17 Nisan 2015, Cuma 09:25:35

FRANKFURT'A 3. TERMİNAL YAPILACAK

Avrupa’nın üçüncü büyük havaalanı olan Fraport’un, Frankfurt havaalanına üçüncü terminali yapma onayı aldığı bildirildi.
  • Ac tavuk kendini arpa ambarinda zannedermis. Saniyorsun ki 3.Havaalani yapilinca Turkiye Avrupa'yi ucuracak. Kucumsedigin Almanya'nin kisi basi milli geliri Turkiyenin 5 kati. 700 milyar dolar ihracati var. THY'nin almak icin siraya girip teslim icin 3 sene bekledigi AIRBUS'in teknolojisinde en buyuk pay sahibi. Sen karnini kasiyip, makarna yemeye devam et, 3. Havaalaninin bitecegi gune kadar hayal kur.
  • Bu terminalin yapılmasıyla Alman Hava Trafiği yeni Rekorlara imza atacak.
  • Boşuna masraf, 3. havalimanından sonra sinek avlarlar.
  • Taşyapıya versinler
  • Karsidan bakan arkadas, terminal binasinin al yapisi hazil bile. isterseniz camdan bir daha bakin. ucaklar nasil park etmisler?? sadece araya yapilacak bina bölümü eksik. bundan 6 ay once ise kule ve apron personalinin simulatör calismalarina baslattilar. agac kesmezler diyen arkadasin bilgisine.. o bölüm zaten Amerikalilar tarafindan yillardir kullanilan bölümdü, agac falan kesilmeden yapilacak. dualarin kabul oldu. :)
  • Adamlar en azından doğaya fazla zarar vermeden yapıyorlar bizde öylemi ya?
  • eyyyy almanya eyyy frankfurt siz enden 3.cü havalimanı yapıyorsunuz yapmayın siz dördüncüyü yapın:) ihaleye girebilirisek havzu yaparız:)
  • Allah'ın izniyle hiç ağaç kesmeden çevreye zarar vermeden yaparlar inş.
  • Arkadaslar ben bu yapilacak terminalin tam karsisinda calisiyorum ve sadece size söyleyebileegim 6 senedir hicbirseyin yapilamamasi :-) 6 senedir bir tik yapilmadi daha cooook surer belki goremeyiz hile bu terminal 3 frankfurtta
  • İşin iyi veya kötü tarafı daha öncede bitebilir bence, çünkü adamlar inşaata 2012 de başlayıp durdurdular. Yani alan düz bir şekilde hazır bulunmakta.

Avrupa’nın üçüncü büyük havaalanı olan Fraport’un, Frankfurt havaalanına üçüncü terminali yapma onayı aldığı bildirildi.

Avrupa’nın üçüncü büyük havaalanı ve 78 bin çalışanıyla Almanya’nın en büyük işvereni konumunda bulunan Fraport Frankfurt havaalanına üçüncü terminali yapma onayı aldı. 2015 son itibariyle inşaatına başlanılacak terminalin maliyeti üç milyar Euro ile Almanya’da yapılan en önemli yatırımlar arasında yer alacak. Gelen talepleri karşılamak ve 64 milyon olan kapasitesini arttırmak için 2022 bitirilmesi planlanan havaalanının kapasitesi 73 milyon yolcuya çıkartacak ve terminal 3 milyar Euro’ya mal olacak.

2014 yılında 59,6 milyon yolcuya hizmet veren Frankfurt havalimanı her yıl 1,5 milyon yolcu artarak mevcut havalanın kapasitesinin önümüzdeki yıllarda yetmeyeceğini belirten Fraport Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Schulte, “Mevcut kapasitemiz 64 milyon. 20121 yılında ise ihtiyacımız olan kapasite bilirkişi raporlarına göre 73 milyon yolcu kapasitesine ulaşacağız. Bunun için üçüncü terminali inşa etmek önemli bir zaruretten kaynaklanıyor. Bu yılsonu itibariyle inşaata başlayacak ve 2022 yılında ise bitirmeyi planlıyoruz. 90 bin metrekarelik bir alan üzerinde oturtulacak üçüncü terminalin her bölümünü başka firmalara ihale ederek verilecek. Terminal bize 14 milyon kapasite kazandıracaktır” dedi.

