22 Mart 2012, Perşembe 08:21:13

FRANKFURT'TA ANLAŞMA TAMAM

Frankfurt Havaalanı işletmesi Fraport ile Hava Trafik Güvenliği Sendikası (GdF) arasında, yer çalışanlarının ücret artışı konusunda anlaşma sağlandı...
  • Alman havalimanı çalışanlarının emek mücadelesi gerçekten övgüye,takdiere değer.onlar azim ve kararlıkla gece-gündüz yılmadan direnerek kazandılar.biz de başarabiliriz.darısı THY ve diğer havayolu öalışanlarının başına diyelim.torpilli müdürlerine % 40 dan az üzret artışı yapmayan işverenin sıra memuruna,işçisine gelince dalga geçer gibi % 3 zama hayır diyorsak ve bunu kabul etmeiyorsak hakkımızı almak için grev de dahil olmak üzere her türlü seçeneği düşünerek bir an önce zaman kaybetmeden harekete geçmek lazım,çok geç olmadan.
Frankfurt Havaalanı işletmesi Fraport ile Hava Trafik Güvenliği Sendikası (GdF) arasında, yer çalışanlarının ücret artışı konusunda anlaşma sağlandı.
 
GdF'nin bir sözcüsü, Alman Haber Ajansı'na (DPA) yaptığı açıklamada, Fraport şirketi ile toplu sözleşme konusunda anlaştıklarını belirtti.
 
Anlaşmazlık nedeniyle GdF sendikasına bağlı yaklaşık 200 yer çalışanı, şubat ayında greve gitmiş ve bundan dolayı çok sayıda uçak seferi ya iptal edilmiş ya da ertelenmişti. (Haberciniz)
FRANKFURT'TA ANLAŞMA TAMAM

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Alman havalimanı çalışanlarının emek mücadelesi gerçekten övgüye,takdiere değer.onlar azim ve kararlıkla gece-gündüz yılmadan direnerek kazandılar.biz de başarabiliriz.darısı THY ve diğer havayolu öalışanlarının başına diyelim.torpilli müdürlerine % 40 dan az üzret artışı yapmayan işverenin sıra memuruna,işçisine gelince dalga geçer gibi % 3 zama hayır diyorsak ve bunu kabul etmeiyorsak hakkımızı almak için grev de dahil olmak üzere her türlü seçeneği düşünerek bir an önce zaman kaybetmeden harekete geçmek lazım,çok geç olmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000