21 Ekim 2014, Salı 14:36:46

FRANSA UÇAK KAZASIYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Rusya'dan sonra Fransa da Total'in Üst Yöneticisi de Margerie'nin Rusya'daki uçak kazasında ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
  • rusyda herr an herşey olur kanun yoktur...kar küreme aracı çıkmış piste uçakta çarpmış ne olacak devam..
  • Kurtulmuş beyefendi yazarken biraz medeni olun.olaylardan tüm Rusya'yı sorumlu tutup katil damgası vuramazsınız.sorumlusu kimse cezasını vereceklerdir.
  • Bunuda mı Ukraynalı ayrılıkçılar yaptı,Rusya.. Şimdi ananızın örekesini Fransa ve Total' den göreceksiniz.Pis katiller....

Paris Savcılığı, Total'in Üst Yöneticisi Christophe de Margerie'nin Rusya'daki uçak kazasında hayatını kaybetmesi sonrası "taammüden adam öldürmek" suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Fransız basında adli kaynaklara dayandırılan haberlere göre, Rusya'dan sonra Fransa'da da olayla ilgili soruşturma açıldı. Paris Savcılığı, kazada Fransız vatandaşlarının hayatını kaybetmesi nedeniyle soruştuma yürütmek üzere jandarma hava araştırma birimini görevlendirdi. Sivil Havacılık Güvenlik İnceleme Bürosu'ndan (BEA) yapılan açıklamada da Moskova'da araştırma yapmak üzere üç kişinin görevlendirildiği bildirildi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da meydana gelen uçak kazasında Avrupa'nın en büyük petrol şirketlerinden Total'in Üst Yöneticisi de Margerie ve üç kişilik mürettebat hayatını kaybetmişti.

De Margerie'yi taşıyan Falcon tipi özel jetin, gece geç saatlerde Vnukovo Havalimanı'ndan havalanmak üzere pistte hızlandığı sırada kar küreme aracıyla çarpıştığı ve aracın şoförünün olay sırasında alkollü olduğu ortaya çıkmıştı.

KAZAYA NEDEN OLAN KAR KÜREME ARACI

FRANSA UÇAK KAZASIYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yorumlar

camaroth ~ 10 yıl önce
rusyda herr an herşey olur kanun yoktur...kar küreme aracı çıkmış piste uçakta çarpmış ne olacak devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kurtulmuş beyefendi yazarken biraz medeni olun.olaylardan tüm Rusya'yı sorumlu tutup katil damgası vuramazsınız.sorumlusu kimse cezasını vereceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurtulmus ~ 10 yıl önce
Bunuda mı Ukraynalı ayrılıkçılar yaptı,Rusya.. Şimdi ananızın örekesini Fransa ve Total' den göreceksiniz.Pis katiller....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurtulmuşa cevap ~ 10 yıl önce
fkurtulmus kardeş biraz gazete okursan ölen şahsın Avrupa birliğinin aksine rusyaya yaptrım ve ambargo yapılmasına karşı olan biri olduğnu görürsün..zaten rus devlet başkanı merdvedevle yaptırmlara ve ambargoya karşı nasıl bir işbiliği içinde olacakları konusaun da toplantı yapmış bir fail varsa Avrupa dır rusya değil.biraz oku lütfen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000