sinirinda kanadaya yakin olan yerlere ya pervaneli dashlari kullaniyor yada regional jetleri kullaniyor , hem vatandasa gunun istedigi saatinede ucma imkani veriyor hemde, ucakla dolu kalkiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
50 tl olursa müşteri bulunur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok güzel bir düşünce, bu tür ucaklara Türkiyenin acil ihtiyacı var.Bursa dan bu ucaklarla epey uçuş yapılabilir.Bu potansiyel degerlendirilmeli. Türkiyede her zaman 737 ucakları dolduracak potansiyel yok.Bu ucaklarile bu ara boşluk doldurulabilinir.Bu şirketin iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
simdi mi akliniz basiniza geliyor efendiler ? istanbul ile bursanin veya canakkalenin arasi otobüsle 5 saate kadar cikabiliyor... koysana sen oraya pervaneli tayyarelerden... maliyeti ucuz, 40 dakka bile sürmez... elazig ile trabzon arasi otobüsle ne kadar sürüyor bir arastirin bakalim... ama yoooook, pardon, pervaneli tayyaredir bunlar, biz begenmeyiz bunlari... ayran ile tahteravan mevzusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kaç saatte gelecek Fransa dan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hava trafaği yoğun ,dünyanın sayılı meydanlarından antalya'ya bir saat mesafede küçük bir il için "atıl" yatırım olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bora jete ne oldu peki? Ispartadaki sirket ne zaman baslayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben cahil bir havacılık meraklısıyım ama 9 uçak ısparta için çok fazla değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kadar da sallanmaz yahu: ))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000