17 Ocak 2017, Salı 10:02:19

Flynas'tan dev sipariş; 60 adet A320neo için imzalar atıldı

Suudi low cost havayolu şirketi Flynas, Airbus'la 60 adet A320neo tipi uçak anlaşması imzaladı.
  • Hiç bir pilot çalıştığı şirketten memnun değil tk pgs bir çok tanıdığım fo arkadaş kaçmanın derdinde tk da farklı airbusta fo fazlası var ama pgs çoğu tecrübeli fo sunu kaybedecek gibi görünüyor uygulanan yanlış politakalarla iran fly nas ciddi rakipler iyide para veriyorlar sorarım pgs insanlar neden kalsın?
  • Kazanan gene Airbus oldu ✅. Boeıngciler üzgün.
  • Demir alma zamanı geldi,good bye pgs
  • Hazır 40 kişilik ekip mevcut. Şartları iyi bilen. Operasyona, uaçaga ve şartları haiz ekip geçişe hazır. Ancak şu bekleme süresi ve geçiş prosedürlerini kısaltın lütfen. Bukadar uzun uçmamazlıgı riske edip gelcek zor kişi bulursunuz..
  • Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad merkezli low cost havayolu şirketi Flynas'ın Airbus ile imzaladığı yaklaşık 9 milyar dolar tutarındaki 60 uçaklık A320neo yeni uçak anlaşmasının hayırlara vesile olmasını dilerim.
  • Guzel haber :))
  • Hazır ekip var. 40 kişi Fo, Cpt hemen gelelim. Halas?

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad merkezli low cost havayolu şirketi Flynas, Airbus'la yaklaşık 9 milyar dolara tutarında yeni uçak anlaşması imzaladı.

60 uçaklık A320neo tipi uçağı kapsayan anlaşma için Riyad'da bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya NAS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayed Al Jeaid, NAS Holding Grubu Genel Müdürü Bander Al Mohanna ve Airbus Orta Doğu'nun Genel Müdürü Fouad Attar katıldı.

Yeni imzalanan anlaşmayla birlikte, Flynas'ın daha önce verdiği 20 uçaklık A320 siparişi de A320neo olarak değiştirildi.

Toplam 80 adet A320neo'nun değeri, güncellenen 2017 fiyat listesine göre 8.6 milyar dolar. Flynas Havayolları, 2016 yılında önceki yıla oranla yüzde 14'lük bir artışla 6.3 milyon yolcu taşıdı ve bu rakam şirketin en yüksek yolcu taşıma rakamı oldu. 

AirportHaber

Flynas'tan dev sipariş; 60 adet A320neo için imzalar atıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Memnun değil ~ 7 yıl önce
Hiç bir pilot çalıştığı şirketten memnun değil tk pgs bir çok tanıdığım fo arkadaş kaçmanın derdinde tk da farklı airbusta fo fazlası var ama pgs çoğu tecrübeli fo sunu kaybedecek gibi görünüyor uygulanan yanlış politakalarla iran fly nas ciddi rakipler iyide para veriyorlar sorarım pgs insanlar neden kalsın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köylü kurnazı gören vatandaş ~ 7 yıl önce
Para para derdim o desene
Ya sen? ~ 7 yıl önce
Hocam sen sevabına uçuyorsun herhalde?
Aidiyet ~ 7 yıl önce
Şu zor günlerde , kaçma derdinde olan insanları var demeye utanmıyor musunuz ;hep ufaktan bir santaj bir daha çok kazanma hırsı ;
Swiss ~ 7 yıl önce
Kazanan gene Airbus oldu ✅. Boeıngciler üzgün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demir alma zamanı ~ 7 yıl önce
Demir alma zamanı geldi,good bye pgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabada güle güle ~ 7 yıl önce
Cevap : nolur Demir alma :) paran gider boşuna dolar da artmış ...Ya kaç yaşındasınız siz bir, çocuk gibi 40 kişiyiz , By by... maaşa zam istiyorsan yardım hesabını gönder , ağlama
Hazır ~ 7 yıl önce
Hazır 40 kişilik ekip mevcut. Şartları iyi bilen. Operasyona, uaçaga ve şartları haiz ekip geçişe hazır. Ancak şu bekleme süresi ve geçiş prosedürlerini kısaltın lütfen. Bukadar uzun uçmamazlıgı riske edip gelcek zor kişi bulursunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Money ~ 7 yıl önce
Money talks...
Para ~ 7 yıl önce
Flynas tan cevap : 40 kişimi ne diyorsun :) herşey hazır 60 uçak önümüzdeki ay hemen geliyor bizde düşünüyorduk ne yapacağız diye o yüzden airporthaber okuyorduk , ne olur kızmayın prosedürlerimize
Komikmiş ~ 7 yıl önce
Siz zevkine yapıyorsanız bu işi bu ayki maaşınızı asgari ücretle sizin yaptığınız işi yapan insanlara dağıtsanıza, sevaba girersiniz!!..
Herkese mavi boncuk ~ 7 yıl önce
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad merkezli low cost havayolu şirketi Flynas'ın Airbus ile imzaladığı yaklaşık 9 milyar dolar tutarındaki 60 uçaklık A320neo yeni uçak anlaşmasının hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HACI ABI ~ 7 yıl önce
....sen dedikten sonra kesin olur !!!! Merak ettigim konu : pilotlar`da entari ile mi geziyor, yoksa iklim sartlarindan dolayi "mini etek`mi " giyiyorlar !?
Oo ~ 7 yıl önce
Guzel haber :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başvuru ~ 7 yıl önce
Hazır ekip var. 40 kişi Fo, Cpt hemen gelelim. Halas?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000