26 Şubat 2009, Perşembe 16:43:44

Fransa başsağlığı mesajı yayınladı

Fransa Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanlığı, Amsterdam Schiphol Havaalanı'ndaki kazayla ilgili bir açıklama yayınladı.
  • Adam acı mı paylaşıyor, kötü reklam-aleyhte propogandamı yapıyor belli değil. lafa bak bazıları ağır onlarca yaralı...olayı böyle dramatize etmeden sadece kazayı , veya 9 kişinin hayatını kaybettiği kazayı üzüntüyle öğrendik deseydi ne olurdu ?? (fazlamı hassas olduk ne..) tam da bizimkilerin kasaba kurnazlığı.

Açıklamada, "Amsterdam havalimanı yakınında Türk Hava Yollarına ait bir uçağın yaptığı ve 9 kişinin hayatını kaybetmesi, bazılarının ağır yaralı olmak üzere onlarca kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazayı derin bir üzüntüyle öğrendik" denildi.

Olayda vefat edenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek acılarının Fransa tarafından da paylaşıldığı belirtilen açıklamada, Türk ve Hollandalı yetkililere bu son derece trajik anda derin dayanışma duygularını iletti.

Fransa başsağlığı mesajı yayınladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Adam acı mı paylaşıyor, kötü reklam-aleyhte propogandamı yapıyor belli değil. lafa bak bazıları ağır onlarca yaralı...olayı böyle dramatize etmeden sadece kazayı , veya 9 kişinin hayatını kaybettiği kazayı üzüntüyle öğrendik deseydi ne olurdu ?? (fazlamı hassas olduk ne..) tam da bizimkilerin kasaba kurnazlığı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000