Hessen eyaleti üçüncü terminal kararını olumlu karşılarken, hükümetin ortağı Yeşiller Partisi Ekonomi Bakanı Tarek Al Wazir, yeni terminalle birlikte istihdamın artacağından dolayı sevindirici bir gelişme olarak değerlendirirken, yeni terminalin oluşturacağı gürültü kirliliğini ve insan sağlığını tehdit eden unsurlar konusunda hassas olacaklarını belirtti. Havaalanı karşıtları ise üçüncü terminalin daha fazla hava trafiği oluşturacağından gürültü kirliğinin artacağını savunarak terminalin yapılmasına karşı çıkıyor.



FRANKFURT'A 3. TERMİNAL YAPILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Bosuna Masraf diyen ~ 9 yıl önce
Ac tavuk kendini arpa ambarinda zannedermis. Saniyorsun ki 3.Havaalani yapilinca Turkiye Avrupa'yi ucuracak. Kucumsedigin Almanya'nin kisi basi milli geliri Turkiyenin 5 kati. 700 milyar dolar ihracati var. THY'nin almak icin siraya girip teslim icin 3 sene bekledigi AIRBUS'in teknolojisinde en buyuk pay sahibi. Sen karnini kasiyip, makarna yemeye devam et, 3. Havaalaninin bitecegi gune kadar hayal kur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
8788 ~ 9 yıl önce
almanyaya girişte, paran varmı? nerde kalacan? niye geldin? diye sorarlar. bu almanlar önce insan gibi nazik olmayı öğrensinler, kimsenin onlara ihtiyacı yok. türkiyeyede tatil bedava diye geliyorlar. geçmişinden utanan alman milletine boyun eğecek kadar küçük değil bizim ülkemiz. belliki adamları korku sarmış, istanbulun 100 milyon kapasiteli limanı almanyanın pastadan payını küçültecek!
isim ~ 9 yıl önce
İnsanları makarnacı diyerek küçümseyenlerin hayranı oldukları almanyada auslander diye damga yemesi kaderin bir cilvesi herhalde. Etme bulma dünyası işte ne olacak..
Ipad ~ 9 yıl önce
Bu terminalin yapılmasıyla Alman Hava Trafiği yeni Rekorlara imza atacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçucu ~ 9 yıl önce
kına yak.
isim ~ 9 yıl önce
Boşuna masraf, 3. havalimanından sonra sinek avlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Taşyapıya versinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terminal 3 ~ 9 yıl önce
Karsidan bakan arkadas, terminal binasinin al yapisi hazil bile. isterseniz camdan bir daha bakin. ucaklar nasil park etmisler?? sadece araya yapilacak bina bölümü eksik. bundan 6 ay once ise kule ve apron personalinin simulatör calismalarina baslattilar. agac kesmezler diyen arkadasin bilgisine.. o bölüm zaten Amerikalilar tarafindan yillardir kullanilan bölümdü, agac falan kesilmeden yapilacak. dualarin kabul oldu. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismail ~ 9 yıl önce
Adamlar en azından doğaya fazla zarar vermeden yapıyorlar bizde öylemi ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıskançlar ~ 9 yıl önce
eyyyy almanya eyyy frankfurt siz enden 3.cü havalimanı yapıyorsunuz yapmayın siz dördüncüyü yapın:) ihaleye girebilirisek havzu yaparız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah'ın izniyle hiç ağaç kesmeden çevreye zarar vermeden yaparlar inş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar ben bu yapilacak terminalin tam karsisinda calisiyorum ve sadece size söyleyebileegim 6 senedir hicbirseyin yapilamamasi :-) 6 senedir bir tik yapilmadi daha cooook surer belki goremeyiz hile bu terminal 3 frankfurtta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İşin iyi veya kötü tarafı daha öncede bitebilir bence, çünkü adamlar inşaata 2012 de başlayıp durdurdular. Yani alan düz bir şekilde hazır bulunmakta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000